Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

To nisu izbacili nikada...samo ne znam jesu li radili walleti ili ne.

ma meni se cini da nije bilo prikazivano do sad, verovatno je ubaceno pre 2-4 dana kada je poceo da skace ftc, ja prodao na 0.000010 pa rekoh da kupim na 0.00000925 kad ono raketa, sad kupih malo na 0.00001655

Poslednja izmena:
Jeste stoji to od pre dva meseca kada sam video i probao. Uglavnom neka izadje i na poloniex bilo bi super.

ebi ga, vidim da stara adtresa mi stoji jos od pre 2 godine znaci da ga nisu ni mrdali samo se nije video

sad ce da izadje na poloniex i da ga naguraju na oko 0.1-0.4$, pa ce da se istovare kao zmajevi, ovi sa btce ce taman da iskoriste nase novcice od depozita i kupe ga opet kad zavrse istovar e onda ga ubace na btc-e i nagruvaju do 1$
posto ja kazem znaci da ce suprotno ili nece uopste :d

Poslednja izmena:
Dok se ne vrati na 7k ja ga i ne gledam...mislim, ne trgujem/obrćem pa mi nije ni interesantan ispod te cene... naravno, ko trguje njemu je i ovaj mali skok (50%) pump ;)

mozda nam mazu oci sa ovima a u stvari rade da dodaju eth :p

eth je verovatniji ako ce se bilo sta dodavati, FTC je dovoljan na poloniexu

Sada podrzava ako ne padne ispod 1000 satoshija, zato i kontam upravo da je sve namesteno. BTC-e izbacuje FTC pada ispod 1000 satoshija i onda come back 31.3. :)

Pa ovo je bas teorija zavere ali mislim da je pre moguce FTC na poloniex.

malo skocio ako je hteo neko da izadje

24h High
0.00001812
24h Low
0.00001279

Ja kopam dve godine :) sa pauzama naravno i jos sam dokupljivao

Tek ce da poleti bio 4200 satoshija. Ide ovo gore...krajnje vreme

bas kad poceo da skace Wallet Maintenance, obaraju cenu?

Bio je fork, zato je svuda blokiran ili u maintainance ili šta već. Baš u nezgodnom trenutku, kada je hvatao zalet :smash:

danas lepa zarada na fct. mislite li da ce ici jos gore?

ovo je ftc a ne fct tema :) ali jeste fct odlican, nema sta

Bi li neko bio dobre volje da postavi miner za Nvidiu, jos bolje ako bi bila gotova podesavanja za GTX 750ti i GTX 960, nemam pojma kako ide sa Nvidi-a kartama da je AMD lako bi :d

Ajde priskocite u pomoc procitao sam da je najisplativije ove karte pustiti na Neoscrypt.

Vrh Dno