Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

ni ja ne mogu da poguram 6 x 270x, ni 5 x 280x a ni 290

preburlao sam pola www. ali ima jos nade

sto nerece pre, zapuca mi jedan rig dok cackam podesavanja :p sad sam osakacen

Jel moze neko da okaci cpu miner, kod mene nod na onaj sa njihove teme prijavljuje trojanca

Nije ovaj cgminer optimizovan ni malo, ako sutra uhvatim malo vremena kompajliracu neoscrypt sa drugim cgminerom ali mozda ce sutra biti vec kasno, vidjecemo.

Jesi video CPU miner, da li on moze da se optimizuje ?

E to ne znam, meni je na coinotronu ostala stara FTC adresa sa BTC-e... nemam pojma da li ce da posalje na nju, a ne mogu da je promenim posto sam resetovao mob i ne mogu da uradim promenu FTC adrese posto vise nemam 2FA na mobu, a na coinotronu je ostala ukljucena :)
Ako ne bude radila isplata, registrovacu se opet.
Posalji mail poljaku i resetovace ti autentifikaciju. Samo mu objasni sta je problem i nemas problem, zamenices adresu ;)

Ljudi ima negdje link na feathercoin forumu gdje je objasnjeno kako se stimaju rigovi sa 5 i vise kartice, trazite link vidio sam ima sigurno.

Hvala, ali cekam prvo da vidim da li ce uspeti ovako :) evo vec je doguralo do 40 FTC, iako je treshold 20 :D ali posto je auto payout na 120 minuta, sacekacu jos.

Posalji mail poljaku i resetovace ti autentifikaciju. Samo mu objasni sta je problem i nemas problem, zamenices adresu ;)

Hvala, ali cekam prvo da vidim da li ce uspeti ovako :) evo vec je doguralo do 40 FTC, iako je treshold 20 :D ali posto je auto payout na 120 minuta, sacekacu jos.

Ljudi ima negdje link na feathercoin forumu gdje je objasnjeno kako se stimaju rigovi sa 5 i vise kartice, trazite link vidio sam ima sigurno.

moje 6 x 270x sada rade na 38Kh/s

cgminer --neoscrypt -I 11 --worksize 48 -g 2 -o stratum+tcp://stratum.wemineftc.com:4444 -u zile74.3 -p 1

driver 13.12

I jel stiglo nekom na btce? Vec dve isplate i patka na berzi... A ne mogu da generišem novu adresu jer nijednom nisam koristio staru.

Coinotron je poslao moje novcice pre 20-ak minuta na btc-e, ali za sad mrka kapa.

evo za yaamp multipool ako nekoga interesuje:

stratum+tcp://yaamp.com:4233

edit: 270x ~ 55-60khs ,13.12 @1030/1250
-I 14 --worksize 32 -g 2

Poslednja izmena:
S obzirom da izgleda ne radi slanje sa coinotrona na btc-e, skinuo sam wallet, ali ne pocinje da se sinhronizuje. U cemu je prob?

meni se preko minera pokretale samo prve dve karte...ubacio sam -d 0,1,2,3 i sve su proradile koje taktove za 280x preporucujete ja na 1200/1500 oko 100 khs 55-60c jel to ok
edit 1020/1500 dva tri khs manje po karti

Poslednja izmena:
evo za yaamp multipool ako nekoga interesuje:

stratum+tcp://yaamp.com:4233

edit: 270x ~ 55-60khs ,13.12 @1030/1250
-I 14 --worksize 32 -g 2

moze li pomoc cgminer 3.7.7b WU je konstanstno 0 javljaju se greske, na intenzitet 12 malo manje se javljaju greske, e sad stavio sam neku moju btc adresu, vidim ovde se spominje btc-e da li je to mozda problem sto mora adresa sa te menjacnice? miner postavio karanovich ttps://www.dropbox.com/s/0c13t5vthk...ryptB.rar?dl=0 sa njim sam probao, drajveri 13.12 da nije do njih?

Poslednja izmena:
Slabo je to, gruvaj 1350/1800 :D

Slabo je to, gruvaj 1350/1800 :D

daj ne zezaj na kolko drzis i koji su klokovi :) ostavio sam na 1100/1500 isto je ko na 1200/1500 ...sta utice na hashrate ovde ima li uticaja mejanje mem clock ako vec gpu clock ne menja puno

Ma ja uvek držim karte isto, na svim algoritmima od fresha do scrypta... Nemam živaca da tražim x setupova pa da ih pržim na ne znam x11 a štedim na scrypt-n.
Moram sutra da pogledam ta vaša podešavanja, ja imam 75-83 khs na 280x zavisno od klokova.

da li su nekom legli novcici na menjacnicu, prebacio sa coinotrona pre 9h i nema ih nigde

Ljudi da li je neko zna postoji li opcija u novom PIMP-u za rudarenje neoscrypt-a i ako ne, da li zna neki drugi nacin kako da pokrenem rig preko usb-a, posto nemam hard na tom rigu da bih dizao win 7??
Inace probao sam procesor, moj i5 od 3,1 ghz daje 13 khs, tako da cpu varijantu zaboravite...;)
Zna li neko nacin za kopanje preko Nvidi-e, CUDA miner, ili slicno??

Nazad
Vrh Dno