ni ja ne mogu da poguram 6 x 270x, ni 5 x 280x a ni 290
preburlao sam pola www. ali ima jos nade
Nije ovaj cgminer optimizovan ni malo, ako sutra uhvatim malo vremena kompajliracu neoscrypt sa drugim cgminerom ali mozda ce sutra biti vec kasno, vidjecemo.
Posalji mail poljaku i resetovace ti autentifikaciju. Samo mu objasni sta je problem i nemas problem, zamenices adresuE to ne znam, meni je na coinotronu ostala stara FTC adresa sa BTC-e... nemam pojma da li ce da posalje na nju, a ne mogu da je promenim posto sam resetovao mob i ne mogu da uradim promenu FTC adrese posto vise nemam 2FA na mobu, a na coinotronu je ostala ukljucena
Ako ne bude radila isplata, registrovacu se opet.
Posalji mail poljaku i resetovace ti autentifikaciju. Samo mu objasni sta je problem i nemas problem, zamenices adresu
Ljudi ima negdje link na feathercoin forumu gdje je objasnjeno kako se stimaju rigovi sa 5 i vise kartice, trazite link vidio sam ima sigurno.
Jesi video CPU miner, da li on moze da se optimizuje ?
Ljudi ima negdje link na feathercoin forumu gdje je objasnjeno kako se stimaju rigovi sa 5 i vise kartice, trazite link vidio sam ima sigurno.
Trazio sam al ne mogu sad ni ja da nadjem, znam da sam juce vidio da se neko zalio da to ne radi pa su objasnili al gdje sam to vidio sad vise ni ja ne znam.ako nadjes MOLIM TE LEPO da linkujes
Za moju adresu kaže da nije registrovana na mreži. Ne vidim na coinotronu txidsta kaze blokchain?
evo za yaamp multipool ako nekoga interesuje:
stratum+tcp://yaamp.com:4233
edit: 270x ~ 55-60khs ,13.12 @1030/1250
-I 14 --worksize 32 -g 2
Slabo je to, gruvaj 1350/1800
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari