Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

nema nista o ovom shitcoinu na forumu o podesavanjima sve je rekla kazala nisam nasao uopste da je neko spomenuo nvidiu ja bi prvi pustio da kopaju jer onaj xcn tone tako da jedino ko zna to da iskompajlira ubuntu 14 lts verovatno bi pokrenuo nekako cuda miner a tek o pimpu nista nema

nema nista o ovom shitcoinu na forumu o podesavanjima sve je rekla kazala nisam nasao uopste da je neko spomenuo nvidiu ja bi prvi pustio da kopaju jer onaj xcn tone tako da jedino ko zna to da iskompajlira ubuntu 14 lts verovatno bi pokrenuo nekako cuda miner a tek o pimpu nista nema

Znam druze i ja sam sve pregledao i nenadjoh nista korisno, pa reko da pitam, mozda je neko ovde provalio nacin...Izaci ce nova verzija PIMP-a sa ovim novim algoritmom, ali verovatno kad bude vec kasno, jer diff je vec skocio...:S:
Ako nesto saznam, javljam, a molim i druge ako me preduhitre, da jave ovde.
Hvala unapred.

kod mene su radili rigovi gde imam po 4 kartice saphir i asus. rig sa XFX je radio i davao oko 80Kh/s, sa malo HWa. usao da mu promeni -I na 13 i od tada nije hteo da se pokrene
rigovi sa 5 x MSI nisu nikako hteli i rig sa 290 nije nikako hteo

sve sam vratio na multipool

Ko ima problem sa pokretanjem više kartica, neka proba ovako, rig sa 6 kartica uz modovane cat.13.12. Navesti sve kartice u rigu i podešavanja za svaku, napr. za 6 x 280x:

Kod:
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

cgminer.exe --neoscrypt -o stratum+tcp://yaamp.com:4233 -u wallet adresa -p xx -I 14,14,14,14,14,14 -g 2 -d 0,1,2,3,4,5 --worksize 48,48,48,48,48,48  --auto-fan --gpu-fan 40-70,40-70,40-70,40-70,40-70,40-70 --temp-cutoff 90,90,90,90,90,90 --temp-overheat 85,85,85,85,85,85 --temp-target 70,70,70,70,70,70 --gpu-memclock 1500,1500,1500,1500,1500,1500 --gpu-engine 1070,1070,1070,1070,1070,1070 --scan-time 30 --queue 1 --expiry 120

Sa ovim podešavanjima 280x ~ 97 Kh/s

Zahvaljujem pmfrulez na ideji za -d :wave:

EDIT: ne zaboravite da obrišete cgminer.conf iz foldera, to je mene zezalo dok nisam primetio da je tamo

Poslednja izmena:
Ljudi, a gde vi saljete novcice sa poola? :)

Poslednja izmena:
Nista, torbarimo do daljnjeg :)

moze li pomoc cgminer 3.7.7b WU je konstanstno 0 javljaju se greske, na intenzitet 12 malo manje se javljaju greske, e sad stavio sam neku moju btc adresu, vidim ovde se spominje btc-e da li je to mozda problem sto mora adresa sa te menjacnice? miner postavio karanovich ttps://www.dropbox.com/s/0c13t5vthk...ryptB.rar?dl=0 sa njim sam probao, drajveri 13.12 da nije do njih?

Ko koristi 377b nek pokreće (prethodno u .conf neka podesi pool,user i pass kao i broj karti) direktno preko cgmine.exe....Ako meni radi sa različitim trebalo bi i vama sa istim kartama u rigu. @shaolin_RS ako imaš 13.12 drajvere probaj da ubaciš .bin koji je postavio @Apple

Kad sam sinoc postavio masine da kopaju pisalo je o hiljadama ftc za 24 sata a ja jutros pogledam pool i vidim da sam iskopao 31 ftc wtf. Po onom sto pokazuje pool trebalo bi da bude 400-600 ftc.

Kad sam sinoc postavio masine da kopaju pisalo je o hiljadama ftc za 24 sata a ja jutros pogledam pool i vidim da sam iskopao 31 ftc wtf. Po onom sto pokazuje pool trebalo bi da bude 400-600 ftc.

kako mi se cini ne pratite vi uopste rejected i hw errors.
Meni sa "nesto malo hardware" od sinoc u 12h do jutros oko 200ftc.

Moja podesavanja bat file :
cgminer.exe --neoscrypt -I 14 --worksize 48 -g 3 -o stratum+tcp://coinotron.com:3337 -u user -p 12345
uz ovaj bin file koji sam vec kacio sa 7970 i 280x dobijam 100kh po karti na 14.6 ili 14.9 beta 2 driveru ...

Prilozi

• neoscrypt140909Tahitigmgc16384w48l4.7z
    103.6 KB · Pregleda: 59

Isto kao i kod mene ,medjutim sinoć je na theblockfactory za 2 bloka utrošeno 3 sata tako da je možda i to jedan od problema...
@nenadubica mislim da rig bez HW i sa 0,7% rejected ne bi smeo da ima toliki "podbačaj" u dobijenim novčićima...pre će biti da oni nešto ne računaju kako treba ;)

edit:

377b miner i ubačen .bin od Apple-a daje odlične rezultate (može i za 7950 karte) jer mi je WU drastično povećan sa (zajednički za obe karte) ~10/m na ~178/m što se odmah odrazilo na rezultate na pool-u...

edit2: pre i posle ubacivbanja .bin od kolege Apple

2014-10-28_090926.png 377bApplebin.png

Poslednja izmena:
Isto kao i kod mene ,medjutim sinoć je na theblockfactory za 2 bloka utrošeno 3 sata tako da je možda i to jedan od problema...
@nenadubica mislim da rig bez HW i sa 0,7% rejected ne bi smeo da ima toliki "podbačaj" u dobijenim novčićima...pre će biti da oni nešto ne računaju kako treba ;)

ili to :)

Moguce da je zbog toga ili oni nesto lose racunaju. Nemam hw errore a reject je ispod 1%.

Sto ne kopate na coinotronu tamo radi nagrada i hrate u odnosu na druge poolove

Eee, odakle si skinuo wallet? Moj nece da se sinhronizuje...

nece danas rade nekakvo neplanirano odrzavanje...radi wallet samo se strpi danas

Kakva je isplativost u odnosu na Monero ili X11 (multipools)?

proradile su isplate sa coinotrona na btce. bio im je prazan hotwallet pa ništa nije slao.

Stiglo sa coinotrona na btc-e (i to na staru adresu). Taman lepo za dump :)

Ko koristi 377b nek pokreće (prethodno u .conf neka podesi pool,user i pass kao i broj karti) direktno preko cgmine.exe....Ako meni radi sa različitim trebalo bi i vama sa istim kartama u rigu. @shaolin_RS ako imaš 13.12 drajvere probaj da ubaciš .bin koji je postavio @Apple

probao sam nekoliko varijanti i tu sto predlazes, uvek isto stres za mene a pogotovo za komp. Mislim da je ostecen drajver gubi dugme start kad udjem iz tv pa se pojavi kad stavim na njega, nakon izlaska iz cgminera prva karta je uvek 10 posto sporija jedino reset pomaze i drzi napon na 1.206V pa sam posle reseta namestio na yaamp x13 da kopa. Umoran sam od ovog sacekacu da se pojavi neka normalna verzija, nasao sam da predlazu da se skida drajver vraca itd uglavnom treba vremena dosta da se podesi da proradi...

nema veze sa snagom, oćeš se kockaš ili nećeš. oćeš pplns, nećeš rbpps

ko ima 14.xx drajvere, a nece da mu radi, treba da prekopira ovo u miner. meni je pomoglo.

KvtZUcq.png

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno