Meni radi bez problema... jedino sto zaista nigde ne videh sta taj patch navodno popravlja...Falcon je napisao(la):Jedan savet... Ne instalirajte patch, za sada jedino "poboljsanje" koje donosi je da ne radi igra posle njega :d
Dandy je napisao(la):Meni radi bez problema... jedino sto zaista nigde ne videh sta taj patch navodno popravlja...
Rale45 je napisao(la):Treba proveriti i nove drivere od Nvidia-e.
Aktuelna verzija na guru3d je 81.85 i nosi odredjen broj poboljsanja bas za FEAR.
pozdrav :wave:
borab je napisao(la):Moze biti da su pirati. Kod mene na 3.0Ghz, 512Mb i 9800xt , cak i u 800x600 sa dosta ojadjenom grafikom secka, stuca i zaje...a. Kako se priblizavas cosku zgrade ili kraju hodnika, tako hard disk poludi. Posle otprilike 3 autosave-a je bio, bez ikakve grize savesti, uninstall.
Somilic je napisao(la):Meni je HL2 poleteo kad sam na 512Mb dodao jos 256Mb,a FEAR sigurno zahteva vise,tako da nemoj mnogo da lomis glavu u cemu je kod tebe problem,pogotovu sto je u pitanju drljanje po hardu!
Pa to je slicno ko moja konfa,athlon 1.7,9500pro,ali sam stavljao na Hi podesavanja,pa je mnogo dugo ucitavalo i seckalo ponekad,ali je vece probleme pravio Doom3 sa 512MB tako da je bolje da sam to naveo kao primer...Broz je napisao(la):HL2 i Fear ne mogu da se porede jer sam ja HL2 opusteno igrao na laptopu sa MR9600 i P-M1.4 i 512MB u 1024 sa medium setovanjima. Fear bi bio slide-show....
Ne traba 1.5 GB rama....kazem ti sasvim je dovoljno 1Gb i igra ce da leti...kazem ti pogledaj koju masinu ima BitRate pa ces se i sam uvjeriti...i to jos ima slabiju graficku od tebeBoqy je napisao(la):[email protected], 1GB Ram, 9800XT 256MB DDR,
u 800x600 sa vecinom opcija setovanim na max, animacija je veoma glatka sve dok ne dodje do swapovanja kojeg na zalost ima dosta. Dakle za normalno igranje neophodno je 1.5GB rama, a mozda i vise.
U performace testu imam 0% ispod 25fps i oko 65% od 25-40fpsa.
To da ,ali za pristojno igranje tipa high podesavanja onda je dovoljno 1GB,ali opet ti kazem meni na medium radi odlicno sa 512 ramaGidra85 je napisao(la):Mora vishe od 1GB za bas, bas sva podesavanja na MAXIMUM. Tu podrazumevam, soft shadows, volumetric lights, texture resolution...
POZ :wave:
M3 je napisao(la):Ne traba 1.5 GB rama....kazem ti sasvim je dovoljno 1Gb i igra ce da leti...kazem ti pogledaj koju masinu ima BitRate pa ces se i sam uvjeriti...i to jos ima slabiju graficku od tebe
Mislim da ti je win prsko,obrati paznju na to
Poz...
cholak je napisao(la):Driver-u,kad god te neko bude pljuvao zbog pristrasnosti igranja na konzoli,ja te branim![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari