Šta je novo?

FEAR izasao...

Ja sam vec demo igrao extra igrivo sa svime na MAXIMUM (ali bas svime);) u 1280x1024, jedino je bio problem oko ucitavanja neprijatelja iza uglova (swap-ovanje).
Post-ovacu kako radi, samo nikako da dodjem do igre. :(

POZ :wave:

Poslednja izmena:
Ajooj ljudi!
Sad ste me bacili na slatke muke.:)
Sta sad prvo da igram? AoE III, F.E.A.R., S.Sam II, SniperElite, Rome:Total War expanziju..itd....

AoE III prosjek FEAR dobar dosta iznad prosjeka S.Sam nisam kompetentan,SniperElite ******,Total War good :)

E da probao sam 1024x768 sve bukvalno na medium i igra ide bez problema kao podmazano...Napominjem da josh nije nishta overclockovano bash cu pokushati sa o/c mashinom...

AOE je i mene smorio,SS2 se skida,tako da cu igrati tek veceras,Sniper Elite je ******,total war sam vec dovoljno odigrao.malo se smarao sa hunima i istocnim carstvom i batalio.malo su me smorile strategije u zadnje vreme.

fear je ubedljivo najveci hit od gore navedenih igara.nisam ga jos nabavio,ali me je demo odusevio.

danas ceo dan igramo ja i klinja FEAR i to na medium podesavanjima, 1024*768 i radi sasvim solidno......jedino sto sam primetio da ga kolje je velika kolicina dima, i ponekad voda....... komp je procesor na 2.4ghz, 1gb ram-a i fx5900xt....
znaci, sasvim sam zadovoljan kako radi, i najvise kako izgleda!!!!!

poz!

Poslednja izmena:
Proc. 2500+, 1GB, 6800GT... Mislim, sta reci... :-devil-: :smoke:

Igra je brooka, moj favorit za titulu naslov godine. Ne radi bas glatko kad se sve stavi na max. Iskljucio sam soft shadows i jos 2 ili 3 stvari vratio na medium. Tek tad radi skroz glatko. Kapiram da fali jos giga rama, i mozda malo brzi procesor. Inace, gameplay je za medalju, non stop su zivci napeti...

Ma odoh da igram, javljam utiske kasnije :p

Ja stvarno ne znam shta vidite toliko specijalno u igri sem animacija zvuka kao i ona prividjanja u igri koja su bolesno dobro odradjena....kad kazem nishta specijalno onda mislim na sam gameplay...shta tu ima shto nije vec vidjeno...Iskreno igra me razocarala mada stigao sam dosta vec i zavrsicu je owih dana vjerovatno cisto radi reda...

Mislim da smo postali previse razmazeni. Mislim kakva igra treba da bude da bi bili zadovoljni njom, a kakva da bi bili odusevljeni?? Da li bi ste imali para za masinu koja bi mogla da tera takvu igru i da li bi ste dali toliko para za nju?

Ajde malo realno... Ne znam sta ocekujes od jedne igre, koji nivo realizma, ili nadrealizma, ne znam na sta se palis tacno, ali nemoj zagadjivati thread o jednoj igri samo zato sto nije ispunila tvoja iscekivanja koja su ocigledno previsoka.
Ma necu da se nerviram...

Ja nisam rekao da je igra losha...naprotiv igra je odlichna i ja je igram samo kazem da me razocarala s obzirom koliko su je najavljivali i predstavljali kao uvod za stalker...Ako ce stalker biti kao ono iz treialera pricha raznih preview-a fear nema veze sa stalkerom jer prvo i osnovno je shto stalker krasi nelinearnost dok kod fear-a bash to i nije slucaj....

J Lo je napisao(la):
Mislim da jednostavno nece raditi.
Radice ...MP npr. igram preko neta i (95%stvari na minimum rezolucija je 640x480)i radi jako dobro ...nadam se da ce full verzija biti optimizovanija od demoa....
@AyS samo ti zaj***vaj...:))....otkud znas da ti nisi na listi za odstrel?
:D :d ....dobro bi mi dosle dve 6800Ultra u SLI...cuvaj se....pazi na mracne prolaze :) :smash: :D :d ....prso sam totalno... :smash: u glavu

Jel zna neko kada ce se i da li ce usposte da se pojavljuje F.E.A.R. original? I kod koga?

POZ :wave:

Misljenja sam da u ovoj zemlji, dok je ovakva finansijska situcaija, ne vredi davati pare za original singleplayer igre, ma kakve da su. Drugo su MP igre, koje moras da platis da bi mogao da igras uopste...

Gidra, nemoj nista da brines ;)

Kako da dodjem do orginala s.sam i f.e.a.r neka posalje instrukcije na pm da se dogovorimo naravno za kes.

Nikola1 je napisao(la):
Kako da dodjem do orginala s.sam i f.e.a.r neka posalje instrukcije na pm da se dogovorimo naravno za kes.

Mogu ja da ti nabavim , fear 50e, ss2 40e, original naravno...

he,he. kakve komplikacije kad neko hoce da kupi original. :D
Ustvari, svi mi hocemo da kupimo originale ali nemamo gde. ;)

Evo nabavio sam F.E.A.R. i mogu vam reci da jako lepo radi...640x480 senke na off ,efecti i fizika na max,FFA na off i ostalo na max(bar vecina) i radi u proseku 30-40 po nekad i 60 ...tako da sam jako zadovoljan.....

ja ti dam 6600GT za tu 9200 SE (Super Edition), jer ni ja ne mogu da drzim vecinu setovanja iznad medium, a ne na max! Ajd provrti onaj "test settings", pa javi koliko % ti je bilo ispod 25fps, 25-40 i iznad 40fps (BTW, ovaj detalj sa testiranjem mi se jaaaako svidio kod igre, stvarno ustedi vrijeme oko cimanja sa podesavanjima i ponovnim ucitavanjem nivoa, pa sve opet i opet). Sad za sad, posle par sati najvise mi se svidja AI i cut scenes i napeta pricha, malo me podsjeca na Far Cry po nekim detaljima (mozda jer ga upravo sad igram, u iscekivanju expanzije).

Evo tu su sva setovanja i naravno rezultat testa:

P.s.pretpostavljam da si ti ocekivao vise ali sobzirom da je ovo jedna od najgorih kartica na trzistu..ovo je super...
P.s.2 SE znaci SERIES a ne Super Edition... :D
Aj pa javi da se dogovorimo oko preuzimanja 6600GT :D :d

Poslednja izmena:
BitrAtE je napisao(la):
...i ja je igram samo kazem da me razocarala s obzirom koliko su je najavljivali i predstavljali kao uvod za stalker...Ako ce stalker biti kao ono iz treialera pricha raznih preview-a fear nema veze sa stalkerom jer prvo i osnovno je shto stalker krasi nelinearnost dok kod fear-a bash to i nije slucaj....
Gorim od zelje da saznam na osnovu cega si uopste doveo u bilo kakvu uzrocno-posledicnu vezu Stalker i Fear??? :lupko:

Probao sam malo igru, stigao za sada do treceg intersection-a.
Nekako mi se cini da je demo bolje izgledao?! Moracu da se poigram sa podesavanjima grafike, za sada je bilo na onom njegovom autodetect-u.
Igra je dobra, ali za sada nista posebno (doduse bolja mi je i od D3 i HL2 koje nisam ni zavrsio). Naravno, kada je odigram do kraja iznecu finalan utisak.

filipenko je napisao(la):
Gorim od zelje da saznam na osnovu cega si uopste doveo u bilo kakvu uzrocno-posledicnu vezu Stalker i Fear??? :lupko:
Nisam ja pa vidish da kazem da nemaju veze jedno s drugim...nego po forumima sam prije gledao kako bi FEAR trebao da bude uvod za ono shto ce pokazati stalker..

Glavni aduti FEAR-a su AI neprijatelja, prica i atmosfera u igri. Sve ostalo, zvuk i grafika su vec vidjeni. Ova igra bar donosi nesto novo. Koliko je samo naslova koji ne donose ama bas nista novo, do povecane zahtevnosti na racun cega?

Porediti FEAR koji je vec izasao i STALKER, koji ce izaci dva dana posle nikad... Sve u svoje vreme.

FEAR je oficijalno izasao, kao i Quake 4, AoE 3, i Sniper Eilte... Nema spavanja...

Dorry je napisao(la):
FEAR je oficijalno izasao, kao i Quake 4, AoE 3, i Sniper Eilte... Nema spavanja...
Haha jel ovo bila ironija :D s obzirom kolko su ove igre dostupne u "narodnim" varijantama...(izuzev Q4)

BitrAtE je napisao(la):
Haha jel ovo bila ironija :D s obzirom kolko su ove igre dostupne u "narodnim" varijantama...(izuzev Q4)

Pa dobro... Eto da se jos vise obradujete :D

BitrAtE je napisao(la):
Nisam ja pa vidish da kazem da nemaju veze jedno s drugim...nego po forumima sam prije gledao kako bi FEAR trebao da bude uvod za ono shto ce pokazati stalker..
To je rekao neko ko blage veze nema ni sa trzistem, niti sa igrackom scenom, niti se razume u igre. Bice da je neki konzolas :d

igrah se sat vremena...odlican je fear i radi fino kod mene...1024 i vise od pola opcija na high-max

Baš super, aj sad nek se javi neko sa kršmobilom da čujemo kako je igra optimizovana :)

a koliko ta igra ima sati efektivnog igranja? :D

Pa igra u opste ne zahteva neku perverziju od masine da bi lepo radila(naravno mislim na nize rezolucije 6x4 8x6)...pogledaj moj post sa rezultatom testa pa se uveri da i neko ko ima 9200SE moze "pristojno" da igra..mislim meni je igra(mislim uopsteno)igriva sa 30fps dok neki npr ne mogu da igraju ako je ispod 50fps..sve zavisi od toga kako ste navikli...ja cu na primer pre igrati na vecim detaljima ali neka malo secka nego da igram sa svim na low i ako ce tada leteti...bitna mi je atmosfera u igri ...a nju naravno cine najpre prica a onda i grafika...Slozicete se da je glupo igrati F.E.A.R. na minimumu detalja i bez ikakvih efekata...to onda nije to..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno