daj ljudi, prestanite sa spoilerimaAlex je napisao(la):Mene ubi onaj kraj sa seckanjem.Kako zadjem iza coska Alma prodje i to ne normalno nego ono sa trzanjem kao zombi.I nije vise mala slatka devojcica vec lici na Samaru.Da ti se krv zaledi. :zgran:
Markosmi je napisao(la):U have to install the codec wmfadist.exe in directory c:\program files\sierra\fear.
But if u have a codecpack installed before install the game, and u find an error message.
Go to c:\windows\system32 and search a file called l3codeca.acm and rename it to l3codeca.acm_bak.
Then install the codec wmfadist.exe is in directory c:\program files\sierra\fear again, and voices works well.
Kratko, jasno, elegantno. I sto je najbitnije, radi...
Takodje se prikljucujem usklicima odusevljenja prema AI-u
To sto ti igra prijavljuje da nema dovoljno memorije slobodno ignorisi. Na tvojoj grafici stavi AA off i AF off, soft shadows off, a sve ostalo na maximum i jedino smanji "volumetric light density" na medium (ovo po najvise utice na fps na grafikama sa 128 bita mem magistralom) i ima sasvim prihvatljivo da radiMAD_MUzzY je napisao(la):Ma koga ti lozis da igras na najtezem nivou
Polako videcu je kad budem imao cime da je teram u tom modu. A probao sam i soft senke i jako su lose odradjene. Sve mi je na max osim rezolucije textura jer mi igra nedozvoljava da stavim na max zbog kolicine memorije na grafickoj.
Na a64@2300 1giga rama i 6600@6600gt radi prihvatljivo.
realno brate upravu siCivil je napisao(la):Dobro, Kifla brate, budi malo kolegijalan, ako si vec stigao do 9. nivoa, budi ljubazan pa mi reci kako ja da predjem 5. Stvarno mi nije jasno zbog cega si iskulirao moju poruku a jos si nabacio da si ti taj nivo presao. I ne samo ti...
GoranM je napisao(la):Imam 1GB rama i bilo je trenutaka ( da ne kazem stalno...) da "drlja" HDD. Kazete hoce 1.5GB. E pa sta ako neko ima 2x512MB, a treci modul bi samo vratio stvar u SC ili jos gore ako imate samo 2 (dva) slota za memoriju (kao ja npr.) Bilo mi je malo cudno da mu treba vise od 1GB-a, tj. treba mu svega nekih 100-tinak MB vise od ovoga. Bas "glupi" programeri... da su malo doterali stvari stalo bi to u 1GB. No kako to nije slucaj nesto se moralo uciniti, a nije dolazilo u obzir dodavati RAM. Imam na HDD-u jednu malu particiju, 4.5GB, NTFS, pa je lepo ja formatiram i prebacim swap fajl na nju i namesti minimum 8MB, a maximum 4096MB i gle cuda "drljanje" prestadeBice da je moj C disk prilicno "iscepkanih" klastera pa se swap fajl "protezao" svuda
![]()
Sada lepo kada udjem u win, "pobijem" sve procese koji mi ne trebaju (ukljucujuci i explorer.exe) i svedem win na 86MB! RAM-a
Posle svega ovoga radi "kao podmazano" :banana:
KIBLA`s je napisao(la):realno brate upravu si
treba da ronis i da preronis i to je to
mislim da je tako bilo
ne secam se najbolje ali stvarno se ne secam najbolje, zato nisam ni odgovorio
Ono glupi stoji pod navodnicimaAgilni je napisao(la):Ne bih rekao da su glupi programeri. Kada su svi efekti ukljuceni, to stvarno zahteva jako puno RAM memorije. Pokreni igru na medium, videces da nema problema. Ja sam je presao bez ikakvog zastajkivanja sa 768 RAM-a. Sva setovanja uglavnom na medium. Verujem da bi sva setovanja na ULTRA HIGH/MAX, kako vec, nisam ni gledaotrazila i vise od pomenutih 1GB i malo preko.
Kada zaronis idi kroz podvodni tunel u onu "praznu prostoriju". tamo na zidu imas zeleni panel (svetli zeleno) i pored njega rucicu prekdaca. Tako ces ukljuciti napajanje liftu. Vrati se par "soba" unazad i dodji do pomenutog lifta... tu te ceka iznenadjenje u vidu dva marinca i jednog "baje" u oklopu. Za dalje se snadji sam. :wave:Civil je napisao(la):Pa ja ronim ali kada preronim, kazem ti, dodjem u istu prostoriju u kojoj sam zaronio. Aj' seti se keve ti.
Je l' ti treba mozda shot iz druge perspektive da se setis?
Ovde govorim o slucaju moje ploce, imam 2 slota, nemam treci, a tvrdnju da NForce2 radi 1x512MB + 2x256MB u DC sam ovde PRVI izneo i pokazala se tacna (sa 3x256 bez obzira sta prijavljuje ne bi trebalo da je DC, uzmi memtest86 pa proveri protok koji prijavljuje sa 2x256 i sa 3x256, sa 2x256 + 512 je sigurno DC).gx-x je napisao(la):ne mogu da verujem koliko ljudi ovde sa tolikim stazem na forumu i dalje kontaju da je dual chanel samo kad imas dva modula memorije.. ALO ! DC je i sa 3 modula !!! Znaci 2x512 + 1x256 = DC !!! (bar na nforce2 platformi) Evo imam 3 modula od 256 i ukljucen je DC...Pogotovo si me ti Gorane iznenadio![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari