Šta je novo?

FEAR izasao...

Malopre sam je nazalost zavrsio i stvarno sve pohvale za igru.

Poslednja izmena:
AI je stvarno odlican, znaci rokam se sa neprijateljem kroz neke prozore i ne ubijem ih sve, odem do neke kancelarije gde je potpuni mrak da preslusam poruke, za to vreme krenu oni ka meni, sad nisu znali da sam ja otisao do kancelarije nego su produzili do tih prozora gde su me zadnji put videli, i ja izlazim iz te kancelarije i vidim njih kako me u zasedi cekaju, naravno nije im uspela jer sam im bio iza ledja :)
Svaka cast za AI, takodje sve pohvale za grafiku, nesmem ni da pomislim kako to sve izgleda na High ili Maximum :D

problem sa zvukom

Imam problem sa zvukom u F.E.A.R.-u.
Ima zvuka ali nema glasova.
Mašina je Athlon 64 4000+, Abit AV8, 2x512DDR500 Kingmax, Leadtek 6800GT,
Audgy LS.

Sve ostalo radi kako treba. IMA LI NEKO REŠENJE?
Skinuo sam UPDATE 1.1 i ne pomaže.

disable sound filters u conf utility.... ovo bi trebalo da rijeshi problem...

A da procitas malo prethodne strane ovog thread-a? ;)

Unistall Nimo Codec pack 8.0 i OSTAO TOTALNO bez zvuka.
Vratio ga nazad, ima zvuka ali je problem ostao isti.
Sta sada?

E nabavih F.E.A.R.! Igra je jako dobra. Sto vise napredujem sve je bolja.
Ai je ubedljivo najbolje odradjen do sada u FPS-a. Dosta je zahtevna. Na Bartonu 2500+, 1 GB rama i FX 5900 XT drzim na medium detalje i 800x600 i dobro radi. Atmosfera je odlicna i ima ono dosta paranormalnih scena.

Poslednja izmena:
Ma igra je extra,naravno da ima mana ali nisam se ovako zabavljao jos od far cry-a koji me je ipak pri kraju smorio,dok mi je FEAR sve zanimljiviji,prica je mnogo bolje ispricana mada je jos nisam zavrsio,ali sam pri kraju.Ukupan utisak je vise nego pozitivan.Nego,da nema neka fora da se oni filmici iz "Director's edition"(mislim da se tako zove)premotavaju ili moraju da se gledaju od pocetka do kraja?
Pozdrav,odoh da prolivam krv kloniranim specijalcima
:-devil-:

Uh,zavrsio prekjuce. ipak extra igra, ali onako frustrirajuc kraj. Sta je uopste bilo sa onim Fetelom? da li sam ja nesto propustio? mozda sam ga slucajno ubio? :d . i ko je ona Alma sto se besi o Apacha. mrzelo me da kapiram prichu kad je sve u rokanju!???

E do jaja sto ste nama koji nismo jos odigrali igru ispricali celu pricu, i sta se desava na kraju i ocigledno da Fetel nece ni biti ubijen! :mad:

Nego, da li vam se cini da pucanje malo laguje, odnosno da kasni u odnosu na pritisak tastera?

I moze li se to nekako srediti? Da li je to ispravljeno u patch-u?

malo sam se kasno pridruzio
ali moje misljenje je
da je igra ista kao HL1 a i AI je jako slican, ili idi tamo ali tuda ne mozes nego moras kroz neke otvore i po nekim cevima samo da bi dosao sa druge strane vrata, meni je bas ista kao HL1 naravno poboljsan kao i grafika i izgled
same igre
jako mi se svidja i mnogo mi je bolja od HL2

moze ili ne, ja je zavrsi i sad bas me briga. instalirao sam onaj prvi patch i bi isto. mozda ima neki novi.

Evo danas sam konacno zavrsio igru.Mogao sam i ranije ali sam igrao polako i ponovo ucitavao neke delove igre kao bi se divio AI-u.Prosto neverovatno.
Inace igra je mogla biti malo duza i sa kompletnijom pricom.Mada su ovako su stvorili odlicnu osnovu za nastavak.

Poslednja izmena:
dexterv je napisao(la):
Unistall Nimo Codec pack 8.0 i OSTAO TOTALNO bez zvuka.
Vratio ga nazad, ima zvuka ali je problem ostao isti.
Sta sada?
Namesti kodeke, meni radi bez greske, a imamo isti cipset, istu memoriju, slicne grafike i iste zvucne... tako da ti je zakljucak jasan. Pozdrav!

U have to install the codec wmfadist.exe in directory c:\program files\sierra\fear.

But if u have a codecpack installed before install the game, and u find an error message.

Go to c:\windows\system32 and search a file called l3codeca.acm and rename it to l3codeca.acm_bak.

Then install the codec wmfadist.exe is in directory c:\program files\sierra\fear again, and voices works well :D.

Kratko, jasno, elegantno. I sto je najbitnije, radi...

Takodje se prikljucujem usklicima odusevljenja prema AI-u

Poslednja izmena:
A gde moze da se nadje taj codec, moj drugar ima isti problem a hocu da mu pomognem. I sta znaci "install the codec" , samo ga kopirati u taj dir?

Dobra je igra, vrlo dobra je igra, odlicna je igra, samo je malko dosadna j**** mu m****!!!
HL2 je zakon bre, ima zenski, ima sve, majke mi!

A Splinter Cell/ CT ih kolje za koplje!

Poslednja izmena:
necu da se mesam svuda ali veliki sam ljubitelj SC serijala tako da nisam objektivan.
steta sto ga vise ljudi nije odigralo(znamo zasto). SC je po meni daleko potpunija igra od FEAR-a. zar ne. ima i zenske. i prica je uvek filmski dobra. grafika takodje( naravno tu gubi u odnosu na FEAR,ali i dobija jer nije zahtevna). AI nije bas za pohvalu ali nije ni los(ipak Sam ima prednost mraka). Jedino zajednicko im je da mogu da ih prave u nedogled. mislim da je i EAX na strani SC CT. izvinjavam se za ovu skretnicu.

Nije los SC al'vi ljudi izgleda nikad niste odigrali Metal gear solid(kec i dvojka postoje za pc al'dvojka trazi oko 7,5 giga za instalaciju pa je ljudi izbegavaju)SC je CIST RIP-OFF Metal Gear-a!!!A sto se tice price SC nema sta da trazi pored ludog japanca koji dobija nagrade non-stop za metal gear.Kad se setim prvog dela kad je izasao za sony 1 jos bila prvo stigla japanska verzija al'me to nije sprecilo da djipam do besvesti :D Sve u svemu Metal Gear Solid je ZAKON za taj zanr probajte da ga odigrate pa cete videti zasto.Meni je tu razlika kao izmedju Fife i Winning Eleven-a.Winning i Metal su simulacije a SC i Fifa holivudska sminka :smash:
Eh da odoh malo u offtopic :D upravo predjoh F.E.A.R. na najtezem nivou igranja i mogu samo reci odusevljenje ponasanjem protivnika je totalno,ultimativno i nadam se jako brzo kopirano u buducim igrama.Usporenje vremena tu ne pomaze bas mnogo nego sunjanje i lagano 1 po 1 ako vas 3-4 njih napadne odjednom + neki heavy armour sa penetratorom/rocket launcherom = GAME OVER.Savrsen AI za sada... :D

Ali kakve veze imaju Metal Gear i Splinter sa Fearom? Kako mozete da poredite igre koje su totalno drugaciji zanr? Meni je recimo Freespace potpunija igra i od Feara, i od Splinter Cella, kakve to veze ima?

Moze mala pomoc

Da li neko moze da mi kaze kako da udjem u prostoriju sa slike. Vrtim se vec neko vreme ali nista sem :wall:

Prilozi

• FEAR 2005-10-28 10-29-18-85.jpg
    FEAR 2005-10-28 10-29-18-85.jpg
    24.4 KB · Pregleda: 125
Da li je neko imao problem na nivou 8b -point of entry? Naime, desava mi se da se slika zamrzne i posle par sekundi ceo komp restartuje.

Probao sam sa deinstalacijom drajvera i nista. Prethodni nivoi su odigrani bez probelma sa zamrzavanjem slike i/ili bootom kompa.

Molim za pomoc.
Unapred hvala.

PS. Ukoliko je situacija bezizlazna, molio bih da mi neko makar posalje snimljenu start poziciju za 9 nivo (ili link odakle mogu da je skinem), cisto da bih pokusao da zavrsim igru do kraja.

Svakako cu probati, mada koliko sam video patch uglavnom resava probleme sa multiplayer-om.

U savkom slucaju hvala. Javljam sta se desava.

Don_ je napisao(la):
Da li neko moze da mi kaze kako da udjem u prostoriju sa slike. Vrtim se vec neko vreme ali nista sem :wall:

Koliko se ja secam.Trebalo bi da je u blizini neka prostorija sa buradima koji se spustaju smesteni na jednu traku.E ti sacekaj kad na toj traci ne bude buradi i uskoci kroz rupu.

Civil je napisao(la):
A gde moze da se nadje taj codec, moj drugar ima isti problem a hocu da mu pomognem. I sta znaci "install the codec" , samo ga kopirati u taj dir?

Taj kodek je na F.E.A.R. DVDu, ne znam sad tacno u kom folderu. Kopirati znaci kopirati. A instalirati znaci pokrenuti exe fajl...

Vrh Dno