Šta je novo?

FEAR izasao...

kalla89 je napisao(la):
Upravo sam i zavrsio igru koja je strahovito dobro uradjena ali joj je radnja skroz glupava.
Kada ce vise izaci taj Far CRY 2?

Glupava ti radnja FEAR-a, a cekas da se nastavi Far Cry, sa onakom pricom da uopste po tom pitanju ne zasluzuje nastavak?! Nisi mi jasan. :S:

Poslednja izmena:
bakiba je napisao(la):
Hvala ali nije uspelo ono sa dxdiag. Oklagija i ja mislim da je to-to. Molim te napisi mi koji *ebeni codec si instalirao. Pomagaj brate

malo zakasnelo reagujem ali evo ti

ACE Mega CoDecS Pack

staljin je napisao(la):
Malo kasnim.Super je grafika i efekti ali fali priroda.
LOL! :D
Pa mislim da sam primetio tu i tamo saksije sa nekim biljchicama :d

staljin je napisao(la):
Malo kasnim.Super je grafika i efekti ali fali priroda.

Pretpostavljam da mislis na okrsaje na otvorenom? Da, verujem da bi bili jako uspesni sa tako sjajnim AI-om... ipak mislim da se otvoreni prostor ne bi uklopio u samu pricu i atmosferu. Igra je onakva kako je i zamisljena, upravo tako rezirana od pocetka do kraja. Nista nije pogresno. Ako neko voli drugacije, postoje i takve igre.

A ako stvarno mislis na prirodu, sacekaj Oblivion, tamo ces je se nagledati.

Poslednja izmena:
Samo mi jedna stvar tu nije jasna... ocekivao sam neki zescu bitku sa Farelom... kad' ono... ulazim u prostoriju a on kao ***** bulji u mene... ja sam bio ubedjen da je to neki flash back ili neka podsvest ili tako nesto, onako bezveze ga roknem pistoljem u vugla kad' ono posle provalim da je stvarno mrtav... vidim neprijatelji se zakocili... a celu igru jurim tog debila... koje ******...

Civil je napisao(la):
Samo mi jedna stvar tu nije jasna... ocekivao sam neki zescu bitku sa Farelom... kad' ono... ulazim u prostoriju a on kao ***** bulji u mene... ja sam bio ubedjen da je to neki flash back ili neka podsvest ili tako nesto, onako bezveze ga roknem pistoljem u vugla kad' ono posle provalim da je stvarno mrtav... vidim neprijatelji se zakocili... a celu igru jurim tog debila... koje ******...

Stvarno koja glupost... celu igru ga juris i onda bum vugla i gotovo... a malko je glupa prica... taj Farel... kako sam ja razumeo je glavnom junaku brat po majci... a Jane Wade onda dodje sestra... a majka je ta devojcica koja se stalno pojavljuje Alma Wade... mogli su malo kraj da zakuvaju vise... ovako je najdosadnija igra do sada koju sam igrao... stalno isti nivoi... uski hodnici... kao u j****nom Doom-u 3... igrao sam je mesec dana... smorio sam se kad igram vise od 1 vremena... a quake 4 sam presao za 5 dana...

Civil je napisao(la):
A vidiš meni se to svidjelo. Originalno, nestereotipno.

ja mislim da nema shanse da je mrtav. Ono je jos jedna od njegovih halucinacija. Vidjecemo u part 2 :)

Sta je tu originalno? Pa on nije pruzio NIKAKAV otpor!?!? A svo vreme se nesto kao plasim njega...

Pa originalno je to da si ti prvi (a i 99.9% njih ovde, pa i ja) ocekivao da ces da se makljas sa nekim bossom na kraju. Bas je OK za promenu malo nekonvencionalnosti u FPS naslovima

Poslednja izmena:
Ocekivao sam makljazu sa njim, to da. Dobro, mogli su da naprave malo drugaciji obrt. Jeste, originalno je, u bukvalnom smislu. Ali k'o sto neko rece, on sto posto nije mrtav.

Civil je napisao(la):
Sta je tu originalno? Pa on nije pruzio NIKAKAV otpor!?!? A svo vreme se nesto kao plasim njega...

pa to i jeste caka... prosto se iznenadis kao kad u americkom filmu nije hepi end :)

FEAR elementarno pitanje?

Totalno sam nov u FPS žanru, mada se celekupno moje iskustvo sa igrama svodi na vožnje!
Elem, pokrenuh večeras F.E.A.R i igra mi je zadržala pažnju, polako se navikavam na FPS ali imam jedno elementarno pitanje: kako da skočim kroz prozor, konkretno na drugom nivou kada uđem u onu prostoriju iz koje se otvara kapija. Ako otvorim kapiju i krenem da se vratim istim putem cela ekipa nastrada od one devojčice. Pretpostavljam da treba da skočim kroz prozor. Staklo sam naravno razbio!

brate, jel' ti *****avas forum? stisni "jump" dugme i iskoci kroz prozor...

pa dobro, znam sta znaci biti totalni pocetnik (dodjite da vidite kako dobro igram Trackmaniu online :d ). Space je uglavnom za jump, btw.

Ma jesam pajser ali sam naravno pokusao na space jer da bih dosao dotle morao sam vec da preskocim neku prepreku u hodnicima. Jednostavno mi ne uspeva, krenem ka prozoru i skocim ili stojim pored prozora i skocim ali nikako kroz njega. Pokusavao sam i da se popnem na onaj uredjaj koji stoji do prozora i da se nekako provucem kroz prozor ali bez uspeha!

diletant je napisao(la):
Ako otvorim kapiju i krenem da se vratim istim putem cela ekipa nastrada od one devojčice.
to i treba da se desi ;) samo nastavi tim putem !!!
p.s.
jedna mala digresija!
posto si rekao da si nov u FPS-u, ono sto ga jos uvek "krasi", za razliku od nekih drugih igara, jeste linearnost!!! Znaci postoji, generalno, samo jedan put kroz nivo i ides tuda, eventualno skrenes u koju prostoriju sa strane nebi li se napunio oruzijem :)

mozda je ipak trebao da pocne sa Doom-om il Quake-om ;) Moj prvi FPS (posle Doom1) je bio Far Cry, eee, to su bile muke ;)

ja ga na kraju preshao na easy :D A mislim da sam se po mjesec dana zaglavljivao na:
1. Kad se penjes na prvi brod, pa treba da se otrci do onog mitraljeza i da ih sve potamanish
2. Kad te frljnu iz helikoptera i ostanes bez sveg oruzja
3. Kraj, nivo Volcano, kad treba da se probijesh kroz onu udolinu do Dojla

(PS Ne da bi mi bas puno pomoglo, ali tad nisam ni znao za pojam Walktrough-a)

Sad sam ga ponovo igrao, prije mjesec dana, presao sam ga za cirka 4 dana :) BTW, u poredjenju sa nekim drugim FPS-ovima (Citaj: CoD2), Far Cry je bas podugacka igra :)

I meni je Volcano zadao naj vise problema, ostalo se svakako moras malo zezati dok ne skapiras gde i sta. Igrao bi ja ponovo FC ali mi riknuo jedan od cedejova:)

evo presao sam je za 3 dana i to sam igrao samo nocu sa pogasenim svetlima i mam* mu *ebem zanesem se u igranju i onda ona mala pocne da mili iz neog mraka samo sto se ne prevrnem sa stolice, posle sam imao tikove dok sam spavao, ali kraj je do jaja, na predzadnjem nivou i zadnjem je grafika do ja*a i kraj je dobar kad se Alma penje ne helikopter, ocekujem 2 deo obavezno. mada su malo nivoi bili monotoni ali what the heck moze da se prezivi. Ali najjezivije je kad na kraju skroz na kraju se cuje razgovor Genevive Aristide (ili kako vec prezime) i nekog senatora kada kaze da je prvi prototip uspeo e to je jezivo. Ili ce drugi deo da ide dalje sa radnjom ili ce da bude nesto pre ovoga kao neki retrospektivni fazon koji fura holivudksa industrija sa filmovima u proteklih godinu dana (tipa Batman begins, Cube Zero i sl). odigrajte igru do kraja nije teska a vredna je igranja. Pozz

a vi jos pricate o FEAR-u ? lol sta tu jos ima da se kaze, nabavite cold fear, hit sa PS2, ima za PC, radi bolje, prica je bolja i izgleda bolje od fear-a,a nije ni jednolicna i dosadna :p

gx-x je napisao(la):
a vi jos pricate o FEAR-u ? lol sta tu jos ima da se kaze, nabavite cold fear, hit sa PS2, ima za PC, radi bolje, prica je bolja i izgleda bolje od fear-a,a nije ni jednolicna i dosadna :p
imam i tu igricu ona je izasla od prilike kad i far cry, i smarala me zesce prvo kamera je uzasna, onda onaj brod smara zesce, znaci glavna zamerka mi je pozicioniranje kamere sve nesto uz k da tako kazem. Prica deluje ok iz trejlera ali smara igranje, igrao sam je jedno sat vremena i kraj vise nisam hteo. Ne sumnjam da je losa ali smara za igranje i to je to

cold fear je znatno novija igra od far cry-ja. Inace, i mene je smorila kamera+kontrole, 2 dana i uninstall

gx-x je napisao(la):
Dobro je odradjeno ljuljanje na brodu i kisha po kameri. I to je sve sto je dobro uradjeno. 1 dan i uninstall

Nazad
Vrh Dno