Za njih je njabolja kombinacija sačma + SlowMo.ivica je napisao(la):Ma da..a tek oni oklopljeni snajperisti...Ma njih bre jedva ubijesh..potroshish svu municiju i nece da padnu..najedvite jadve ih ubijesh..
kimi je napisao(la):ok, odlican AI, solidna prica (koju niko ziv osim snejka nije razumeo... a ni on nije upotpunosti), monotoni nivoi, atmosfrera uglavnom dosadna... ovo nije dovoljno da bude proglasena za igru godine. Za razliku od FEAR-a, FarCry-em su svi bili odusevljeni, pa i ne cudi sto je proglasen za igru godine. A q4 i nije pravljen sa nekom Bog zna kakvom pricom i ako mu je to jedina mana, onda on i fear ne mogu da se porede... A po meni i ne mogu.
Ja sam shvatio da se tu misli na prvo dijete, igrača, a ne Fettela. Tako kažu na nekim forumima, a uz to u animaciji kad Harlan uzima to dijete i kaže mu da će biti bog među ljudima dijete ga gleda u prvom licu, tj. onako kako i igramo cijelu igru - u prvom licu.Snake je napisao(la):Alma stalno spominje bebu, uz reci "give me back my baby". Misli na Fettel-a koji joj je oduzet po rodjenju
Delija je napisao(la):@Ji 4Tze
Pa za uspeh HL keca je bas prica bila jedna od stvari koje su ga digle u nebesa.
BTW, sto se price tice, System Shock 1/2 rulaju...![]()
Ima i onih koji se lože na priču u shooterima, tj. ne lože se u smislu da im je priča najbitnija ali im je lijepo vidjeti da je i taj aspekt konačnog proizvoda korektno odrađen a ne samo nabacan. To ne znači da je shooter koji nema neku posebnu priču loš (odličan primjer je FarCry), ali svakako je nepotpuniji od shootera koji uz sve ostalo ima i intrigantnu priču. Meni lično će na konačan sud o igri uticati i priča jer i sama priča doprinosi atmosferi a ne samo grafika, zvuk i drugo. A dobar primjer za to je F.E.A.R. o kome ljudi danima nakon što su prešli igru diskutuju o priči iz igre po forumima, i sigurno će im to pojačati utisak o igri.Ji 4Tze je napisao(la):ko se bre jos lozi na prichu u FPS-u?
Vader je napisao(la):Ima i onih koji se lože na priču u shooterima, tj. ne lože se u smislu da im je priča najbitnija ali im je lijepo vidjeti da je i taj aspekt konačnog proizvoda korektno odrađen a ne samo nabacan. To ne znači da je shooter koji nema neku posebnu priču loš (odličan primjer je FarCry), ali svakako je nepotpuniji od shootera koji uz sve ostalo ima i intrigantnu priču. Meni lično će na konačan sud o igri uticati i priča jer i sama priča doprinosi atmosferi a ne samo grafika, zvuk i drugo. A dobar primjer za to je F.E.A.R. o kome ljudi danima nakon što su prešli igru diskutuju o priči iz igre po forumima, i sigurno će im to pojačati utisak o igri.
gx-x je napisao(la):@sivuk:
Devojcica iz igre je besramno ukradena iz filma The Ring, znaci ista istatska, odeca, kosa, drzanje tela, SVE !
oklagija je napisao(la):F.E.A.R. ima dosta losu(nerazumljivu) pricu :wall:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari