Šta je novo?

FEAR izasao...

Ajde kamera i tako to, ali što je smarala struktura nivoa sa stalnim vraćanjem i po 30 puta prolaskom istim hodnicima to je bilo za medalju. 1 dan i uninstall. Što je najgore za taj jedan dan pređe se pola igre.
Ne kažem da je loša ali to je ono u fazonu "video sam je, ok je, na bih da se cimam do kraja..."

pa default desni klik misa stavlja u first person mod , niste to provalili ?

gx-x je napisao(la):
pa default desni klik misa stavlja u first person mod , niste to provalili ?
ma da ali sa ogranicenim kretanjem kako mi se cini i ne stavlja ka kompletno u first person nego nesto malo sa strane, neka aim fora a ne first person kao za preciznije nisanjenje cini mi se da je tako, davno to bese sada

studiovpc je napisao(la):
ma da ali sa ogranicenim kretanjem kako mi se cini i ne stavlja ka kompletno u first person nego nesto malo sa strane, neka aim fora a ne first person kao za preciznije nisanjenje cini mi se da je tako, davno to bese sada
Upravo tako. Kretanje je po meni bilo katastrofalo. Nemam nista protiv portova sa konzola, ako su uradjeni kako treba. Ali protiv ovoga sam imao. Uninstall. Odosmo malo off. Izvinjavam se

Ne znam sto se zalite kad je sve uradjeno super. Mozda samo problem kod strafe u desno i crouch, najvise me je to iznerviralo, svaki put kad upalim igru moram to da menjam.

za koju igru pricas??

Za sve ljubitelje F.E.A.R.-a najavljeni su planovi za nastavak :banana: .

Poslednja izmena:
moze neki info o tome?

Nastavak ? OMG !!! Sta ce ovoga puta biti ? Godina 2800-ta, ti si deo tima za iztrazivanje olupine prototip broda sa black hole singularity pogonom koji se posle 100 godina od testiranja pojavio u udaljenoj galaksiji...brod je promasio destinaciju i bio je u paklu...

uh, sta ja lupam, pa najavljen je ring 2...

gx-x, ti se to pretvaraš u drajvera? :)

Ma ne...nego je q4 imao nikad vidjenu extra zanimljivu prichu pa mu je FEAR malo bezveze :D
Sto se mene tiche,drugi deo moze da se odvija u zemlji patka dache i porky pig-a bas me briga,nista bolje nisam odigrao jos od far cry.

Jel probao neko multi? Jebte kako je ono dobro, odusevio sam se!

Kakav counter, ovo je loooiloooo... Jedini problem je sto prijavljuje neki "CD K8Y problem" na vecini servera, ali uspeo sam nekako da se ubacim na server koji to ne trazi...

Moje pitanje: IMA li neki domaci server, na kom moze ovo da se pika?

2 joriq

www.exxtreme3d.co.yu je napisao(la):
Igra F.E.A.R koju je radila ekipa Monolith ce se umnožiti :) Zvanicno su najavljeni planovi nastavljanja Monolithovog serijala na PC i next-gen konzolama.

Nažalost, nastavci ce biti pod drugim imenom, jer je copyright naslova F.E.A.R u rukama giganta Vivendi Universal.

Monolith takodje najavljuju nešto što ce obradovati vlasnike PC. Naime, politika ovog razvojnog tima bice da se sve igre prvenstveno prave za PC platformu, dok ce isti naslovi za konzole biti konverzije.

Sto se mene tice, sacekacu da se pojavi za PS3. ;)

ne pretvaram se ja u drajvera, samo me nerviraju igre koje imaju pokradenu pricu, monoton ambijent, lose teksture i pri tom zahtevaju zveri od kompljutera da bi i dalje sugavo radile. Q4 nema veze sa ovom pricom, njega me bar nije mrzelo da predjem i bila je do jaja grafika i za razliku od fear-a je dobro i radila i nije zavrsila u recycle bin-u u roku od 24 sata :d stvar ukusa. Necu vise da trolujem o fearu. reko sam sta sam imao i sad i ranije.

gx-x je napisao(la):
...pokradenu pricu, monoton ambijent, lose teksture i pri tom zahtevaju zveri od kompljutera da bi i dalje sugavo radile.
Slazem se u vezi svega osim monotonog ambijenta koji je vishe "tezak" za stomak,ima smek nekog kvalitetnog horor filma,pa ko voli...

@psaras

5 sati sam igrao fear - 5 sati je ambijent bio stalno isti ! isti zidovi, isti podovi isto isto isto ! Zamisli da sednes da gledas film u kome je stalno jedno te isto, 3 glumca, a imas osecaj da si ga vec gledao. E tako sam ja doziveo fear. Meni se to nije svidelo i to je to.

Ma kapiram te potpuno i slazem se,ali meni je onaj "feeling" kad ubijem klona,a sve okolo prshti+krv na sve strane i to onako do OO animirano ...kao da sam stvarno ubio choveka.Smorili smo jel da? :p

gx-x je napisao(la):
@psaras

5 sati sam igrao fear - 5 sati je ambijent bio stalno isti ! isti zidovi, isti podovi isto isto isto ! Zamisli da sednes da gledas film u kome je stalno jedno te isto, 3 glumca, a imas osecaj da si ga vec gledao. E tako sam ja doziveo fear. Meni se to nije svidelo i to je to.

Smanji sa hard na medium difficulty, pa ubrzaj gameplay... ;)

@gx-x
a gde si se zaglavio kada je 5 sati isti ambijent ?!!! :)

dosao sam do onog part 7 ili kako se vec bese zovu sekcije

:::spoiler:::
cekaj jel to bese kada te chopter-om :D dovedu na heliodrom one zgrade i odatle kreces pa i onog debeljka sredis tu ?!?!?
meni je tu bilo bas zanimljivo :)

Mene su i F.E.A.R i Q4 duboko razočarali.*** nije sve ni u grafici...A sto se tice cooldfear-a mislim da je igra dobra bez obzira što nije u grafičkom rangu sa F.E A R.-om(ali grafika je po meni ok),pokreti jesu malo zakomplikovani i kamera malo lošija ali kad se čovek privikne može sasvim lepo da se igra(ja stigo do samog kraja ali ne mogu da ubijem poslednju kraljicu)

marex je napisao(la):
Mene su i F.E.A.R i Q4 duboko razočarali.*** nije sve ni u grafici...A sto se tice cooldfear-a mislim da je igra dobra bez obzira što nije u grafičkom rangu sa F.E A R.-om(ali grafika je po meni ok),pokreti jesu malo zakomplikovani i kamera malo lošija ali kad se čovek privikne može sasvim lepo da se igra(ja stigo do samog kraja ali ne mogu da ubijem poslednju kraljicu)
Pazi ja sve i da hocu, ne mogu da namestim grafiku na "pearl & shine" u F.E.A.R.-u sa mojim R9600, ali mi je igra bila sasvim ok, valjda zato sto volim horror elemente, ali u Cold Fear-u ni horror nije pomogao. Nekako sam imao utisak kao da vodim sifonjer a ne coveka. Isto sa MOH:pA.

marex je napisao(la):
(ja stigo do samog kraja ali ne mogu da ubijem poslednju kraljicu).

Ako ne znas kako da savladas poslednjeg boss-a u igri, pogledaj ovaj link . Nadam se da ce ti pomoci. ;)

Pozdrav. :wave:

perce je napisao(la):
Pazi ja sve i da hocu, ne mogu da namestim grafiku na "pearl & shine" u F.E.A.R.-u sa mojim R9600, ali mi je igra bila sasvim ok, valjda zato sto volim horror elemente, ali u Cold Fear-u ni horror nije pomogao. Nekako sam imao utisak kao da vodim sifonjer a ne coveka. Isto sa MOH:pA.

Haa slazem se za shifonjer, i ja sam odma unistalirao cold fear bash zbog toga... A shto se tiche fear-a, mozda stvarno igra nije toliko ludilo, ali nije ni tolko losha, fizika je bash dobro odradjena, kretanje mi se svidja, protivnici, inteligencija, osecaj razlichitosti oruzja, sama pucachina je (meni) prilichno na dobrom nivou, ko je igrao CS znace o chemu pricham...

ja sam igrao CS godinama (drzao sam igraonicu) i nemam pojma o cemu pricas :d

Nazad
Vrh Dno