Hahah, kakve veze ima koju ti masinu imas sa onim sto on pita 😀
Nikakve
🙂
Hm, onda iz nekog razloga igra verovatno ne moze da "vidi" te sejvove...mozda joj brani antivirus, ili tako nesto...
Ajd probaj ovo:
Ma jok, probao sam i reinstalaciju, a ccleaner koristim odavno.
Dosao sam do izvesnih zakljucaka vezanih za ovaj problem, pa da podelim ovde:
Naime, kada hocu da ucitam cekpoint, u listi cekpointeva nema nista (dakle, prazno). Medjutim, ako pocnem novu kampanju (new camapign), iskoci mi upozorenje "ukoliko zapocnem novu kampanju, snimljene pozicije ce mi se izbrisati, i da je bolje da promenim profil i onda zapocnem novi igru". Ja to ignorisem i zapocnem novu igru. E sad, kada udjem u load checkpoints, sve moje snimljene pozicije su tu :trust:. Tek onda mogu da ucitam poziciju koju zelim.
Bre ***, aj da je igra fush ili tako nesto, nego fakin' original. Znaci u celoj mojoj igrackoj karijeri nisam video slican bag...
Inace, igru mozete da snimite na bilo kojoj poziciji sa komandom \save_game "ime"
🙂
Dodatak:
Hvala svima na pomoci, ali cini mi se da cu morati da se bakcem ucitavanjem pozicije na nacin opisan gore. Jednostavno, ne vole se drajveri, hardver i Far Cry.
Sto je najcrnje, nigde na netu nisam nasao da neko ima ovaj problem, a da ga nije resio reinstalacijom igre. Dakle, cini se da sam usamljen slucaj.