Hahah, kakve veze ima koju ti masinu imas sa onim sto on pita
Nikakve
Hm, onda iz nekog razloga igra verovatno ne moze da "vidi" te sejvove...mozda joj brani antivirus, ili tako nesto...
Ajd probaj ovo:
Ma jok, probao sam i reinstalaciju, a ccleaner koristim odavno.
Dosao sam do izvesnih zakljucaka vezanih za ovaj problem, pa da podelim ovde:
Naime, kada hocu da ucitam cekpoint, u listi cekpointeva nema nista (dakle, prazno). Medjutim, ako pocnem novu kampanju (new camapign), iskoci mi upozorenje "ukoliko zapocnem novu kampanju, snimljene pozicije ce mi se izbrisati, i da je bolje da promenim profil i onda zapocnem novi igru". Ja to ignorisem i zapocnem novu igru. E sad, kada udjem u load checkpoints, sve moje snimljene pozicije su tu :trust:. Tek onda mogu da ucitam poziciju koju zelim.
Bre ***, aj da je igra fush ili tako nesto, nego fakin' original. Znaci u celoj mojoj igrackoj karijeri nisam video slican bag...
Inace, igru mozete da snimite na bilo kojoj poziciji sa komandom \save_game "ime"
Dodatak:
Hvala svima na pomoci, ali cini mi se da cu morati da se bakcem ucitavanjem pozicije na nacin opisan gore. Jednostavno, ne vole se drajveri, hardver i Far Cry.
Sto je najcrnje, nigde na netu nisam nasao da neko ima ovaj problem, a da ga nije resio reinstalacijom igre. Dakle, cini se da sam usamljen slucaj.