Šta je novo?

Far Cry

pa nije bas da nemas jos mnogo do kraja.
koliko se ja secam,jos nisi ni na polovini igre.

nije tacno, igrao sam igru ponovo zbog HDR-a. pre neki dan sam je zavrsio. ima jos 5 nivoa do kraja...

Mato4 ono kao nije lose, malo neke promene...ali previse mi je nekako nategnuto.
Plus je bagovao mod, naime, na pocetku mi uopste nije fercerao mis, nisam mogao da se okrenem...:) trulo, resio sam to klikom na "default controls" ili sta vecj pise.

Odigrao sam nesto, sad sam se smorio, pa ajd da vidim sta radite:)

Mod zahteva 1.4 patch, imate ga na ubisoftovom sajtu, kumulativni patch 1.4 ide na golu verziju FC-a 1.0, radi i sa verzijom na 3cd-a.

Kumulativni patch je "tezak" nekih 180mb.

Pozz.

Poslednja izmena:
Probao sam upravo i Matto 3 i Matto 4.Ovo je jedna od najboljih stvari koje se mogu besplatno naci na netu.Odlicno je napravljeno.Teze je od originala,recimo za po jedan stupanj.Mozda se meni cini ali dosta tekstura mi deluje zamuljano.Drugih zamerki zasad nemam.

Mato4 ono kao nije lose, malo neke promene...ali previse mi je nekako nategnuto.
Plus je bagovao mod, naime, na pocetku mi uopste nije fercerao mis, nisam mogao da se okrenem...:) trulo, resio sam to klikom na "default controls" ili sta vecj pise.
Pozz.
Mislim da to nije vezano za matto mod, vec za 1.4 patch kojim si verovatno pre svega apdetovao FC.

Kako da pokrenem Far Cry multiplayer u kucnoj LAN mrezi?Instalirao sam sve patch-eve koji su izasli ali nikako da pokrenem multiplayer.Napominjem da mreza radi dobro i da druge igre idu normalno u LAN-u (CoJ, CoD2 itd).

???

Firewall je iskljucen.Od antivirusa imam Kaspersky 5.0.Napominjem da ostale igre dobro rade u Lan-u osim Far Cry.Stavio sam na oba kompa patch 1.4 i nista.Na jednom kompu obicno pustim igru a na drugom se join-tujem i tako je sa drugim igrama tipa Call of Duty 2,Call of Juarez, itd) Probao sam sve kombinacije i nista.Da li je neko ovo igrao u LAN-u? Kad pustim multiplayer opciju na drugom kompu mi ne daje join vec samo create kao da ne vidi prvog.Zna li neko u cemu je caka?

Igrao sam FC u lanu bas mnogo ali se ne secam slicnog problema.

A...jelte...kako da ubijem helikopter na frigati!? Znate onaj deo (kontam da nema jos mnogo do kraja) kada miniram frigatu i onda odem na prednji deo broda i onda se pojavi baja na helikopteru koga neuspevam da ubijem nikako....sa 14 raketLi i jos kojecime, a pri tom sam pun sa energijom i stitom.

hm...

dovezi dzip do obale.miniras brod-skocis u vodu-doplivas do dzipa i skenjas helikopter.Tako je najlakse veruj mi posto sam presao Far Cry 4 puta.

joj plz moze neko da mi pomogne gde se doda -a

mnogo bi bio zahvalan

Pa skines patch i napravis shortcut istog,onda desnim dugmetom na shortcut pa properties.
U polju target na kraju dodas -a i posle ce patch da te pita gde da se odpakuje.

Pozdrav.

da al nece da prihvati kada stavim "C:\Documents and Settings\zorica\Desktop\far_cry_v1[1].4_cumulative.exe"-a

Poslednja izmena:
Iznerviran sam i nabrijan. Izvinjavam se ako je ovo vec napisano u ovo threadu.
Dakle imam problema sa instalacijom patcheva za FC.
Skinuo sam 1.1, 1.3, 1.31, 1.32, 1.33. Kada pokusam instalirati 1.1 kaze da igra nije instaliran, ja reko dobro i reinstaliram FC. Ponovo pokusam kad ono isto ******. Ja uzmem i u terget napisem "-a" tako da mi on otpakuje instalaciju. Dobijem .msi file koji ne mogu pokrenuti. :mad:
Prosli puta kada sam instalirao patcheve (nekada prije godinu dana) imao sam iste problem ali se ne sjecam kako sam ih rijesio. Ako neko zna i moze da mi pomogne nak napise ovde sta zna i moze.
Inace kad pokrenem igru imam problema sa shaderima na vodi.

Konfiguracija je:
DFI Infinity NF4x
AMD A64 3000+ @2.6GHz
1GB Kingmaxa
7900GS @ 600/1800 :D (ide ko luda)
WD 80GB i Seagate 200GB
ostalo nije bitno

imas igru na 3 CD-a i u tome je problem. dakle, ona nije instalirana nego je otpakovana na hard i patch je ne vidi. pronadji negde FC na DVD-ju i neces imati problema...
pozdrav

Moze bre i sa 3 cd-a separatore, napravi (ako nisi) folder gde ce da ti raspakuje patch, mene je to zezalo jer sam je raspakovao na d: particiju, a ne u folder, i takodje sam mislio da nesto ne stima, pojavi se taj .msi file.
Kad raspakujes patch samo iskopiraj dobijeni sadrzaj u C:\Program Files\Far Cry i to bi trebalo da bude to.

Inace bez patcheva ja sam imao neke crne texture na zemljistu, ono smorio se kao grobar na severu...Imas i onaj kumulativni patch koji radi kao stand alone, tojest mozes da FC podignes sa 1.0 na 1.4 bez ostalih patcheva.

Nadam se da sam pomogao.

I jos nesto, meni se FC pojavi u add remove programs kao Deus Ex, zamisli to?!

Poslednja izmena:
@separator:I shta bi separatore, jel ga patchova?

@psaras:Bitno je da radi, nek se pojavi i mario bros:)

Poslednja izmena:
Haha,juce mi padne saka FarCry-Antiteror :d Neko rusko sr**e,umro sam od smeha.Krenuo da igram,kad ono nigde travke,texture boolja...to se bez problema prodaje na buvljaku za 200 dinara.

Jel moze neko da mi posalje igru Far Cry dvd verziju sa zadnjim pakom 1.4 cumulative. Neka se javi na private da se dogovorimo.Unapred hvala.

Moze li neko da mi obljasni zasto slusi taj hdr za far cry i da li ga je bolji ukljuciti ili ne? I da li gubim antialising kada ukljucim hdr ili moze i jedno i drugo?

Imam problem sa igrom i strasno me nervira... Znaci ucitava mi nivo, i kad se popuni ona linija ucitavanja PC mi se restartuje. Ponekad se desi da mi krene igra bez problema. Ostale igre rade. Patch 1.4 instaliran.

Poslednja izmena:
Evo citam ubisoftov forum, izgleda da dosta ljudi ima ovaj problem. Cini mi se da igra ima problem sa dual core procesorima... A bas sam se popalio na igru.

Vrh Dno