Mislim da to nije vezano za matto mod, vec za 1.4 patch kojim si verovatno pre svega apdetovao FC.Mato4 ono kao nije lose, malo neke promene...ali previse mi je nekako nategnuto.
Plus je bagovao mod, naime, na pocetku mi uopste nije fercerao mis, nisam mogao da se okrenem...trulo, resio sam to klikom na "default controls" ili sta vecj pise.
Pozz.
Kako da pokrenem Far Cry multiplayer u kucnoj LAN mrezi?Instalirao sam sve patch-eve koji su izasli ali nikako da pokrenem multiplayer.Napominjem da mreza radi dobro i da druge igre idu normalno u LAN-u (CoJ, CoD2 itd).
A...jelte...kako da ubijem helikopter na frigati!? Znate onaj deo (kontam da nema jos mnogo do kraja) kada miniram frigatu i onda odem na prednji deo broda i onda se pojavi baja na helikopteru koga neuspevam da ubijem nikako....sa 14 raketLi i jos kojecime, a pri tom sam pun sa energijom i stitom.
hm...
joj plz moze neko da mi pomogne gde se doda -aTreba da se napravi shortcut patch-a i u target polju da se doda -a.
joj plz moze neko da mi pomogne gde se doda -a
mnogo bi bio zahvalan
Moras da napravis razmak pa onda -a.da al nece da prihvati kada stavim "C:\Documents and Settings\zorica\Desktop\far_cry_v1[1].4_cumulative.exe"-a
Nisi jedini :dI jos nesto, meni se FC pojavi u add remove programs kao Deus Ex, zamisli to?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari