Pa tako isto i ja mogu da kazem kazem da mene smara nabadanje sa cudovistima vec da hocu sukobe sa realnim ljudima i po tom kriterijumu automatski ti ceo Undying ispada sr**nje i igra koja ne nudi ni atmosferu ni zaraznost ni bilo sta.
Moja poenta je da to sto se TEBI ne svidja da u istoj igri imas i "realnu" i "nerealnu" borbu ne moze da bude objektivni sud. Ne kapiram kako mislis da je bilo koja igra losa generalno, a da pri tome ima kao sto i sam kazes zvuk, atmosferu, fiziku i sjajnu grafiku ? :d
Da ne bude zabune, ja sam oljustio Undying i igra je zaista bila FE-NO-ME-NA-LNA ali ne vidim u kom kontekstu se moze porediti sa Far Cry-em kad su totalno drugaciji pristupi u pitanju, posebno u prici, sem sto su obe igre u fps izvodjenju. Ne mislim u smislu da li je bolja ova ili ona ali neko ko obozava horore nikad nece priznati da je Undying bolji i obrnuto.
Inace i ja mislim da su atmosfera i prica bolji u Undyingu. (BTW uvek se moze procitati knjiga i od toga bolje price i atmosfere nema

) Ali postoje jos neke osobine u kojima Undying zbog starosti jednostavno ne moze da se meri sa Undyingom.
I pusti Hajlija da loopeta :d