G!!! je napisao(la):khm.. sad malo ja... AI ? ok ima fino skriptovanih *****nacija to oko guranja bureta i sl fore... al recimo nekoliko mi se puta desilo da krenu na mene u dzipovima i udare u obliznje drvo blizu puta i tu se zaglave... isto tako ne vole ni kad im se na putu nadju stene u koje obavezno zakucaju... sa druge strane fantastichno se ponashaju kad se vijash sa njima po dzungli stalno menjaju polozaj sakrivaju se iza drveta i sl... al opet desilo mi se nekoliko puta da stoje 50ak metara od mene i jasno je da me vide al kuliraju ladno...
OptiPlex je napisao(la):Naravno da nisi. Uvek poneki ostavi nesto ali u 90% fpsova to nije tako. Naravno da je i ranije bilo igara u kojima se oruzje kupi sa mrtvih protivnika ali ja to ovde nisam naveo kao novitet vec kao plus sto igra potencira takav sistem, vidjen u Chrome-u, zahvaljujuci kojem uvek imas municije a ne da se vracas kroz pola nivoa po saku metaka.
tomvlad je napisao(la):Format c: obavezno!!! pa novi windows.
Igra je brutalno dobra i optimizovana...
Meni klizi sve na max detalje(voda na ultra high) sa AA2 i Af...
Agilni je napisao(la):Ocigledno da igras na najlaksem nivou tezine kad te tako ne kontaju protivnici, takve probleme nisam imao (konkretno taj da me ne vide)...
G!!! je napisao(la):nope ne igram nikad na najlakshem.. uvek il normal il iznad normala...
byMaX je napisao(la):Ma daj, imam jaku masinu ali cemu sluze masine CAR-a, Kokosa i ostalih baja ovde, osim za napucavanje poena u 3Dmarku... Ovako lepo uposlim tu jaku makinu![]()
Cekaj kako tosad ?? Meni je sve na high, osim vode na medium i lighting efekata na low (u suprotnom ima graf bagova). AF i AA na off. Igra ne pada ispod 40 fps na 9000pro !!!, 1700+, 512 MB... Jaca setovanja od tvojih a graficka za dve klase sporija. Nesto kod tebe nije u redu definitivno. Ukljuceni AA i AF? Inace sa ovim setovanjima igra nema skoro nijedan graficki bag - osim pod vodom prostor oko biljaka (algi). Izgleda super i radi odlicno.Ji 4Tze je napisao(la):nego glede drajverove price, skroz je covek u pravu...
znaci sa 5900SP@450/795 [email protected] i 1 Gb rama (11-3-3 2.5) na Medium detaljima, rezolucija 1024@768 je meni neigrivo zbog avg. 45-50 fps...Kako ja da dam headshot u glavu sa takvim frejmrejtom?![]()
A igra sabija kako izgleda bre.
E sad, samo meni neko da objasni kako to da su tako debilski uradili da je M-ara manje precizna na daljinu od hekler-a i p90, znaci neverovatan propust chini mi se...p90 i hekler su sub-machine gunz a m-ka je assault pa vi vidite koja bi trebalo da puca bolje..samo to mi zasmetalo...
a na sve max detaljima i 1280@1024 izgleda fantasticno ali 3-10 fps...
I dalje ne razumumem kako vam je dovoljno 50ak fps, meni smeta uzasno, ne mogu lepo da se uzivim da lovim glave...
MAD_MUzzY je napisao(la):Em...
stavi patch i igra ce ti poleteti.
igra na nV i ati-u izgleda apsolutno isto. End of story. Drugacija moze samo max da tvrdi sa svojim LOD od 500biliona.
Nikola1 je napisao(la):Niste Vi Pravi Ljubitelji Igara Kada Tako Pricate,grafika Je Fenomenalna,dosad Nevidjena,atmosfera Je Ludilo I Sama Prica Je Nije Losa Sto Po Meni Pa I Nije Neki Gubitak I Ima Jos Puno Toga Reci Ali Da Ne Duzim Igra Je Odlicna I Ne Vidim Mesta Za Diskusiju
max9998 je napisao(la):Lose si cuomoji titanijum tera FC u high na 1024 samo da napakosti onima koji ga pljuju
Nije to neki R9600 pa da igra stuca
![]()
Ma da, trgovci su izmislili jache graficke karte samo da bi naivnim musterijama uzeli lovu. :d Zasto bi neko kupovao mercedesa kad moze lepo da se vozi i umax9998 je napisao(la):Lose si cuomoji titanijum tera FC u high na 1024 samo da napakosti onima koji ga pljuju
Nije to neki R9600 pa da igra stuca
![]()
Izvolte.nesharm je napisao(la):...Btw, ima neko shifre, smor mi je vise, satima pokusavam da ubijem pomenutog zlocu?!
ZverBre je napisao(la):Ma da, trgovci su izmislili jache graficke karte samo da bi naivnim musterijama uzeli lovu. :d Zasto bi neko kupovao mercedesa kad moze lepo da se vozi i u
Fici. Nisam trebao da spominjem titanijuma.. zaboravio sam da zivim u Srbiji ,ovde su sva chuda moguca pa cak i to ocemu ti govoris. Ne osporavam ti da je titanijum "radikalno" dobra karta ,nemoj da je menjas ni za zivu glavu.
Ta prica o 9800pro je samo jedna od Americkih propagandnih bljuvotina...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari