Šta je novo?

Far Cry Nastavak?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja pozdravljam svaku igru koja nije juris hodnikom i rokaj sve sto ispada s plafona, podova, zidova...

Ma, valja i takva igra sa vremena na vreme, atmosfera zatvorenih hodnika, npr Doom3 je veoma zanimljiva, e sad sto to nije vrhunac napucavanja, to je druga stvar, ali i atmosfera je bitna, tako da se takve igre ne mogu ni porediti.

Naravno, neki od mojih omiljenih FPS-ova su takvi, takvih pucacina ima bas dosta i zato rado docekam neku pucacinu sa otvorenim prostorom cisto da razbije monotoniju, i da pruzi malo "kreativne slobode" u trebljenju botova na mapi :D

Amin! Evo bas sad ponovo igram Krizu, i jedva cekam Far Cry 2 :D

Ovi trejleri su opaki. Deluje mi kao dobar nelinearni FPS. Ono sto je krizi falilo su (po meni) ovakve sitnice koje zivot, tjs gameplay znace. Samo sto vise nacina pristupa situaciji i sto vise nacina eliminacije protivnika i moji fps prothevi su zadovoljeni :)

Mada, sto se tice zahtevnosti, ne verujem da ce biti kukanja kao za crysis. Zato sto farcry2 paralelno izlazi i na konzole, a takve igre obicno solidno rade na midrange racunarima :)

ja mislim da ne postoji ni jedan fps igra koja će nas zadovoljiti,sad svi kao wau ovaj farcry2 je extra si video game play bla,bla,bla.... kad se pojavi biće kao kriza i to je to...

ja mislim da ne postoji ni jedan fps igra koja će nas zadovoljiti,sad svi kao wau ovaj farcry2 je extra si video game play bla,bla,bla.... kad se pojavi biće kao kriza i to je to...

Govori u svoje ime. Kao sto vidis, nekima je i crysis bio dovoljno dobar. Logicno, jer je sasvim solidna igra. Ali sto si se trudio kucati tako besmislen komentar, nije mi jasno.

samo kažem da se ne treba zaletati na farcry2 samo od ovih gejmplejeva :D ,nego lepo sačekati igru odigrati pa onda oceniti. isti slučaj je bio sa krizom,napucali igru sa treilerima i gejmplejovima a igra je ništa specijalno odnosno nije ono što se očekivalo...

Hvala bogu sto ovakve igre postoje......fc, crysis, pomeraju granice ALI BAS U SVEMU i u svoje vreme.

Poslednja izmena:
samo kažem da se ne treba zaletati na farcry2 samo od ovih gejmplejeva :D ,nego lepo sačekati igru odigrati pa onda oceniti. isti slučaj je bio sa krizom,napucali igru sa treilerima i gejmplejovima a igra je ništa specijalno odnosno nije ono što se očekivalo...

Ne zalećemo se od gejmplejeva već smo igrali prvi deo:). Kako bre Kriza ništa specijalno:trust:? Na kom nivou težine si igrao?

awwwww shit, jos jedan thread koji ce da bude pun trolova, flejmera i drugih hejtera.....iskulirajte malo

Far Cry je bio odlican, kriza jos bolja, od Far Cry 2 ocekujem odlicnu igru. Uopste ne sumnjam u kvalitet.

Ma kad ce ljudi ima li nekakav datum,da vec jednom pocne da se roka kako treba.Sta da se radi kakva bude da bude jer posle crajzisa ovo drugo mi nije zanimljivo igrati.

Zavisi sta je ko ocekivao od nje;) Meni se Crysis jako svidio, jedna mi je od boljih igara koje sam igrao u zadnje 2godine. Vrhunska grafika, zvuk, fizika, AI, sve u svemu jako dobra igra. A Far Cry 2 moze biti samo bolji od Crysis-a.

Poslednja izmena:
I ja isto tako mislim.Ma kad ce da izadje to me zanima jer je to bitno.

Ne kudite i ne sudite dok ne izadje.Mozete da kazete da ne volite takav zanr igre.Trt

Pa dobro, meni je kod FPS-a najbitnija grafika, zvuk i fizika. Za razliku od ostalih zanrova, u FPS-u ja uopste ne pratim radnju, animacije, dijaloge... Bitno mi je da se dobro ispucam u sto ljepsem okruzenju, sa sto ljepsom grafikom, a dal ce glavni junak na kraju osloboditi svijet od zla i nepravde, bole me brige. Ono sto sam vidio iz ovih trejlera sasvim mi je dovoljno da naslutim kakva ce igra biti, vrhunska grafika, simpaticna oruzija, simpa botovi i to je sve ono sto mi treba za ovaj zanr. Ali to je vec individualna stvar. Procitao sam na prethodnim stranama sta je nekima sve smetalo u Krizi, a da ja te stvari uopste nisam ni opazio.

Poslednja izmena:
Prema grafici iz trejlera, i animacijama, da li ce 4850 moci da izgura Far Cry 2 sa pristojnim brojem detalja(bar medium-high)? Zna se kad igra izlazi, tako da je vec neka procena moguca, pa me zanima? :trust:

Hvala.

da stvar bude bolja, brze karte su nikad jeftinije (khm-khm ;)), tako da ce biti igrarije :type:

Ah, drzhi se ovaj GTS josh uvek(ja zadovoljan :)). Ako zapne ... 14*9 rez. no AA i AF mi ne gine. Videcemo. ;)

Ma drzi se, *** izdrzala nam je Crysis, al mislim da cu do kraja godine ipak menjati za neku od ovih fenomenalnih primeraka 4850-ca.

Doduse, ja imam 17", a ti 22" monitor, tako ces, cini mi se, ti menjati pre mene :D.

Poslednja izmena:
Ma drzi se, *** izdrzala nam je Crysis ...
:D.

Jeste. Uz malo tweakovanja dobije se dobar rezultat sa najslabijim 8800 u 16*10 rez.

Na nekom od prethodnih videa developer Far Cry 2 reche da im igra radi na PIV i 6800. E sad. ma kom nivou detalja ne znam, verovatno minimum minimuma, hu nouz : D Cisto sumnjam da ce biti zahtevan ko Crysis ....
Svejedno imam osecaj da cu i to odigrati u 30+ fps u najvecoj rez. sa ovim GTS-om : D : D

Jeste. Uz malo tweakovanja dobije se dobar rezultat sa najslabijim 8800 u 16*10 rez.

Na nekom od prethodnih videa developer Far Cry 2 reche da im igra radi na PIV i 6800. E sad. ma kom nivou detalja ne znam, verovatno minimum minimuma, hu nouz : D Cisto sumnjam da ce biti zahtevan ko Crysis ....
Svejedno imam osecaj da cu i to odigrati u 30+ fps u najvecoj rez. sa ovim GTS-om : D : D

Lele, pa ti si ladno igrao na 1680x1050 skoro na medium, jer ako si tweakovao, a ti si srozavao od high na medium. BRATE, one slike izgledaju grozno, one krosnje, lele.
Probaj ti opet Crysis na 1440x900 na high, bez ikakvih tweakova, pa da vidis kakvu si grafiku propustio ;).

Lele, pa ti si ladno igrao na 1680x1050 skoro na medium, jer ako si tweakovao, a ti si srozavao od high na medium. BRATE, one slike izgledaju grozno, one krosnje, lele.
Probaj ti opet Crysis na 1440x900 na high, bez ikakvih tweakova, pa da vidis kakvu si grafiku propustio ;).

Ma koji crni medium, uchinilo ti se veruj mi(ima tu svega i svacega) :D. Pre svega koristim Time of Day tweak koji potpuno menja boje/svetlosti dana i noci. Slike i nisu bas najmerodavnije s'obzirom kako to izgleda u pokretu(treba bre da sednes i vidis :d). Ono sto je primetno je da su senke malo proredjene i manje rez., grassdrawdistance je smanjen i paralaks okluzh sravnjen sa zemljom. Uostalom, ako imas Crysis pri ruci, skini ovaj tweak i stavi na LvL4(koji sam dodatno podesavao) pa se uveri sam. ;)

Edit: Evo ti slichice pa uporedi:

Slika1(High)
Slika1(Tweaked)

Slika2(High)

Slika2(Tweaked)

Izvinjavam se za offtopic, ovde stajem sa krizom. :)

Poslednja izmena:
Objavljena zahtevnost:

Far Cry 2 System Requirements

Minimal:

* CPU: Pentium 4 3.2 GHz, Pentium D 2.66 GHz, AMD Athlon 64 3500+ or better
* Video card: NVIDIA 6800 or ATIX1650 or better; Shader Model 3 required; 256 MiByte video memory
* Memory: 1 GB
* Media reader: DVD-ROM

Recommended:

* CPU: Intel Core 2 Duo Family, AMD64 X2 5200+, AMD Phenom or better
* Video card: NVIDIA 8600 GTS or better, ATIX1900 or better; 512 Mb video memory
* Memory: 2 GB
* Sound: 5.1 sound card recommended
* Media reader: DVD-ROM

Supported Video cards: NVIDIA 6800, NVIDIA 7000 series, 8000 series, 9000 series, 200 series. 8800M and 8700M supported for laptops. ATI X1650 - 1950 series , HD2000 series , HD3000 series , HD4000 series

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=54577

Ahahaha, tako velu ljudi, sto im ne bi verovo :d

Tako je bilo i za prethodni Ubisoftov naslov, strah od prezahtevnosti i tako to...i na kraju i nije bila preterano zahtevna igra...mozda im je doslo iz du*eta u glavu.Ako bude zahtevnije od krize (a losije izgleda) , onda mogu da se slikaju.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno