Šta je novo?

Far Cry 4

Izbagovano zestoko,pocinjem misliti da mi se komp raspada...

Meni na mojoj masinici radi sve na maks.Svidja mi se grafa isve.Ono s to mi se nesvidja su ta stucanja koji su mnogi pomenuli....Radi na pristojnom fps,al tako nizbogcega zna da secne bez razloga nekog...Sta bi trebao da smanjim u detaljima da to nestane i zbog cega se desava ?Neko je pomenuo da bi mozda ssd resio stvar?Da li je hd spor ili igra uzima previse graficke memorije ?

To samo Ubisoft moze da popravi. Evo pogledaj sta se desava, na masini sa 3930K+290/970+SSD:

Far-Cry-4-GTX970-Frametimes-1920x1080-Ultra-preset.jpg

Far-Cry-4-R9-290-Frametimes-1920x1080-Ultra-preset.jpg

Pojedini frejmovi se crtaju 2-3 puta duze u odnosu na druge. Sto nema velik uticaj na fps ali kvari dozivljaj jer slika secka. Ovo nema veze sa hardverom, posto se dogadja i na high-end konfiguracijama. FC3 ima isti problem, ima jedan ogroman thread na Ubisoft-ovom forumu, ali nikad je nisu popravili.

Poslednja izmena:
Bas me nervira.Radi i samo odjednom zasecka,narucito kad vozim kola,pa sve tako....Pucam i kad mi pocne zakucavati pojeo bi tastaturu....Zar je moguce na ssd da pravi takve probleme.Primetio sam da u vreme stucanja ocitava se nesto sa harda i svetli dioda...

Ja sam je izbrisao, dojadilo mi je. Možda ću je igrati za neko vreme kada je zakrpe, i drajveri budu dovedeni do maksimuma za nju.

Hahhahah ajde probacemo i to cudo.

Igra radi perfektno sa 1.5 patch-om. Provereno dobra verzija za one koji zele da probaju pre kupovine orginala... Far.Cry.4.[v1.5].Repack-R.G.Mechanics.
Nema vise stuttering-a sto je najbitnije...

Kod mene ga nema vise uopste, a nije ga nesto preterano bilo ni sa 1.4... Bas sad igram, pokusavam negde da vidim, ali nema :)

I meni se cini da je posle patcha stuttering uklonjen, ili bar sveden na minimum.

Jel ostaju sejvovi?

Sacuvaj sejvove. I kasnije ih samo ubaci. Msm da se nalaze u Profil Backup folderu.

^ Je l' to isto vazi i za narodnu verziju?

Pa za narodnu sam i pricao. Znaci imaju dva foldera u jednom su svi sejvovi zapakovani a u drugom se automatsku otpakuje poslednji pri normalnom igranju. Ali kad se igra brise i ponovo instalira onda se runo otpakuje taj zip save i odatle igra krece. I ja sam ga danas reinstalirao jer mi svaku misiju na kraju izbaci tj igra prestane da radi i naravno moram misiju ispocetka.:) Sad cu za nekih sat vremena a vam javim da li sve radi.

Edit; sad sam otpakovao zip file iz profile backup foldera u profil folder i najnoormalnije je igra nastavila tamo gde sam stao.

Poslednja izmena:
Baci poruku...

^ a ti javi da li bar malo resava probleme (imamo iste graf. pa me zanima). Ne bih da syebem sejvove, nema sanse da krecem sve ovo ispocetka :d

Nisam jos ni nasao pravi link da skinem patch. Ali gledajuci po drugim forumima nista ne resava ovaj 1.5.0 , cak ima i nekih pogorsanja u senkama. Cudi me kako ova nasa dva clana od gore pricaju jedno a brdo ljudi drugo...

Nisam jos ni nasao pravi link da skinem patch. Ali gledajuci po drugim forumima nista ne resava ovaj 1.5.0 , cak ima i nekih pogorsanja u senkama. Cudi me kako ova nasa dva clana od gore pricaju jedno a brdo ljudi drugo...

Zato sto imaju mocne Intel/Nvidia konf.. verovatno apdejt resava te sitne probleme na masinama koje su i inace optimalne za najvisa podesavanja FC4.

Probacu malo kasnije sa ovim novim 14.12 Omega driverima,pise da ima poboljsanja.

Ne mogu nikako da nadjem patch 1.05 da skinem.To jest skinuo sam jedan od 482 MB,ali mi je nesto sumnjiv,nasao sam ga u zalivu,ali posle je "zaliv" pukao pa ne vidim komentare.Jel ima neko neki link za skidanje patch-a?

Ako je od lobanje, nemoj da se secaš mnogo.

I ja ga ne mogu naci

Jao, jao... nesposobnjakovici! :D

sad kad sam skinuo patch 1.4 ali nmg da pokrenem sejvove radilo je kad sam deinstalirao pa ponovo instalirao proslu verziju ali sa novom nece moja metoda.

Dobar ovaj 1.05,seckanje je skoro komplet nestalo!!!Mada danas sam instalirao i 14.12 Omega drivere,pa ne znam tacno do cega je,ali radi!Uspeli su da poprave stvar.Secne tu i tamo,ali neprimetno,ni blizu kako je bilo.:d

Nazad
Vrh Dno