Šta je novo?

Far Cry 4

Da,treba raditi i te L i H i sve ostale.Ja sam uradio nekih oko 20 misija,i mislim da su mi se glavne otljucavale posle ovih da kazem,sporednih.

Auuuu kolko glupo čoveče. Ja rekoh da očistim igru začas, kad znači moram da radim L i H. Hvala na odgovoru, ja se iscimah dal mi sad opet neki bag -.-

Ova igra ocajno radi 40 fps, sutering na sve strane, treba ovde svega da se uradi...

Radila bi dobro na nizim podesavanjima. Graficka ti je slaba.

nisam igru palio od update 1.3.0 i sad udjem posle duzeg vremena a mapa mi crna..? koji je fix za to?

E da i ja imam problem sa mapom... Mada meni je crna oduvek :)

Ubisoft je totalno pdbacio u ova dva naslova, na zalost. Nekada su patcevi bili po 10-ak MB, sada se mere u GB?

Skoro ne ismejah neki dan coveka kad je tvrdio da je 8 GB rama malo. Ja sam primetio nakon par ucitavanja da mi se ram puni i posle toga komp vuce 8,5 GB page filea i igra pocne da secka kako pocinje da koristi hard. Mozda je u pitanju losa optimizacija sto se tice toga jer graficki igra klizi na ultra cudi me da se ljudi tu zale al da zdere ram to jeste. Idem sutra do radnje da vidim mogucnosti i cene upgradea. Inace koristim MSI afterburner koji prikazuje sve od fps, do temperature i zauzeca jezgara i rama tako da nema mesta sumnji.

FC 4 koristi 2200mb ram memorije, tako da to nije problem...

I ja sam vidjao da Far Cry 4 ali i jos neke igre prave veliki page file i preko 8.5 GB. Pitam se da li im fali rama pa zato prave toliki page file ?

ja stisnuo zube i uglavio 16giga i sad mi i video creating aplikacije i igre i sve ipak življe radi

Video sam istu stvar sa novim Assassinom. Sa 8GB RAM-a je stalno drljao po disku ali sa 12GB sve radi "kako treba".

To se zove veštačko podizanje zahtevnosti traljavom optimizacijom. Pa i minesweeper može da se napravi da zahteva 256gb rama što i dalje ne znači da je opravdano.

Ja igram sa 4Gb rama, ima i kusur...:D

Ako neko zna kako da resim problem sa ''save game'' neka posalje pp. Inace igra radi ocajno, stucanje i pad fps bez ikakvog razloga a sto je najjace u prvoj verziji koju sam probao radila je duplo bolje.

Ne postoji neki fix za to? sve sam pokusao i ne vredi, ne radi save opcija..

Zamolio bih ucesnike da ne pominjku lekove i i slicno. gadi mi se ko da sam u bolnici a ne na it forumu-

Grdno me razocarala igra, ne drzi mi paznju 20 min. Gasim, palim.

Mis se cudno ponasa, nije ista brzina kretanja, nisanjenja (ADS) a posebno ne dvogleda. Ima li neko podesavanje za to, sem generalno mouse speeda?

weasel ^ Kapiram al' mislim da nisam pominjao tako nesto (bar ne toliko direktno), ovo sto sam pomenuo generalno postoji i za zvanicne verzije :)

A "Run as admin"?

Probao sam sve cega sam se setio i ne vredi, odigrao pola sata i videh da nista nije sacuvano a igra radi ocajno, jos gore stucanje od fc3. I to nezavisno od podesavanja, cak i na low stuca a fps je visok. Cak sam primetio da na svim podesavanjima da se gpu usage ne smanjuje, fps je dovoljan ali opet stuca.

Poslednja izmena:
Zamolio bih ucesnike da ne pominjku lekove i i slicno. gadi mi se ko da sam u bolnici a ne na it forumu-

A kako se osecas u ovoj temi HD filmovi - Tehnicka diskusija gde je 95% price iskljucivo o HD piratskim izdanjima filmova, sa preporukama kad je nesto izaslo i odakle da se skine taj isti piratski materijal !
Koja je razlika izmedju ove dve price Lekovi vs HD filmovi

Lekovi sluze za bolnice , ne za forume.

Lose se secas. Hd filmovi nemaju veze sa pritaterijom, niti se prica o tome gde moze da se skine vec o tehnickim karakteristikama kao sto i sam naslov kaze.
Ne pocinji off nego procitaj pravila.

hsv.stoned : nije upuceno tebi

Back to topic.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno