Šta je novo?

Far Cry 3

meni je ovo postalo cak i zabavno..u nedostatku neceg boljeg...drzi me to da se zaletim autom u kamp a onda iskocim i rokam sa nozem :d

Meni ne pamti save game sa 1.04 patch-om ,sa 1.01 sve radilo kako treba(narodna verz)...probao i run as aministr. i ono sa folderima(show hidden folders) i da blokiram net firewall-om ne vredi.
Evo sada cu da probam sa novom instalacijom i 1.04 patchom....da nema neko neku ideju?

MAD_MUzzY Verovatno si gledao klip bez zvuka, tj. nisi cuo sta prica lik koji igra. Jednostavno odbijam da poverujem da ti nije cudno to sto prica lik i kako reaguje.

Gledao sam sa zvukom naravno. Lik se neuroticno smeje od odusveljenja dok kolje, i?

Mislim, nemam 15 godina pa da mi samo to bude toliko smehotresno.

Meni ne pamti save game sa 1.04 patch-om ,sa 1.01 sve radilo kako treba(narodna verz)...probao i run as aministr. i ono sa folderima(show hidden folders) i da blokiram net firewall-om ne vredi.
Evo sada cu da probam sa novom instalacijom i 1.04 patchom....da nema neko neku ideju?

Probaj na Load Game pa vidi jel imas Auto-save da ucitas, meni vise ne radi klasican save, odnosno kad odem na Continue Story, tu mi bude neki prastari Save, sad igram u deonicama izmedju auto save-ova..

desava li se nekome da mu se skuca igra u onoj misiji kad treba da se uvuce undetected u bazu i uzme oprema od regruta?
prodjem celu bazu, prisunjam se i roknem tipa s' "takedown" i tu far cry zabode. samo se cuje muzika i mrak na ekranu i cao.
enybody?

Probaj na Load Game pa vidi jel imas Auto-save da ucitas, meni vise ne radi klasican save, odnosno kad odem na Continue Story, tu mi bude neki prastari Save, sad igram u deonicama izmedju auto save-ova..
Ma jok,evo sad sam probao....cim restartujem komp nestanu mi svi sejvovi ,imam samo opciju NEW GAME.
Strasno,poludeo sam...1vu misiju sam presao jedno 15 puta,znam napamet svaki dijalog,gde se koji kamen ili drvo nalazi ...:))

@dulsrules: A kako je to dokazano da ste normalni? Jeste li se testirali ? Ako jeste, sta je bio povod testiranja? :)

Pa za vozacki ispit moras na psiho test. Za zaposlenje takodje. Mi koji smo malo stariji to smo radili mnogoooo puta i uvek smo prolazili sto ima za rezultat da smo ajde da kazem normalni koliko je to moguce danas u ovom vremenu. :D

Sta da igram posle ovoga ????

desava li se nekome da mu se skuca igra u onoj misiji kad treba da se uvuce undetected u bazu i uzme oprema od regruta?
prodjem celu bazu, prisunjam se i roknem tipa s' "takedown" i tu far cry zabode. samo se cuje muzika i mrak na ekranu i cao.
enybody?

pretty please with cherry on the top?

Ljudi presao sam celu igru(reloaded verziju onu prvu sto se pojavila mislim 1.01) i nastavio sam da istrazujem medjutim nakon promene hardvera reinstalirao sam windows tako da bi mi sad trebali sejvovi ako neko ima da ne prelazim sve ponovo,mozete mi poslati na private ili preko skypea(skype name mi je igor2703) .Hvala unapred

Ako neko moze neka mi posalje sejvove pre misije Betting Against the House (znaci sam kraj),sve je bilo OK do tada a onda nakon pucanja igre vise nisu hteli da se loaduju sejvovi,trazio sam po netu ali bezuspesno.Hvala unapred!

Jel igra neko online ovo...kako vam se cini?
Razmisljam da kupim key zbog multiplayera ali ovo koliko sam po YT gledao mnogo podseca na Black ops ,sto mi se ne svidja...?

Ja nikako da probam multi, ali planiram kad predjem single... ostala mi jos poslednja misija. Ali hocu prvo na tenane sve da ocistim, oslobodim sve kampove i tako to :)

Ovo sa saveovima izludjuje...malo malo pa nestanu i onda redovno mora restart PCa

Ja danas predjoh ceo single...Poslednja igra koja mi je bila zanimljiva u single-playeru i koju sam presao do kraja je bila MAFIA,tako da sve pohvale s moje strane .

@kenzo
Ja sam presao celu igru sa 1.01 patchom,nisam imao ni jedan problem.

Presao.
U jednom trenutku na pocetku igru, pomislio sam da je ovo jako dobra igra. Medjutim, sto sam vise igrao, zelja za igrom mi se smanjivala. Suma:
- svi sporedni kvestovi su isti i dosadni cak i prvi put kad se igraju
- mapa je prevelika sto bi trebalo da je super, medjutim nema potrebe da se ide na 90% lokacija jer ces sa jako malo igre napraviti vecinu dodataka za nosenje svega sto je potrebno i zaraditi dovoljno novca. A nista te nece vuci da istrazujes jer, kao sto rekoh, sve isto se ponavlja i nema potrebe jer ces sve imati
- skill-ovi su katastrofa, to uopste nisu trebali da ubacuju. Ja sam sa progresom od oko 40% otkljucao skoro sve skilove
- glavni kvest nije los ali njegova duzina se nikako ne uklapa na onoliku mapu

Sve u svemu, jako lose izbalansirana igra. Nista ovo nije bolje od Far Cry 2.

Presao sam i ja ovo cudo...Po meni neka ocjena bi bila 80/100. Glavna prica mi je nekako kratka i imam osjecaj da sam samo picio po glavnim misijama da bih je presao za 2h, mozda i manje ali dobro...Mogli su da nabacaju sta su htjeli na ona dva ostrva i sporednih misija masu jos a bogami i jos nekoliko oruzja ne bi bilo lose ali sta je tu je...Sve u svemu odlicno provedeno vrijeme uz ovu igru.

Na koliko treba podesiti field of view za 1080p monitor ?

Obrisao sam savegame folder nakon sto sam stigao do 25 misije Payback.

Da li neko moze da mi posalje savegame FarCry3 ili bar ovu 25 misiju?

Hvala.

Nazad
Vrh Dno