- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Pa naravno. 
Znam za F, hocu da izvadim noz i setam s njim, koljem zivotinje itd..
MAD_MUzzY Verovatno si gledao klip bez zvuka, tj. nisi cuo sta prica lik koji igra. Jednostavno odbijam da poverujem da ti nije cudno to sto prica lik i kako reaguje.
Meni ne pamti save game sa 1.04 patch-om ,sa 1.01 sve radilo kako treba(narodna verz)...probao i run as aministr. i ono sa folderima(show hidden folders) i da blokiram net firewall-om ne vredi.
Evo sada cu da probam sa novom instalacijom i 1.04 patchom....da nema neko neku ideju?
Lik se neuroticno smeje od odusveljenja dok kolje, i?
Ma jok,evo sad sam probao....cim restartujem komp nestanu mi svi sejvovi ,imam samo opciju NEW GAME.Probaj na Load Game pa vidi jel imas Auto-save da ucitas, meni vise ne radi klasican save, odnosno kad odem na Continue Story, tu mi bude neki prastari Save, sad igram u deonicama izmedju auto save-ova..
Sta da igram posle ovoga ????
Sta da igram posle ovoga ????
desava li se nekome da mu se skuca igra u onoj misiji kad treba da se uvuce undetected u bazu i uzme oprema od regruta?
prodjem celu bazu, prisunjam se i roknem tipa s' "takedown" i tu far cry zabode. samo se cuje muzika i mrak na ekranu i cao.
enybody?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari