Šta je novo?

Far Cry 3

ako si pao u veliku rupu, tj. vaas te je gurno u nju, i treba da ostaneš bez kamere, oružja itd. imaš nakon toga misiju da povratiš opremu.

Nije to. Tu misiju sam prešao. Sad sam na drugom ostrvu i treba nešto da slikam, ali nemam kameru. Nije problem da se igra i bez nje, čak mi je i zanimljivije, ali jednostavno ne mogu dalje bez tih fotografija koje moram da slikam. Mislim da ovde nema pomoći i da ću morati od početka.

Ljudi pomagajte imam nekih problema sa zvukom, tacnije imam zvuka i sve dok sam raidm i pucam ili sta vec ali cim krene da prica sa nekim odma zvuk nestane i to me jako nervira ima li resenja ?
I ja imam isti problem i ne znam u cemu je fora.

Kako da otkljucam da mogu da nosim vise oruzija,a ne samo jedno oruzije?

^ Craftuj bolji Weapon holder.

Vidi pod crafting sta ti treba za sta, moras da skupis odredjenu kolicinu koze od odredjene zivotinje, pa da kraftujes :p.

preporuka svima koji tek počinju igru a nije spoiler, odradite najprije lov za craft svega što vam treba

Ljudi pomagajte imam nekih problema sa zvukom, tacnije imam zvuka i sve dok sam raidm i pucam ili sta vec ali cim krene da prica sa nekim odma zvuk nestane i to me jako nervira ima li resenja ?

Meni se isto slično dešavalo (da se ne čuju dijalozi) ali samo kad koristim slušalice. Inače, ja imam 5.1 zvučnike, pa sad kad oću da igram sa slušalicama, svaki put moram u Audio menageru da prebacim sa 5.1 na stereo da bi bio komplet zvuk.
Pogledaj još i u Rapture3d, ako ti nije do slušalica (Start/All programs/Blue Ripple Sound/Rapture3d) jeli tu sve kako treba...ja tu ne mijenjam ništa, uvijek je na 5.1.

Ma da crafintg odradite prvo, to nije nikakav problem. Ja za sat vremena otkljucao sve sto treba. Posle rokajte pricu

U novonajavljenom patch-u ima li reci o ispravkama mikro stucanja ?

Ja danas kloknuo cpu na 4.5, i sad je stucanje mnogo gore :d, visi je fps, pa su veci skokovi....

^^ Nema, i dalje je prisutno.

Ja po ulasku promenim nesto u opcijama, sacuvas podesavanje, udjem i vratim na staro i nestane mi. A nekad ga ni nema.

Anyway ja otisao na drugo ostrvo, i videh novi arsenal, mozda su mogli i ranije da ga ubace mada deluje kao da ce imati prilike za koriscenje istog. Inace sam bio u tripu da je igra gotova kad ono...

juce sam presao na drugo ostrvo i smorio sam se, nema vise dzungle i sve je prilicno monotonije mada nisam dugo igrao.. ali je opet dobro za promenu i kapiram da tek sada krecu hard core misije a i blizu je staro, jungle ostrvo pa mogu da skoknem ako mi budu nedostajale zveri, kazuari i komodo zmajcine..i Citra :d
Inace zbog manje vegetacije fps na drugom ostrvu je bolji

Izvinite sto upadam ovako, da li je stucanje na svim kartama ili je manje na 6xx i 7xxx

Ljudi u pomoć! Morao sam da reinstaliram igru, a nekim čudom nisam sačuvao snimanja. Stigao sam do medusa's call misiije, tek što sam je počeo. Da li bi neko mogao da me kontaktira i pošalje mi savegame folder u koji se nalazi C:\Program Data\Orbit i Far Cry 3 folder koji se nalazi u my documents\my games. Nisam našao na netu da ima da se skine save za tu misiju, našao sam save za celu igru, ali ne mogu da učitam neku misiju unazad (glupo), ili bar ja nisam provalio kako. HVALAAAAA!

Poslednja izmena:
Znaci mnogo sam se smorio. Naleteo sam na neki sidequest gde treba da slikam barkodove na paketima koji su se razleteli oko mesta neke saobracajne nesrece. Quest mi je ponudio neki lik u jednoj kuci pored koje sam prosao dok sam se setao govoreci kako su mu vanzemaljci odveli cerku bla, bla (ocigledno je lud) i kako moram da mu pomognem i slikam te barkodove. E sad, jedan paket sam nasao i shvatio kako radi LED lokator medjutim drugi se nalazi ... negde oko kamiona koji se slupao i u zavisnosti iz kog ugla gledam u tacku kada lokator odreaguje neki put ga vidim neki put ne i ne mogu nikako da nadjem prokleti paket. Ocigledno je bug ... Nisam uspeo da nadjem preko googla bilo kakvu pisanu rec o ovom questu pa me znaima da li postoji neki nacin da vratim prethodni save ili bilo sta slicno?

Jel moze neko da stavi u spoiler na koji nacin da se odradi baza u kojoj slece helikopter i treba doci do njega . To je onaj dio kad me onaj panker baca svezanog kamenim blokom u vodu.

Znaci mnogo sam se smorio. Naleteo sam na neki sidequest gde treba da slikam barkodove na paketima koji su se razleteli oko mesta neke saobracajne nesrece. Quest mi je ponudio neki lik u jednoj kuci pored koje sam prosao dok sam se setao govoreci kako su mu vanzemaljci odveli cerku bla, bla (ocigledno je lud) i kako moram da mu pomognem i slikam te barkodove. E sad, jedan paket sam nasao i shvatio kako radi LED lokator medjutim drugi se nalazi ... negde oko kamiona koji se slupao i u zavisnosti iz kog ugla gledam u tacku kada lokator odreaguje neki put ga vidim neki put ne i ne mogu nikako da nadjem prokleti paket. Ocigledno je bug ... Nisam uspeo da nadjem preko googla bilo kakvu pisanu rec o ovom questu pa me znaima da li postoji neki nacin da vratim prethodni save ili bilo sta slicno?

Na DRVETU kraj kamiona, neka palmica nesto. ;) I ja sam se cimao tu, pogledaj, bas je glupo. :)

Jel moze neko da stavi u spoiler na koji nacin da se odradi baza u kojoj slece helikopter i treba doci do njega . To je onaj dio kad me onaj panker baca svezanog kamenim blokom u vodu.

I ja sam se mucio, 3x sam brzo ginuo na warrior ali sam cetvrti put lako presao :) Ginuo sam pre svega zbog odsustva logike, da mogu ovako da pridjem a da ne ne primete.

kad izadjes ispod vodopada i odradis stealth likvidaciju ona 3 pirata uzmi im puske, shootgun i ak47 i pare :D, onda idi na brdo i osmotri gde se sve nalaze pirati, sunjaj se polako do onog najblizeg objekta, pirat je na krovu i sumnjace kao nesto, tu imas municiju itd, onda se popni na krov i zakolji ga ili upucaj, stekaj se po krovu i njegovim snajperom skidaj pirate koji trce ka alaramu, pazi se samo molotovljevih koktela jer ako padnu na tebe i stek municije verovatno gines, znaci skidas ih kako trce ka alarmu a onda ove ostale u blizini, ostane ih jos nekoliko i mozda ipak dodje jedan dzip ali lako se to predje

dva puta sam stigao do samog helikoptera ali me onaj oklopnjak sasjece rafalom. nekako sam skontao da su molotovljevi najbolji protiv tog pancirnog gde god se pojavi

Nije bug zaroni kod prikolice koja je u vodi i otvori je, paket je unutra.

koji trip
ladno sam tamo negde na planini i cujem neko lace i kuka
ubih se da dodjem da im pomognem kad dva lika sa puskama klece ispred groba i placu li placu hehe

Ljudi u pomoć! Morao sam da reinstaliram igru, a nekim čudom nisam sačuvao snimanja. Stigao sam do medusa's call misiije, tek što sam je počeo. Da li bi neko mogao da me kontaktira i pošalje mi savegame folder u koji se nalazi C:\Program Data\Orbit i Far Cry 3 folder koji se nalazi u my documents\my games. Nisam našao na netu da ima da se skine save za tu misiju, našao sam save za celu igru, ali ne mogu da učitam neku misiju unazad (glupo), ili bar ja nisam provalio kako. HVALAAAAA!

Ljudi može li neko da pomogne prijatelju u nevolji? :)

Mozda je najbolje da krenes od pocetka. Medusa's call je ionako na samom pocetku ako se dobro secam.

Koja je razlika izmedju missions i story quests? Da li su ovi drugi samo zuti uzvicnici, a missions zuti + plavi ili kako?

Story quests su ti sporedne misije po celom ostrvu, odvojene od same price u igri. Sporedni quest-ovi na ostrvu. Zuti su ti glavni quest-ovi, tj. misije koje su vezane za pricu.

Poslednja izmena:
Ok, hvala. :)

Aj neko ko je presao igru da mi odgovori :)

Presao sam pre par dana na drugo ostrvo koje je poprilicno manje inspirativno od starog i urbanije, aj nema veze. Fps je zato bolji jer nema mnogo rastinja i dosao sam do dela kada je Jason morao da muci brata, to stvarno nisam ocekivao ali sam kapirao da je bas on zatvorenik cim je Hoyt to pomenuo. Sada planiram da nastavim. Ali me zanima da li mogu povremeno, kada nisam ''u misiji'', da skoknem do starog ostrva? :) Fali mi jedan leopard i jos neke zivotinje da nabudzim sve sto mi treba a i ne znam gde gresim pa imam samo 2 polja za health? Takodje sam se smorio sto nisam koristio luk i stelu. Drugo ostrvo je monotono ali kapiram da ce misije biti sve teze i teze. Stvarno je odlicna igra.

Aj neko ko je presao igru da mi odgovori :)

Presao sam pre par dana na drugo ostrvo koje je poprilicno manje inspirativno od starog i urbanije, aj nema veze. Fps je zato bolji jer nema mnogo rastinja i dosao sam do dela kada je Jason morao da muci brata, to stvarno nisam ocekivao ali sam kapirao da je bas on zatvorenik cim je Hoyt to pomenuo. Sada planiram da nastavim. Ali me zanima da li mogu povremeno, kada nisam ''u misiji'', da skoknem do starog ostrva? :) Fali mi jedan leopard i jos neke zivotinje da nabudzim sve sto mi treba a i ne znam gde gresim pa imam samo 2 polja za health? Takodje sam se smorio sto nisam koristio luk i stelu. Drugo ostrvo je monotono ali kapiram da ce misije biti sve teze i teze. Stvarno je odlicna igra.

Možeš kad god hoćeš da se vratiš na pretodno ostrvo. Ako imaš samo dva polja možda su ti ostala polja zauzeli ostali špricevi tipa za combat boost ili hunting sve to pod uslovom da si nadogradio syringe kit.

Bas za maksimalnu nadogradnju syringe-a mi fali 1 leopard :)

Nazad
Vrh Dno