Šta je novo?

Far Cry 3

Ahahah lopata FTW :D

Obećali u narednom patchu da će uvesti mogućnosti da se pale/gase određeni UI elementi.

kada cu moci da nosim vise oruzija i kako da povecam novcanik?

Idi na crafting pa ćeš videti šta ti je potrebno.

Time played: 7h42min
Missions: 11/38

:)

Igra je fantasticna!

Ja ne mogu da predjem Medusu jer mora iskljucivo da se koristi stealth pristup koji je totalna suprotnost mom Rambo stilu igre (nikad nisam voleo da se sunjam) :/

Morla, sunjaj se i gadjaj kamenjem da ih dovedes na priklado mesto za knife atack :D.

Ja ne mogu da predjem Medusu jer mora iskljucivo da se koristi stealth pristup koji je totalna suprotnost mom Rambo stilu igre (nikad nisam voleo da se sunjam) :/

Potrudi se. :D

Probaj da ides drugacijim redom... idi kroz onu vodu (ne iz okena, vec sa druge strane), pa prvo eliminisi tu dvojicu likova sto stoji - 1 je cini mi se crnac, a drugi je onaj varilac. :d Uzmes kamen i bacis na suprotnu stranu od strane varioca ( :d ). Onda ce taj sa puskom da krene ka kamenu pa ga prikoljes s ledja, a onda je lako isto uciniti sa ovim drugim. Postupak ponoviti jos (cini mi se) 2 puta. :D

Zaboravio sam da napomenem da umalo nisam doziveo trostruki infarkt kada me je napala ajkula. :d

Ajkule i nisu toliki problem, mene su oni bikovi unakazili dok se nisam setio da imam sachmaru...

Sad im radim fatality i za cas oderem :d

Meni su sve zivuljke shokovi kada ugrizu... sve su bile gore od gore... onda procitah ovde da su krokodili zayebani pa se pripremih i srecom onog u steku snimih ali kad me je ajkula uhvatila a da je nisam video... e zamalo sa stolice da padnem. :D

Inace, ubih onu budalu sa cirokanom ili cim god a drugo ostrvo nisam ni posetio... nisam hteo da idem dok me ne odvede glavna misija tamo a sve sam sporedne zavrsio na velikom... i jos stosta pored toga... Ima li misija na manjem ostrvu? Nekako mi je kraca nego sto sam ocekivao.

Poslednja izmena:
Meni su sve zivuljke shokovi kada ugrizu... sve su bile gore od gore... onda procitah ovde da su krokodili zayebani pa se pripremih i srecom onog u steku snimih ali kad me je ajkula uhvatila a da je nisam video... e zamalo sa stolice da padnem. :D

Isto... krokodila sam u poslednjem trenutku skontao, pa sam se izvukao na kopno i opleo po njemu kalasem. :d

Igra mi je pukla i sada više ne mogu da koristim kameru i da bacam kamenčiće. Ima li pomoći ili da igram od početka? Deinstalirao sam igru i instalirao najnoviju zakrpu ali i dalje ne radi na starim sejvovima. Došao sam pred kraj i stvarno bi bilo loše da igram ponovo. Menjao sam i tastere za kameru ali neće pa neće. Pomozite ljudi ja nemam pojma šta da radim. Sve se ovo dešava posle jednog pada sa litice.

E pa slomio si kameru :d

Znaš li neki dobar servis na ostrvu gde mogu da poprave to?:D

Probaj Alt+Shift, ja sam u skoku sa stolice kad me apio krokodil stisnuo ta dva i prebacio tastaturu na srpsku, pa je kamera prešla na Y :D

Ahahaha super fora :D
Au ti krokodili, pocinjem da se plasim vode zbog njih.

Jeste li primijetili da FPS najvise opada kad gledas u nebo ? KOja je to optimizacija majko mila ... pa zaj nije mogao malo bolje izgledan skyboxi konstantno 60 FPS nego ovo ... ccc

Ne, nikada ne zveram u nebo vec igram igru. Nemoj ni ti da gledas u nebo i nece ti padati fps ;)

Ljudi pomagajte imam nekih problema sa zvukom, tacnije imam zvuka i sve dok sam raidm i pucam ili sta vec ali cim krene da prica sa nekim odma zvuk nestane i to me jako nervira ima li resenja ?

Probaj Alt+Shift, ja sam u skoku sa stolice kad me apio krokodil stisnuo ta dva i prebacio tastaturu na srpsku, pa je kamera prešla na Y :D

Probao i nažalost ne radi. Napominjem da kada krenem ponovo od početka, sve radi kako treba. Kad sam pao ostao sam i bez oružija i municije. Nije mi ostao sačuvan deo igre pre pada tako da ne mogu tamo da se vratim. Glup način za čuvenje igre imaju.

Inače kad me je prvi put napao krokodil, zamalo sam udario monitor.:)

@ nOgAsHoOt
Koja je verzija igre? Ako je ona ruska koja se pojavila prva, nađi neku drugu.

Poslednja izmena:
Probao i nažalost ne radi. Napominjem da kada krenem ponovo od početka, sve radi kako treba. Kad sam pao ostao sam i bez oružija i municije. Nije mi ostao sačuvan deo igre pre pada tako da ne mogu tamo da se vratim. Glup način za čuvenje igre imaju.

Inače kad me je prvi put napao krokodil, zamalo sam udario monitor.:)

@ nOgAsHoOt
Koja je verzija igre? Ako je ona ruska koja se pojavila prva, nađi neku drugu.

Reloaded je verzija

Jeste li primijetili da FPS najvise opada kad gledas u nebo ? KOja je to optimizacija majko mila ... pa zaj nije mogao malo bolje izgledan skyboxi konstantno 60 FPS nego ovo ... ccc

Ne gledaj u nebo , a dje god se okrenes - nebo !
Sa beta grajverima i ovim novim ati game profilima igra jos cesce puca ...

Likovi i njihovi komentari su fantasticno odradjeni. Main story je zaista odlican!

Ne gledaj u nebo , a dje god se okrenes - nebo !
Sa beta grajverima i ovim novim ati game profilima igra jos cesce puca ...

Sasvim je moguće da ti puca zbog OC-a, meni za sada ni jednom nije pukla niti mi opada FPS kada gledam u nebo :)

Jel pronasao neko Citras Temple? Vec 15 minuta pokusavam da udjem unutra (znam da postoji glitch koji omogucava da se udje u bilo koje vreme) ali sta tacno treba da se desi da bih usao?

Main story ti omogucava da udjes u hram. Nakon sto prvi put pricas sa Citrom.

Tixon; je napisao(la):

Inače kad me je prvi put napao krokodil, zamalo sam udario monitor.
ako si pao u veliku rupu, tj. vaas te je gurno u nju, i treba da ostaneš bez kamere, oružja itd. imaš nakon toga misiju da povratiš opremu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno