Ja ne mogu da predjem Medusu jer mora iskljucivo da se koristi stealth pristup koji je totalna suprotnost mom Rambo stilu igre (nikad nisam voleo da se sunjam) :/
Meni su sve zivuljke shokovi kada ugrizu... sve su bile gore od gore... onda procitah ovde da su krokodili zayebani pa se pripremih i srecom onog u steku snimih ali kad me je ajkula uhvatila a da je nisam video... e zamalo sa stolice da padnem.![]()
Probaj Alt+Shift, ja sam u skoku sa stolice kad me apio krokodil stisnuo ta dva i prebacio tastaturu na srpsku, pa je kamera prešla na Y![]()
Probao i nažalost ne radi. Napominjem da kada krenem ponovo od početka, sve radi kako treba. Kad sam pao ostao sam i bez oružija i municije. Nije mi ostao sačuvan deo igre pre pada tako da ne mogu tamo da se vratim. Glup način za čuvenje igre imaju.
Inače kad me je prvi put napao krokodil, zamalo sam udario monitor.
@ nOgAsHoOt
Koja je verzija igre? Ako je ona ruska koja se pojavila prva, nađi neku drugu.
Jeste li primijetili da FPS najvise opada kad gledas u nebo ? KOja je to optimizacija majko mila ... pa zaj nije mogao malo bolje izgledan skyboxi konstantno 60 FPS nego ovo ... ccc
Ne gledaj u nebo , a dje god se okrenes - nebo !
Sa beta grajverima i ovim novim ati game profilima igra jos cesce puca ...
Jel pronasao neko Citras Temple? Vec 15 minuta pokusavam da udjem unutra (znam da postoji glitch koji omogucava da se udje u bilo koje vreme) ali sta tacno treba da se desi da bih usao?
Tixon; je napisao(la):Probao i nažalost ne radi. Napominjem da kada krenem ponovo od početka, sve radi kako treba. Kad sam pao ostao sam i bez oružija i municije. Nije mi ostao sačuvan deo igre pre pada tako da ne mogu tamo da se vratim. Glup način za čuvenje igre imaju.
Inače kad me je prvi put napao krokodil, zamalo sam udario monitor.
Sasvim je moguće da ti puca zbog OC-a, meni za sada ni jednom nije pukla niti mi opada FPS kada gledam u nebo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari