Šta je novo?

Far Cry 3

Aj neko ko je presao da mi da savet..

Stigao sam do valjda konacnog obracuna sa Hoytom, Sam me zvao ali sam kliknuo cancel jer hocu da se vratim na prvo ostrvo i lovim one retke zivotinje, zanima me jel to u okviru slobodnog lova ili treba da jurim one plakate sa lovackim misijama? Znam da treba koristiri repelent da bi neutralisao miris i da bi se priblizio zivotinjama ali me zanima kojim oruzjem se lovi? Hocu sve da nabudzim i zaradim jos para pa tek onda u obracun sa Hoytom :)

Retke zivotinje su sa plakata. ;) Oruzije dobijes, negde je luk, uglavnom je dovoljno jako, retko gde je cim. Ja sams ve to odradio bez repelenta i gluposti... mrzelo me da se cimam jos i oko biljki. Sve te misije zavrsih, baze ocistio i poredne odradio, tornjeve i slicno i tek sada idem po uniformu. :)

Ovo nje za spoiler, ne otkriva nista, to se zna. :) Pise cak...

Poslednja izmena:
Aj neko ko je presao da mi da savet..

Stigao sam do valjda konacnog obracuna sa Hoytom, Sam me zvao ali sam kliknuo cancel jer hocu da se vratim na prvo ostrvo i lovim one retke zivotinje, zanima me jel to u okviru slobodnog lova ili treba da jurim one plakate sa lovackim misijama? Znam da treba koristiri repelent da bi neutralisao miris i da bi se priblizio zivotinjama ali me zanima kojim oruzjem se lovi? Hocu sve da nabudzim i zaradim jos para pa tek onda u obracun sa Hoytom :)

Trebas da zapocnes Hunt misiju, na plakatima. Tu ti tacno pise da li je i koja retka zivotinja u pitanju. Oni ti odrede kojim oruzjem moras da je ulovis.

Ok, hvala, ocu malo da lovim pa tek onda u rat :)

Juce sam se zezao sa z93, nadjem na mapi gde dolaze medvedi u lov, odem na brdo koje je mnogo udaljeno i cekam sa snajpom da medved napadne krdo jelena npr, cekao sam i po 15 min i onda mi je bio cilj da skinem sa prvim metkom :) I odmaj sam ukapirao da mi se igra neka hunting simulacija samo ne znam da li postoji neki noviji naslov.. Imam Hunting Unlimited 2003/4 ali bih da probam nesto realnije sa boljom grafikom i zvukom.

Poslednja izmena:
Najnoviji simulatori lova su ti Cabela's Hunting Expedition 2013 i Cabela's Dangerous Hunts 2013. Jedno ti je valjda ''punokrvni'' lov, drugo neki hibrid sa misijama i ubijanjem svega i svačega. :)

Da l' je bolje od prethodnih delova, pojma nemam. Vidi i izguglaj šta kažu ljudi.

Fala dzoni, obozavam ove hunting igre :)

Sad bas gledam, ova Cabela je izgleda arkada sa jos napadnijim bojama od fc3 :d ali cu svejedno probati, a probacu i ovu onlajn mada sam uvek skeptik kada je free online igranje u pitanju.

@Gdin_M

Cabela je od 2005. ili 2006. crap. Ali realno i nije neki izbor, pa da se može izvoljevati. :)

Dobro si se setio Hunter-a. Sećam se na sk forumu da je bila popularna još od vremena razvoja.

Sad bas gledam, ova Cabela je izgleda arkada sa jos napadnijim bojama od fc3 :d ali cu svejedno probati, a probacu i ovu onlajn mada sam uvek skeptik kada je free online igranje u pitanju.

The Hunter 2012 imas na torentima, ne moras online da pikas. ;)
Najbolja prezentacija prirode ikada, Crysis moze da mu pljune pod prozor.

Jel moze neko da mi kaze gde se sejvuje far cry 3 ? Posto jos nisam uspeo da resim onaj problem sa zvukom prilikom konverzacija sa drugim likovima iz igre, pa hocu nesto da procackam pa da ne sje*** nesto :D

documents/my games i ProgramData/Orbit/46

JA sam toliko kola spalio da poslednjih dana igru zovem Car Fry 3. :)

Sta se desava sa oruzijem koje sam kupio a nemam mesta kod sebe za vise oruzija? Pare su skinute ali nema oruzija.

Sve ti stoji u onim brzim shopovima. ;) Dakle samo jednom kupujes.

a gde su ti brzi shopovi i kako da ga zamenim, kako da bacim jedno oruzije? jel su to oni ormarici?

Jesu, izaberi oruzje i klikni equip, i posle jos jednom na mesto trenutnog oruzja...

Malo je glupo kad posle bilo kog zavrsetka igre se pojavis opet na ostrvu i nastavljas sa igrom. Al dobro. Sve ostalo je extra. Najbolja igra.

nznm sta da mislim iskreno, sve je ok, ali dve ogromne mane
animacija i ai

animacija je kao u rpgovima a pucacina je...id se npr bas iscimao oko toga u rage-u i igra je zato jedno 2x bolja ispala.msm lik klizi uz stepenice?moglo je to mnogo bolje.mozda detaljisem preterano ali sta da radim bode oci, desava se da likovi zabaguju i tresu se ko da ih pucaju elektrosokovi, wtf aaa igra bre.protivnici dolaze u 4 vrste.sve mi nekako deluje dobro nasminkano a ono baba
ai je kriminalan
stvarno je moglo da se poradi na tome, to su neke bitne stvari u fpsu, cak i sa rpg elementima (koji su isto diskutabilni)
ovo ne cini igru losom naravno, ali kvari utisak.

hitmen mi je dosta interesantniji

samo da prijavim starcu da sam i ja jedan od mnogih kojem mod ne radi
pojavi se ekran ali ništa se ne može pokrenuti (dx9 i dx11)
radovao sam se nešljaštećim texturama ali no luck for me this time
(win 7 x64 ako to ima ikakve veze)

samo da prijavim starcu da sam i ja jedan od mnogih kojem mod ne radi
pojavi se ekran ali ništa se ne može pokrenuti (dx9 i dx11)
radovao sam se nešljaštećim texturama ali no luck for me this time
(win 7 x64 ako to ima ikakve veze)

Nisi jedini :)

Ajde probaj instalirati samo "data_win32" file, pa vidi hoce li raditi? Znaci bez "bin" file-a.

Sta treba da se radi kod dela Man the Turret? Onaj Sam bleji u onoj kucici i nista se ne desava. Sta treba ja da radim?

AI je stvarno uzas. Nekoliko puta mi se desavalo da posto ocistim banditski kamp, domorodci dodju i samo se s dzipom u punoj brzini zakucaju u neku kucu i svi izginu.

nznm sta da mislim iskreno, sve je ok, ali dve ogromne mane
animacija i ai

animacija je kao u rpgovima a pucacina je...id se npr bas iscimao oko toga u rage-u i igra je zato jedno 2x bolja ispala.msm lik klizi uz stepenice?moglo je to mnogo bolje.mozda detaljisem preterano ali sta da radim bode oci, desava se da likovi zabaguju i tresu se ko da ih pucaju elektrosokovi, wtf aaa igra bre.protivnici dolaze u 4 vrste.sve mi nekako deluje dobro nasminkano a ono baba
ai je kriminalan
stvarno je moglo da se poradi na tome, to su neke bitne stvari u fpsu, cak i sa rpg elementima (koji su isto diskutabilni)
ovo ne cini igru losom naravno, ali kvari utisak.

hitmen mi je dosta interesantniji

+1

Evo buga , *****ke setaju i kokodacu nocu ...

^ Nije to bug, to je neznanje. :D

Nije ni neznanje nego opijati sa ostrva :d

Nazad
Vrh Dno