Ajd da vidim da li ce ovaj Patch 1.02 da mi resi random iskakanje u Win.😡
Toliko me zeza da sam uradio uninstal.
I drajveri pobrljave nacisto. Probao sam tri verzije drajvera i isto.:wall:
Ali sve te zivotinje cujete ako su oko vas, osim krokodila i ajkule. Kako uspeju da vas isprepadaju ?
Ovi modovi, sa prve strane, koji uklanjaju "icons" bi trebali da pretvore FarCry3 u survival game... jesi li ih probao Starce ???
Pa javi se trezazak na pravo mesto,ima gde radi bez problema 🙂)
Rekao bih da ti se pegreva ram na kartici. Smanji taktove ako si klokovao.Instalirao sam igru i igrao oko pola sata, kada je odjednom ekran poceo da na svakih 5-10 sekundi bude crn (osim sto se vide 3 neprijatelja koja sam kamerom "detektovao", oni su prikazani kao sive siluete), onda bude takav 5-6 sekundi, pa normalno 5-6 sekundi i tako u krug.
Da li je neko imao slican problem?
pc verzija podržava gamepad sigurno jer ja igram tako zavaljen u dubinu kauča. čak ga igra u startu prepozna i sama prebaci na njega. probao sam dx9 i sad mi je jasno o kojem trzanju pričate, zanimljivo da mi toga u dx11 nema. meni se za sad sviđa to što je moguć stealth, rokam ih sataricom tek kad zagusti radi kalaš. kupio sam snajp i ne kontam jeli ima on još zuma ili je ono što dobijem kad nanišanim sve? a što se životinjki tiče, meni je jedan tigar sam samcat očistio bazu 😀 pa podlegao exploziji bombe. meni je igra sve bolja, stvarno se može svašta. stalno mi je ruksak full moram malo kraftovati al to mi i nije trenutno baš neki trip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari