pod dx9 ne moze msaa??? meni je "siv" taj deo
Kako mogu da testiram FC3,ima li neki bench tool kako mogu da vidim AVG FPS,MIN FPS.....?
Kako mogu da testiram FC3,ima li neki bench tool kako mogu da vidim AVG FPS,MIN FPS.....?
znaci ako ne pokrenem igru preko d3d11, a u samoj igri stavim u opcijima na dx 11 tad igra nije dx11 ???
Kod mene takodjer postfx na false obara performanse? Ovo nije normalno!
<Post> <quality GameDepthOfField="0" DepthDownsample="0" CinematicDepthOfField="0" MotionBlur="1" FXAALevel="0" CloudShadows="1" id="medium" />
</Post>
ali bas prometno je grafika prirodnija u fc2, teksture su bolje kao i efekti, sve deluje prirodnije e sad sto je pretezno braon/zuto/zeleno pa to je Afrika
btw, koliko vidim na njihovom forumu nista bitno ne pricaju oko stutteringa koji je ubedljivo najveci problem, bukvalno sam odustao od igre do prvog patcha, ako se sete da sa njim rese ovaj ogromni problem...
![]()
meni moze sve da se podesava i da biram izmedju dx9 i dx11 ali izgleda da taj dx 11 ne radi dok ne udjem preko ikonice d3d11...
Sve na max, 2xMSAA i drzi oko 50fps-a. 4x mi previse spusta fps. Ovo mi je skroz ok.TheBear je napisao(la):Na kojim podesavanjim a igras sa HD 7950 ? Ja sam stavio Ultra, 4xMSAA, HDAO, 1920x1080, i sa overklokovanom kartom imam 40-50FPS cesto i manje, ispod 30 doduse ne pada...
Inace FC3 na ovim podesavanjima koristi oko 1200-1300MB vram-a, treba vise od 1GB za 4xMSAA i fullhd.
Primetno, ali bas prometno je grafika prirodnija u fc2, teksture su bolje kao i efekti, sve deluje prirodnije.
Ljudi pomagajte zapeo sam vec na pocetku kod upoznavanja sa prve dve vestine . Nemogu da se vratim u igru iz tog manija. Ili je bag u igri ili sam ja corav pored vlastith ociju pa nevidim komandu za povratak u igru
Kakav je mp ?
Jel moze da pridje BF trojci ? COD-like ?
Ajmo utiske, ponosni vlasnici oriđinala![]()
Kakav je mp ?
Kakav je mp ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari