7850 je jeftinija od gtx660 za 5,6 hiljada, a razlike u performansama variraju, sve zavisi od igre, ali su uglavnom malo ali maaalo je bolja gtx 660... Ili sacekaj nove serije
7850 sa 2GB je dosta skuplja od one sa 1GB tako da je razlika minimalna
7850 je jeftinija od gtx660 za 5,6 hiljada, a razlike u performansama variraju, sve zavisi od igre, ali su uglavnom malo ali maaalo je bolja gtx 660... Ili sacekaj nove serije
Nebitno, ne uzimaj novu grafiku sa 1GB memorije. Racunaj da ti treba za buducnost a cak i sada tih 1GB ume da bude malo.
Sto je tice igre ja sam odusevljen, odlicno mi i radi. Jedino sto sam primetio da krene da secka i pored 60fps-a ali samo kad su animacije, nikada dok igram. Jel neko nasao resenje za to? Nije bas ni da mi smeta ne znam koliko ali nisam mogao da ne primetim.
Zato sto moras da saacekas poruku da ima neki problem okoo konekcije na Ubi server.
nakon toga imas u story modu, continue.
To je mene zezalo, pa sam 3 puta pocinjao igru.
Sva (ne)sreca, zavrsih je.
Odlicno se drzi GTX460 u ovoj igri, i dalje kartica nije za staro gvozdje
Odlicno se drzi GTX460 u ovoj igri, i dalje kartica nije za staro gvozdje... Nikakav stutering nemam
Dokle god budu izlazile kvazi dx11 igre ta graficka ce biti vrhJedino nece imati sta da trazi u Crysis 3 na ultra jer je to jedina igra (kao i C2) koja ce imati (ima) nekoliko dx11 efekata.
Corvux Corax, kako si vratio sejvove?
Reinstalirah win sinoc, sacuvao sam save fajlove ali ne rade uz reloaded, na deluxe jos nisam probao a mozda ce raditi jer i jesu sa te verzije :d
Je li radi MSAA uopce u ovoj igri?
Iskljucite PostFX i dobicete i lepsu grafiku i +10FPSa http://forums.ubi.com/showthread.php/731880-Guide-How-To-Disable-Depth-Of-Field
Provereno je bolja grafika!
'Si stavio sam .xml fajl na read-only (da igra ne bi sama menjala podešavanja)?
Radi ali samo u DX 11
I meni je tako!stavio sam u notepadu false, a u samoj igri pise da je low postfx jeli tako svima?
Logicno, ali moram koristiti "farcry3_d3d11" exe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari