Šta je novo?

Far Cry 3

7850 je jeftinija od gtx660 za 5,6 hiljada, a razlike u performansama variraju, sve zavisi od igre, ali su uglavnom malo ali maaalo je bolja gtx 660... Ili sacekaj nove serije

7850 sa 2GB je dosta skuplja od one sa 1GB tako da je razlika minimalna

A ta 7850 1Gb je neka MSI na koju se mnogi zale.. kosta 17k din, sto je sasvim ok cena ali stvarno sam citao lose komentare vezane za tu graficku. Opet, nekoliko clanova foruma ima bas tu MSI i nemaju probleme..

Nebitno, ne uzimaj novu grafiku sa 1GB memorije. Racunaj da ti treba za buducnost a cak i sada tih 1GB ume da bude malo.
Sto je tice igre ja sam odusevljen, odlicno mi i radi. Jedino sto sam primetio da krene da secka i pored 60fps-a ali samo kad su animacije, nikada dok igram. Jel neko nasao resenje za to? Nije bas ni da mi smeta ne znam koliko ali nisam mogao da ne primetim.

Zato sto moras da saacekas poruku da ima neki problem okoo konekcije na Ubi server.
nakon toga imas u story modu, continue.

To je mene zezalo, pa sam 3 puta pocinjao igru.
Sva (ne)sreca, zavrsih je.

Nebitno, ne uzimaj novu grafiku sa 1GB memorije. Racunaj da ti treba za buducnost a cak i sada tih 1GB ume da bude malo.
Sto je tice igre ja sam odusevljen, odlicno mi i radi. Jedino sto sam primetio da krene da secka i pored 60fps-a ali samo kad su animacije, nikada dok igram. Jel neko nasao resenje za to? Nije bas ni da mi smeta ne znam koliko ali nisam mogao da ne primetim.

Na kojim podesavanjim a igras sa HD 7950 ? Ja sam stavio Ultra, 4xMSAA, HDAO, 1920x1080, i sa overklokovanom kartom imam 40-50FPS cesto i manje, ispod 30 doduse ne pada...

Inace FC3 na ovim podesavanjima koristi oko 1200-1300MB vram-a, treba vise od 1GB za 4xMSAA i fullhd.

Zato sto moras da saacekas poruku da ima neki problem okoo konekcije na Ubi server.
nakon toga imas u story modu, continue.

To je mene zezalo, pa sam 3 puta pocinjao igru.
Sva (ne)sreca, zavrsih je.

Ja igram u offline modu, tako da to meni uopste ne ispisuje. Ali nije vazno, bitno je da mogu da nastavim. :)

Imate li dobar settings za GTX 660? Stavio sam najnovije Nvidia beta drivere, ali ma kako da podesim, nakon izvesnog vremena dolazi do stutteringa. :(

Stuttering imam jedino kada max pre-rendered frames stavim na 0 (v-sync off), dok kada je na 1 nemam nikakvih problema. Sve preko toga kao da malo obara performanse. U nvidia cp-u mi je ova opcija na defaultu (use 3D application setting).

Odlicno se drzi GTX460 u ovoj igri, i dalje kartica nije za staro gvozdje :D... Nikakav stutering nemam

Corvux Corax, kako si vratio sejvove?
Reinstalirah win sinoc, sacuvao sam save fajlove ali ne rade uz reloaded, na deluxe jos nisam probao a mozda ce raditi jer i jesu sa te verzije :d

Ali bih pre poceo za koji dan sve opet, ovako sam zbog svoje lenjosti da procitam sta, kako i zbog cega da lovim itd presao pola igre samo sa ak47 uz povremeno mucenje na warrior, ocu bre da koristim sav raspoloziv arsenal :)

Odlicno se drzi GTX460 u ovoj igri, i dalje kartica nije za staro gvozdje

Dokle god budu izlazile kvazi dx11 igre ta graficka ce biti vrh :) Jedino nece imati sta da trazi u Crysis 3 na ultra jer je to jedina igra (kao i C2) koja ce imati (ima) nekoliko dx11 efekata.

Poslednja izmena:
Nemojmo sada ići u krajnost :)

Igra je zaista odlicna...Prvi utisak je bio "mlak",ali kako odmice,definitivno odlicna(9.5/10)!

Dokle god budu izlazile kvazi dx11 igre ta graficka ce biti vrh :) Jedino nece imati sta da trazi u Crysis 3 na ultra jer je to jedina igra (kao i C2) koja ce imati (ima) nekoliko dx11 efekata.

To da. Graficki sam nekako vise ocekivao od FC3, moglo je to i mnogo bolje ali sta je tu je, nazalost Crysis iz 2007 i dalje neprevazidjen :D

Corvux Corax, kako si vratio sejvove?
Reinstalirah win sinoc, sacuvao sam save fajlove ali ne rade uz reloaded, na deluxe jos nisam probao a mozda ce raditi jer i jesu sa te verzije :d

Gde su ti bili save fajlovi? Meni su bili u ProgramData/Orbit/46

Ne znam ni sam kako sam ih vratio. Menjao sam im brojeve, menjao ini fajl, restartovao igru jedno 10ak puta (bez preterivanja) i samo su se pojavili.

Documents/saved games/fc3, tako nekako, inace sam trazio da li ih ima jos negde i nisam nasao.
Nema veze, krenucu polako rld verziju, jeste da smara pocetak al eto..

Prebaci ih na lokaciju sto sam ti gore napisao. Mozda ce ih videti tada.

Je li radi MSAA uopce u ovoj igri?

:)

[YOUTUBE]2igrpesVr28#![/YOUTUBE]

Em sto je bolja grafika, nego je i fps boost zagarantovan, sada mi je 52 minimum na 4x msaa, sweet. :)

Poslednja izmena:
'Si stavio sam .xml fajl na read-only (da igra ne bi sama menjala podešavanja)?

Nazad
Vrh Dno