Šta je novo?

Far Cry 3

Ajd da vidim da li ce ovaj Patch 1.02 da mi resi random iskakanje u Win.:mad:
Toliko me zeza da sam uradio uninstal.
I drajveri pobrljave nacisto. Probao sam tri verzije drajvera i isto.:wall:

Jako me nervira kada sa 100+ metara roknem nekoga u outpostu u glavu i svi se uzbune i krene da trče prema meni! Snajper + optika + silent + 100 metara i oni znaju iz kog dela džungle je došao metak?! A nekada iskuliraju...

Najjače mi je bilo kod onog outposta što ima 5-6 kerova, znači roknem jednog i dva komada momentalno krenuše da trče ka mojoj lokaciji! Mnogo neki inteligentni kerovi, kad su skontali gde sam...

Ako neko gleda u pravcu zrtve koju rokas u glavu, provalice odakle je dosao metak. Ako ubijes nekoga koga niko ne vidi, niko nece nista ni primetiti. :)

Ma znam, ali nelogično mi je totalno, nema šanse da se "vidi" odakle je metak došao, uvek je najmanje 180 stepeni moguće za lokaciju a oni krenu ka meni. Mislim, teško da su pirati profesionalni balističari :p

Zavrsih i ja. Dobra igra. Iako je prica i uopste prvi deo igre (skoro celo prvo ostrvo) uzasno glupav; party boy postaje rambo i dok ti prijatelje zlostavlja neki saban ti beres cvece, lovis, pravis herbarijum i torbice, sve razvaljujes s raspalim kalasem i macetom jer je igra prelaka...
No ja sam iskulirao te "dodatne sadrzaje" i fokusirao se samo na main story. Drugi deo igre pogotovo poslednjih 5h je odlicno. Nas mladjani decko sada nadrogirani manijak, zanimljivo oruzije, prica puna neocekivanih obrta...sve je sjajno.
I oba kraja su EPIC pogotovo onaj "desno" :-devil-:

Pa javi se trezazak na pravo mesto,ima gde radi bez problema :))

Neverovatno kako ova igra trza na dx 11 i ako je fps oko 50...

Sad sam igrao skoro 3h const. a to mi se odavno nije desilo, jednostavno je veoma dobra igra sa zanimljivim misijama pa i pricom, a slobodu kretanja sam oduvek voleo.:)

Lovio sam zbog budzenja opreme, shootgun je keva za lov, posebno zveri a naleteo sam i na komicnu scenu, spustio se sa planine i upao u okrsaj pirata sa ludom ekipom - 3 kazuara i leopard koji zajedno je8u kevu svima :d
Bas kad sam sleteo sa brda likvidirali su pirate i krenuli na mene, nisam stigao ni ss da okinem, skakanje u vodu me spasilo :d

E evo jedan savet kako da eliminisete pirate ako je sarzer prazan ili hocete da odradite troll kill :d

Kamenjem navodite pirata na svez vazduh.. sa ljutom zmijom u travi
trollface.gif

Prilozi

• farcry3_d3d11_2012_12_05_17_01_30_647.jpg
    farcry3_d3d11_2012_12_05_17_01_30_647.jpg
    695.7 KB · Pregleda: 147
  • farcry3_d3d11_2012_12_05_17_01_41_701.jpg
    farcry3_d3d11_2012_12_05_17_01_41_701.jpg
    783.1 KB · Pregleda: 139
  • farcry3_d3d11_2012_12_05_17_01_47_104.jpg
    farcry3_d3d11_2012_12_05_17_01_47_104.jpg
    792.2 KB · Pregleda: 127
  • farcry3_d3d11_2012_12_05_17_01_47_740.jpg
    farcry3_d3d11_2012_12_05_17_01_47_740.jpg
    781.1 KB · Pregleda: 132
  • farcry3_d3d11_2012_12_05_17_01_48_337.jpg
    farcry3_d3d11_2012_12_05_17_01_48_337.jpg
    779.7 KB · Pregleda: 132
Poslednja izmena:
ladno zmija hehe
ja sma malo cas naleteo na comodo zmaja odskocio sam od stolice koliko me prepao ccc

Komodo zmajevi su najgori nocu kada kada odradjujes neku misiju ili se sunjas a njih nekoliko u visokom rastinju, iscimao sam se par puta jer sam imao slusalice uz veoma pojacan zvuk.

Ali sve te zivotinje cujete ako su oko vas, osim krokodila i ajkule. Kako uspeju da vas isprepadaju ?

Ne cuju se komodo zmajevi uvek.

Poslednja izmena:
Ali sve te zivotinje cujete ako su oko vas, osim krokodila i ajkule. Kako uspeju da vas isprepadaju ?

Ni ajkule nisu toliko opasne ali prokleti krokodili... jednom sam skocio u vodu, tj pravo njemu u usta. Par puta me je napao u vodi sto nije strasno ali taman kad sam razmisljao kako sam na obali siguran od njih i cudim se kako nisu napravili da izlazi napolje skoci baksuz iz vode i povuce me unutra, oladio sam se :)

Instalirao sam igru i igrao oko pola sata, kada je odjednom ekran poceo da na svakih 5-10 sekundi bude crn (osim sto se vide 3 neprijatelja koja sam kamerom "detektovao", oni su prikazani kao sive siluete), onda bude takav 5-6 sekundi, pa normalno 5-6 sekundi i tako u krug.
Da li je neko imao slican problem?

Poslednja izmena:
Usao sam neki meni "skills" nesto sa tetovazom i sad nikako ne mogu da izadjem iz njega. Meni koji ste stalno pojavljuje u vidu pritisni "ësc" i znak uzvicnika. kako se izlazi iz njega

^
To je ako ne gresim na pocetku igre tj. tutorijala!Tako sam i ja mislio da mi je zabagavala igra pa sam cak 2 puta preko task manager-a gasio igru,ali fazon je da moras dva puta da kliknes sa levim tasterom misa na tu skill ikonicu da bi nastavio dalje!

Nikako ne uspevam da podesim u controls-u da igram na gamepadu.Da li PC verzija podrzava isti?

Mislim da ti treba neki poseban programcic za konfigurisanje gamepad-a. Xpadder.

Da li RLD verzija u kombinaciji sa Ubiplay lekicem(zbog Coop i MP) sadrzi deluxe misije?

Ovi modovi, sa prve strane, koji uklanjaju "icons" bi trebali da pretvore FarCry3 u survival game... jesi li ih probao Starce ???

Imam ovaj drugi po redu, i radi odlicno. Nema glupih ikona.

pc verzija podržava gamepad sigurno jer ja igram tako zavaljen u dubinu kauča. čak ga igra u startu prepozna i sama prebaci na njega. probao sam dx9 i sad mi je jasno o kojem trzanju pričate, zanimljivo da mi toga u dx11 nema. meni se za sad sviđa to što je moguć stealth, rokam ih sataricom tek kad zagusti radi kalaš. kupio sam snajp i ne kontam jeli ima on još zuma ili je ono što dobijem kad nanišanim sve? a što se životinjki tiče, meni je jedan tigar sam samcat očistio bazu :D pa podlegao exploziji bombe. meni je igra sve bolja, stvarno se može svašta. stalno mi je ruksak full moram malo kraftovati al to mi i nije trenutno baš neki trip

Instalirao sam igru i igrao oko pola sata, kada je odjednom ekran poceo da na svakih 5-10 sekundi bude crn (osim sto se vide 3 neprijatelja koja sam kamerom "detektovao", oni su prikazani kao sive siluete), onda bude takav 5-6 sekundi, pa normalno 5-6 sekundi i tako u krug.
Da li je neko imao slican problem?
Rekao bih da ti se pegreva ram na kartici. Smanji taktove ako si klokovao.

pc verzija podržava gamepad sigurno jer ja igram tako zavaljen u dubinu kauča. čak ga igra u startu prepozna i sama prebaci na njega. probao sam dx9 i sad mi je jasno o kojem trzanju pričate, zanimljivo da mi toga u dx11 nema. meni se za sad sviđa to što je moguć stealth, rokam ih sataricom tek kad zagusti radi kalaš. kupio sam snajp i ne kontam jeli ima on još zuma ili je ono što dobijem kad nanišanim sve? a što se životinjki tiče, meni je jedan tigar sam samcat očistio bazu :D pa podlegao exploziji bombe. meni je igra sve bolja, stvarno se može svašta. stalno mi je ruksak full moram malo kraftovati al to mi i nije trenutno baš neki trip

SVD nema dodatni zoom (a taj koji ima je smešan), tek drugi snajper ima 2 nivoa zoom-a.

Jel još neko misli da su mogli da naprave bolje nišane, mislim pre svega na red dot, reflex pa čak i onaj zoom nišan na assault puški? Em nišan svetli kao Las Vegas, em kad je sunce iza leđa i gađaš ka džungli, ne vidiš skoro ništa kroz njega...

Od krokodila sam dobio mini infarkt :d Uskočio sam mu pravo u usta, odsek'o sam se prvi put :S:

^uopste je oruzje jako lose odradjeno, od ''fizike'' do detalja koje si naveo i uz slepe, gluve protivnike koji su glupi kao k ovo je najveca mana fc3, sta bih dao za isti ovakav fc3 sa pametnim protivnicima i ponasanjem oruzja slicnim bar sa Battlefield Bad Company 2 a i destrukcije bi bile pun pogodak, ovako su destrukcije kao u cs 1.6 :d

Da su spojili destrukciju iz Crysis, oružja iz Battlefield 3 i priču, koncept iz FC3 imali bi igru godine za narednih 5 godina :d

Igra deluje solidno ali dzaba kad secka ko ludo cak i na 1280x720p sa medium low detaljima! Katastrofa. A da ne spominjem retardirani HUD i u vidu tacaka i kvadratica za oznacavanje waypointa, smehoteka. Mada video sam da ima nacin da se iskljuci HUD, ali optimizacija ostaje katastrofalna.

[YOUTUBE]2igrpesVr28[/YOUTUBE]

Nazad
Vrh Dno