Ajd da vidim da li ce ovaj Patch 1.02 da mi resi random iskakanje u Win.
Toliko me zeza da sam uradio uninstal.
I drajveri pobrljave nacisto. Probao sam tri verzije drajvera i isto.:wall:
Ali sve te zivotinje cujete ako su oko vas, osim krokodila i ajkule. Kako uspeju da vas isprepadaju ?
Ovi modovi, sa prve strane, koji uklanjaju "icons" bi trebali da pretvore FarCry3 u survival game... jesi li ih probao Starce ???
Pa javi se trezazak na pravo mesto,ima gde radi bez problema)
Rekao bih da ti se pegreva ram na kartici. Smanji taktove ako si klokovao.Instalirao sam igru i igrao oko pola sata, kada je odjednom ekran poceo da na svakih 5-10 sekundi bude crn (osim sto se vide 3 neprijatelja koja sam kamerom "detektovao", oni su prikazani kao sive siluete), onda bude takav 5-6 sekundi, pa normalno 5-6 sekundi i tako u krug.
Da li je neko imao slican problem?
pc verzija podržava gamepad sigurno jer ja igram tako zavaljen u dubinu kauča. čak ga igra u startu prepozna i sama prebaci na njega. probao sam dx9 i sad mi je jasno o kojem trzanju pričate, zanimljivo da mi toga u dx11 nema. meni se za sad sviđa to što je moguć stealth, rokam ih sataricom tek kad zagusti radi kalaš. kupio sam snajp i ne kontam jeli ima on još zuma ili je ono što dobijem kad nanišanim sve? a što se životinjki tiče, meni je jedan tigar sam samcat očistio bazupa podlegao exploziji bombe. meni je igra sve bolja, stvarno se može svašta. stalno mi je ruksak full moram malo kraftovati al to mi i nije trenutno baš neki trip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari