Šta je novo?

Far Cry 3

Pa oko 6-7 sati na hard.

Izasao patch 1.02
----------------------------------------------
Release note – Patch 1.02

Multiplayer fixes for the patch:

PVP:
- Fixed some issues with user created maps when more than 8 players were playing them.
- Improved matchmaking for both Multiplayer and Co-op modes.
- Improved team balancing when playing in party.
- Fixed issues with Live balancing patch system.

Map Editor:
- Fix for the Map Editor crash at launch when the PC user contains language-specific characters.

Single Player fixes for the patch:

- Fixed issue where players fall through the world when not connected to the Ubisoft servers.
- Fixed the "View Leaderboard" and "Start Trial" buttons in the World Map.
- Improved stability when quitting to desktop.
- Fixed issue with leaderboards.

Inace kome smeta Depth Of Field moze ovo da proba:
http://forums.ubi.com/showthread.php/731880-Guide-How-To-Disable-Depth-Of-Field

Poslednja izmena:
A kad će ovo trzanje prepraviti? Sledeće godine, vjerovatno.

ajd da i ja probam, install, krenuo sa dx11, full detalji, nije mi baš teklo glatko, smanjio malo detalje, klizi super, tražim to mikrotrzanje, za sad ga ne vidim. grafička mi je RADEON HD 6950, 2GB, igra izgleda ok ali probao sam samo pola sata
neka stoji na hardu, ne miriše baš na smeće totalno

Evo ja sam napokon namestio prava setovanja za udobno igranje bez stutteringa! Mozda pomogne jos nekom.Masina iz potpisa.

Display resolution: 1920x1080
V-sync: 1 frame
Gpu max buffered: 1
Directx: 11
Msaa: off
Alpha to coverage: enhanced
Ssao method: Hbao

U video quality sve na max samo shadow i post fx na medium.

Koristim 310.64 beta driver

Sve ostalo, islo na low ili ultra dovodi do seckanja...

Ljudi meni je u settings podeshen dx11 a afterburner pokazuje da je dx9?

Moras da pokrenes dx11 verziju igre tj FarCry3dx11.exe iz install foldera.

Inace, batalio sam ono djubre od tweak-a sa postfx fail, bezveze obara performanse i ivice su iskrzane a udaljeni predeli su bez blura i detaljniji i to je jedino poboljsanje koje vidim ali kao da blenem u daljine + je sve to jadno odradjeno, sada imam skoro 10 fps vise u proseku.

Poslednja izmena:
Sjajna stvar. Hvala puno :)

Iskljucen je i tagging koliko vidim.

Ali ima problem sa ovih hudless modom... ne vidi se koliko municije uzimas, koliko loota, sta treba da uradis u kvestu itd.

Jel ima negde 100% save game od fc3,upravo sam reinstalirao igru,zavrsio sam je ali sam imao onu prvu rusku verziju koju sam uspeo da prebacim na engleski,i koja je izlecena sa onim prvim lekom.Pa sam posle skinuo RLD verziju sa onim DLC-ovima koju sam sad instalirao ali mi se sejvovi ne slazu.Niti je isti naziv sejva niti isto izgledaju.Probao sam da rinejmujem,ali ne vredi.Pa ako neko ima 100% predjenu RLD igru nek mi posalje sejv ili ako znate neki link gde to ima.

Ma samo da neko izvali kako skinuti SAMO taging, feature za decicu.

Kakva podesavanja me mogu ocekivati za Phenom X4 i 6850, za glatko igranje, znaci fps 40 i vise ?
I kakvi su vam utisci u odnosu na FC1 ?
Nostalgija off ako je moguce :).

Kakva podesavanja me mogu ocekivati za Phenom X4 i 6850, za glatko igranje, znaci fps 40 i vise ?
I kakvi su vam utisci u odnosu na FC1 ?
Nostalgija off ako je moguce :).
Moja masina je slicna samo je naklokovana graficka malo ispred tvoje. Imam od 30 do 70 fps na 1080p bez aa , dx11 sa high opcijama . FPS je ok ali povremeno ima taj fuc..n stutering ( seckanje) Ali moze se fino igrati . Sto se tice price , meni se svidja pogotovo sto znam da me davno nijedna igra nije toliko dugo drzala u fokusu. Radnja je skroz zanimljiva. Pozdrav

sta ja mogu da ocekujem sa mojim kompom? (iz opisa)

1080p bez msaa i high ali ce te stuttering ubiti u pojam u svakom slucaju pa makar imao i 100 fps :d

Izvalio sam da postfx bas znaci i drzim na high uz 2xMSAA i very high/ultra i imam oko 35 fps u proseku, bilo bi bas igrivo da nema jbnog trzanja ali postfx jednostavno moram da drzim na high jer pegla sve sto je iskrzano.

Sada sve lepo odradjujem, lovim i vec imam mesta za solidno naoruzanje, a ne kao prosli put pola igre sa praznim ak47 :d A i zanimljivo je loviti zivotinje, posebno kada lovim a u isto vreme mene love :d

Poslednja izmena:
Meni je neki prosek oko 40fps-a sve na max samo je ugashen AA konfa iz profila

Stvarno odlična igra.
Pravo je uživanje istraživati ostrvo, loviti životinje, zauzimati baze, spuštati se zmajem, voziti kola...grafika je isto odlična, sve je šareno i pozitivno. :)
Takođe imam zamerke koje je spomenula većina, razni tagovi i obaveštenja na ekranu, kao i to što je igra lagana i na warior težini.

I sa novim patchom i drajverima ista situacija sa trzanjem...

Ko ima 100% savegame RLD verziju da mi posalje?

Evo ti moj save sa svim oslobodjenim bazama, vecina supply drop/hunter/side missions odradjene, pronadjena skoro sva pisma, sve memory card pokupljene, 42/43 oruzja dostupna, itd.
Imas 2 save-a, drugi ti je pred sam kraj igre pa ucitaj njega ako hoces da predjes na svoj nacin.

Otpakuj u ProgramData.

Prilozi

• Orbit.rar
    91.3 KB · Pregleda: 26
Poslednja izmena:
E fala ti care,ja sam igru presao(ne bas tako temeljno kao ti) ali sam je zavrsio,pa da je ne bi ponovo prelazio...Fala jos jednom!

kod mene trza ko ludo na normalnom 50+fps-u ,a na 30 fps-a sa Double Vsync i 30 Hz ne trza :zgran:... Izgleda da su igru podesavali za konzolu, a ovde kako ispadne.

Edit:
... ^to sa 1.2 zakrpom.

Poslednja izmena:
Jel treba lecenje za reloaded + 1.2 patch?

Verovatno mislis na 1.02 Update ?
Jes, treba medicina, uostalom to vazi za svaku igru i svaki patch. Jer patch kopira originalne fajlove u instalaciju tj. vraca igru u nepiratizovano stanje :).

Nazad
Vrh Dno