Šta je novo?

Far Cry 3

Sta read only? :)

Limitirao fps kroz nvinspector, a takodje i koristio adaptive vsync da i on limitira, medjutim nista to ne pomaze kada je trzanje verovatno do same igre...

Ja imam isti problem cak i kada stavim sve na low. FPS se krece izmedju 40-60 bilo kako da namestim ali je osecaj kao da je 20. :S:

@ralos Gledaj mapu, obelezena su mesta za lov svake vrste.

Sta read only? :)

Limitirao fps kroz nvinspector, a takodje i koristio adaptive vsync da i on limitira, medjutim nista to ne pomaze kada je trzanje verovatno do same igre...

Edituj samo GamerProfile.xml, ubaci maxfps liniju posle showfps koji staviš na jedan. Stavi posle fajl da ti bude read only i isključi sve to iz nvinspector-a i videćeš kako će biti ok. Meni ni jedan vsync nije pomogao, niti iz CP-a niti iz igre. Uvek je seckalo, preskakalo, nerviralo...

ShowFPS="1" MaxFps="45"

Svima se ovako popravilo, e sada jedino ako je igra nešto skroz zabagovala tebi... I da moram da naglasim, meni je baš lockovano na 45fps-a ovako, padne na 38 ali retko retko kada, baš kada bude neko teško sra-nje na ekranu. I da, meni bolje radi sa DX11, na DX9 imam par frejmova manje, moguće je zbog ovih sakatih AMD drajvera...

U arhivi imas dva foldera - DX9 i DX11. Inace, vec neko vreme igram u DX9, sa svim na max (u zavisnosti od opcije - high, v.high i ultra). Na drugom ostrvu igra radi osetno bolje zbog manje vegetacije (nema mnogo visokog rastinja).

Ne znam da li tripujem ali kada pokrenem preko dx11.exe mogu menjati. Jer imam u opcijama dx11 i dx9 i promena trazi restart igre... primeti se vizuelno a i po FPS_u malo, takodje mi na Dx9 momentalno menja doba dana u noc. Jedino sto me zeza je da kada stavim custom ne dozvoljava mi preko High da podesim stavke. :/ U grafickim podesavanjima unutar igre.

Usput, da li nam one dodatne mape koje mozemo kupiti donose vise informacija od tornjeva koje otklucavamo? Nisam jos uzeo, do duse jesam onu jeftiniju i pojavise mi se neke koverte po mapi - sada nisam siguran da li je toga bilo ranije...

Koverte nisu bile ranije. Meni je nekako kupovina tih mapa kao cheat...

Ma jok, stavljao sam i to i dalje je pristurno trzanje, samo sto kad limitiram iz tog fajla onda ide mikro trzanje, dok ovako ide malo vece trzanje. :D Ostavljam ja ovo dok se ne nadje neko resenje da to patchuju...

Cemu sluzi oni Med pakovi koji stoje po kucama i supama?Nit ti pomaze nesto nit ga mozes uzeti.Stojim pored njega jedva ziv a zivot mi se ne vraca.Jel tako i kod vas ili se to meni nesto zabagovalo?

Vama kojima "trza" igra da li ste probali da stavite u podesavanju igre "Vertical sync" na OFF, takodje onaj max buffered frames vratite na 0 pod obavezno. Takodje stavite textures na nesto nizi nivo ako imate 1GB ili manje, pratite u nekom programu "utrosak" memorije. Nemojte koristiti MSAA kako bi smanjili zauzece memorije ispod 1GB

Poslednja izmena:
Cemu sluzi oni Med pakovi koji stoje po kucama i supama?Nit ti pomaze nesto nit ga mozes uzeti.Stojim pored njega jedva ziv a zivot mi se ne vraca.Jel tako i kod vas ili se to meni nesto zabagovalo?

Med pack nemozes pokupiti ako ti je pun health. Ako ti nije pun health, konzumira odmah.

Misija sa tabletima:

Kod misije sa tabletima onaj treci treba uzeti tako sto se kamena vrata sa simbolom raznesu nekim eksplozivom.

Meni do duse onaj najbilizi u plavom krugu ne uzima kada se priblizim ni pod razno, dok sam onaj pod vodom u hramu pokupio. Pisem jer sam se cimao tu bas...

Ja nemam predstavu koliko sam presao jer sam dosta razgledao, istrazivao mapu i lovio :d Mozda 8 glavnih misija predjoh i uopste se nisam tripovao oko torbi, trgovine, kupovine oruzja, znam samo da imam samo ak47 i da mi cesto ponestane municije.

Malopre cujem neko siktanje/rezanje, kao kraljevska kobra, kad ono neka zmija zver u travi a ja imam prazan kalas a gomila protivnika me ceka, onda sam 2 lika kamenjem navodio na zmiju koja im je hebala kevu i pokupio sam municiju :d

Evo zmije, ovde se lepo vidi koliko je grafika prosecna i da su teksture jadne i pored very high preseta.

Prilozi

• farcry3_d3d11_2012_12_01_17_59_13_115.jpg
    farcry3_d3d11_2012_12_01_17_59_13_115.jpg
    631.5 KB · Pregleda: 260
Poslednja izmena:
Igra je do jaja, glasovna gluma je vrhunska... Nije lose, samo da je nije zahtevna oovoliko...

Igra je vrh,meni radi odlicno na gtx260 sonic(216)..Nema seckanja ja sam se odusevio kako su je napravili,posle crysis2,ovo je najbolja fps igra ikada:thumbup:

U odnosu na Hitman,koji je katastrofalno optimizovan,ovo je odlicno i fluidno:beer:

Poslednja izmena od urednika:
Sta je ovde sens za mis, nikako da uspem da ga usporim?

Ja nemam predstavu koliko sam presao jer sam dosta razgledao, istrazivao mapu i lovio :d Mozda 8 glavnih misija predjoh i uopste se nisam tripovao oko torbi, trgovine, kupovine oruzja, znam samo da imam samo ak47 i da mi cesto ponestane municije.

Malopre cujem neko siktanje/rezanje, kao kraljevska kobra, kad ono neka zmija zver u travi a ja imam prazan kalas a gomila protivnika me ceka, onda sam 2 lika kamenjem navodio na zmiju koja im je hebala kevu i pokupio sam municiju :d

Evo zmije, ovde se lepo vidi koliko je grafika prosecna i da su teksture jadne i pored very high preseta.

Tekstura zemlje je kriminalna. :D

Ne lozi coveka, probaj igru, dobra je. ;) To je neki zum... a i na ATI-ju. :d :d

Draugari,da vam nesto kazem. Juce instalirao pokrenuo u fullu to jest na ultra igrao sat vremena i ..... uninstall. Igra je za mene dno dna. Ko kaza da je bolja od Skyrima nema pojma. Prvo, koji je napredak u odnosu na Far Cry 2, samo sto je sve zeleno i plavo umeseto braon i zuto. Drugo kakva je ono glupost sa gomilom kojekakvih zivotinja koje trce svuda. Hajde razumem to je fora sa kozama i to ali brate smori me. Trece, koliko puta moram da stisnem M da bih video gde sam jer jedno pogresno skretanje i dead end. Hajde dalje, oni pirati svi kao da su kupili uniforme na nekoj sindikalnoj prodaji i uzasno me nerviraju..... Koliko vidim ovde vecina forumasa gleda da li ce imati veliki FPS a sama sustina igre, da li je vredno sedeti za kompom par sati i lepo se zabaviti ili ne, nije bitna. E pa meni nije zabavna. Zakljucak, Max Payne 3 i Dishonored na hardu a ovo ..... trash can.

Na mene ova igra ostavlja utisak nesto poput metal gear fransize...Fenomenalna je.

Draugari,da vam nesto kazem. Juce instalirao pokrenuo u fullu to jest na ultra igrao sat vremena i ..... uninstall. Igra je za mene dno dna. Ko kaza da je bolja od Skyrima nema pojma. Prvo, koji je napredak u odnosu na Far Cry 2, samo sto je sve zeleno i plavo umeseto braon i zuto. Drugo kakva je ono glupost sa gomilom kojekakvih zivotinja koje trce svuda. Hajde razumem to je fora sa kozama i to ali brate smori me. Trece, koliko puta moram da stisnem M da bih video gde sam jer jedno pogresno skretanje i dead end. Hajde dalje, oni pirati svi kao da su kupili uniforme na nekoj sindikalnoj prodaji i uzasno me nerviraju..... Koliko vidim ovde vecina forumasa gleda da li ce imati veliki FPS a sama sustina igre, da li je vredno sedeti za kompom par sati i lepo se zabaviti ili ne, nije bitna. E pa meni nije zabavna. Zakljucak, Max Payne 3 i Dishonored na hardu a ovo ..... trash can.

lol???

Ako si se zbog ovog registrovao ovde-bolje da nisi.

Tekstura zemlje je kriminalna. :D

Texture su ok, ali na nekim mjestima su previse razvucene. To je mesh problem, isti slucaj kao i u Skyrimu. Mada ovdje su texture puno vece rezolucije.

Igrao sam mozda pola sata i svidja mi se, ali ovaj micro-stuttering bas smeta.

Azza je nalupao post godine definitivno :smoke: Bukvalno svaka rec je WTF ?
Pravo vreme za ovaj klip

@ Serbian91 daj link tog cara :)

Poslednja izmena:
Nije.

Post godine ipak pripada nekom majstoru iz Skyrim teme. Covek se cudi zasto Bethesda jos nije napravila ES igru smestenu u drugom svetskom ratu.

Ahahhaahhaha :D kako sam propustio to...

Moram da priznam da i meni smeta što FC3 i Skyrim ne liče više na neku Mortal Kombat/Syberia kombinaciju smeštenu u steampunk univerzum. Ovako ne valja ništa.

Nazad
Vrh Dno