Šta je novo?

Far Cry 3

PC gameplay...deo sa komodo gusterima @5:30 je epic! :)

[YOUTUBE]QTA4h7XqQmo[/YOUTUBE]

Jesu li napomenuli negde kolika je mapa?

Bila je odavno prica da je 10 puta veca nego FC2...

Damn.. Odlično!

Pa u poslednje vreme kako do izlaska igre izbace sve walkthrough-ove, sva predstavljanja i apsolutno sve što čini sama igra, počeo sam da praktikujem da ne čitam info niti ništa više nakon prvog predstavljanja, da bi mi užitak u igri bio normalan, a ne da igram sve šta sam video pre toga..

Sevaju spojleri u ovim klipovima samo tako...

Ne znam za ovo, ali znam npr za Halo 4, apsolutno su celu priču ispričali u klipovima i "predstavljanjima" pre nego što je igra izašla, nisi ni morao da igraš igru, znao si gde će se šta desiti gde ćeš ići koji su nivoi, šta ćeš raditi i sve ostalo... No supprise factor at all.

Pa ne morate odgledati svaku sekundu.

SSAO je prenaglasen i na pogresnim mjestima. Morat ce cfg raditi sto ce vjerovatno izvuci koji frame vise.

Mene samo zanima da li mogu ove boje malo da "utisaju" kao i da li oni fazoni poput gledanja kroz zidove i nepotrebnih HUD elemenata da se iskljuce? Ako moze, ja sam zadovoljan.

Sto nebi mogle!

Sumnjam da je hard-code u pitanju? Mozda ce se detekcija kroz zidove moci iskljuciti i u opcijama?

Evo, odgledajte ovaj video i ne morate ni da kupujete/''kupujete'' igru :d

[YOUTUBE]D0C4cWb_10k&feature[/YOUTUBE]

Sto nebi mogle!

Sumnjam da je hard-code u pitanju? Mozda ce se detekcija kroz zidove moci iskljuciti i u opcijama?

Gledanje kroz zidove je samo kada tagujes neprijatelja. Ne koristiti binoculars i resen problem bez hardcodinga. :D

A boje lagano kroz neki fxaa/smaa injector...

Injectori nisu bas najbolje rjesenje. Pretpostavljam da ce se to moci odraditi kroz cfg fajlove kao u Krizi ili Stalkeru?

Meni su boje ok. Vec HDR i bloom djeluju prenaglaseno, a SSAO da ne govorim. Vidi se njegov halo oko npc-ova.

Moze da se isklluci...to su naglasili u live streamu.

^^Vec nekoliko puta receno... kada ih tagujes onda se vide kroz zidove.

Jedini razlog da ne igram ovu igru je neoptimizacija, za ostalo... aj dont ker

Prvo što ću da uradim ovde je da ugasim SSAO u potpunosti. Bolje da ga nemam uopšte nego da ga imam ovako neukusno implamentiranog! Onaj ko je ovo odobrio je definitivno drvo bez osećaja i na kvadrat! Za ostalo ćemo već videti uskoro kako i šta tačno...

Ja mislim da ce fc3 biti cpu zahtevan, isti endzin kao fc2 koji je trazio sto jaci cpu + ovolika mapa.. a graficka.. pa ovo je dx11 u pokusaju, 6870 bi trebala da sazvace ovo sa 2xAA i sve ultra.

Ako bude zahtevna kupim novi hardware, ako bude neoptimizovana kao Most Wanted onda mi dzabe i 4 gtx 680

Mislim da je FC2 mogao da se moduje, a sto se tice SSAO, u igri ima jos i HDAO i HBAO i oba daju bolje rezultate i prave suptilnije sencenje: http://www.pcgameshardware.de/Far-C...y-3-Test-Grafikkarten-CPU-Benchmarks-1036726/

HDAO bi trebao biti za AMD, HBAO za Nvidiu. Tako je u Stalker CoP-u. No to ne znaci da ce halo biti uklonjen ako izaberes jednu od tih metoda? Vjerovatno se ce manje vidjeti?

SSAO mod je definitivno pretjeran.

Prvo što ću da uradim ovde je da ugasim SSAO u potpunosti. Bolje da ga nemam uopšte nego da ga imam ovako neukusno implamentiranog! Onaj ko je ovo odobrio je definitivno drvo bez osećaja i na kvadrat! Za ostalo ćemo već videti uskoro kako i šta tačno...

Pa moraju povecati zahtjevnost za PC a da se previse ne razlikuje od console verzija.

To je danasnja taktika.

Ne znam vas, ali meni ovo naspram Farcry 1 izgleda kao nevidjeno smece. :(
Nema ovde Crytekove magije.

Znam to, zato i kazem. Kamo srece da je Crytek nastavio da radi na Farcry igrama.

Farcry 1 je najbolja FPS igra ikada.

Nazad
Vrh Dno