Nije nikakav problem u garanciji, ako je napisano godinu dana uvažava se ali prvo vrati proizvod pa idemo dalje a slanje je skuplje nego što si platio. I novo neispravno bolje je zakrpiti se sa bar 50% troškova nego povrat.Ne znam da li i kako uvazavaju garanciju ali to nisu sve kopije nvme
Dosta su i gigabyte modeli,ima u ocenama dosta gde ljudi pokazuju ispod nalepnice sta se krije.
Postarina 2800din je bila pre 😁Nije nikakav problem u garanciji, ako je napisano godinu dana uvažava se ali prvo vrati proizvod pa idemo dalje a slanje je skuplje nego što si platio. I novo neispravno bolje je zakrpiti se sa bar 50% troškova nego povrat.![]()
Dogovaraj se koliko hoćeš ako u uslovima kupovine piše prvo da vidim da je u mojim rukama može zamena. Druga je priča ako si redovan kupac u toj prodavnici onda postoji dogovor.Postarina 2800din je bila pre 😁
Zato se odmah dogovoris sa kinezom da vracanje robe nema nazad.
A novu mora da posalje 😂
Tu sam i ja selektivao za 11.11. 👍☺️Ako ti se rizikuje
![]()
Kingston SSD M2 Nvme M.2 2280 PCIe 4.0 X4 KC3000 1024GB 512GB 1TB 2TB Internal Solid State Drive HDD Hard Disk for PS5 Desktop
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Pogledajte prilog 412515
Na linku koji si mi ti poslao je KC3000 = 6.800 = $62, i nisam našao jeftinije od toga. Minus $4 za svakih $20 za 11.11, ako je prodavnica u 11.11. akciji (a ova nije).Inace, NVMe vam je standardno oko 3500-3700 dinara za 1TB.
Ne, kod nas i manje, mogu ti poslati link, i to u prodavnici na Vračaru do koje mi treba 5min hoda!6800 kod njih a kod nas crvenu vise.Da li se to isplati?Plus ako te potkaci i carinu da platis e onda si napravio posao veka.
Tražio sam, ali nisam uspeo da nađem.Moze i za 5500 za 1TB, moze verovatno i za jos manje, samo preko telefona u Coins. Mrzi me da trazim bolji dil.
Radi algoritam, raznosi.
1. Otvori ovaj link preko telefona
![]()
Kingston SSD M2 Nvme M.2 2280 PCIe 4.0 X4 KC3000 1024GB 512GB 1TB 2TB Internal Solid State Drive HDD Hard Disk for PS5 Desktop
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
2. Izadji iz tog proizvoda
3. Udji u Coins deo
4. Nadji ovaj isti NVMe sa 12% popusta (ako ga nema odmah, kreni opet sa korakom 1 par puta dok algoritam izvali da ti se svidja ova plocica
Pogledajte prilog 412560
5. Cena 5500
6. Profit
Može, jer ako si se ti prevario... i ja sam, jer sam ga i ja poručio i trebao bi stići za nedelju-dve (cenim). Samo što ga ja nisam platio 5 dolara što je odlična cena, već duplo više.Ljubazno molim da pogledate moj link za rek (case, enclosure )da mi kažete da li u njega mogu da stavim navedeni SSD, form factor 2280. Hvala veliko! 👍😃
Evo još jdnom: https://vi.aliexpress.com/item/1005005682884558.html
Sa novcicima se najbolje kupuje putem aplikacije.Moze li neko da mi objasni kako funkcionise to sa novcicima?
Ima li ko preporuku za Dac sa blututom?
Ova ponuda nema logo 11.11, što znači da nije deo 11.11 ponude.
@owim tesko je odgovoriti na to pitanje. Bilo bi lako da nisu u pitanju memorijski cipovi, jer je sa svim ostalim komponentama se zna: ako kupis nesto sto ti ne treba odmah pogresio si
Ali ovo stvarno jeste specificna situacija. Cene svih tipova memorije su jako pale, a ko dovoljno dugo prati, imao je vise puta prilike da vidi da to nije jedini smer kretanja cena.
Mozes da koristis i trik sa bacanjem novcica: ako na bacanju ispadne da ne kupujes, a bude ti zao, svejedno kupis
Ili bacis jos jednom.
Edit: nije nemoguce da za 11.11. bude neka najbolja ponuda ikad na super deals stranici npr. Mozda i ne bude, mozda i ova sadasnja nestane, sve zavisi koliko koji kinez ima komada na prodaju, i koliko je prodato. Jedino sto je sigurno je da stvari koje vas najvise interesuju treba da budu u wish listi, i da ih pregledate pred 11.11.
Tih 24h ne znam odakle ti, isto ce da kosta i pre i posle. Eeeeventualno moze da bude jeftiniji 11og ako se vauceri nekako stackuju sa novcicima ali ne verujem da su Kinezi toliko naivni.
The item might be included for the sale of 11.11.
I'm sorry but we cannot guarantee if that item might be included to the sale
Hvala, ali problem je što nemam nikakvu povratnu info, nisam video na YT, nema nijedan review, najskuplja je i mačka u džaku skroz. Stavio sam je na listu samo zato što nikada nisam imao backlight tastaturu i miša! 🙃Glasam za backlight
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari