Šta je novo?

(FAQ u 1. postu) - POPUSTI - AliExpress, Temu, eBay... (samo linkovi i kratak opis)

Tuya zigbee termo glave
Kada udjete sa stranice coins izadje 18.44 evra
A ovaj 18.35, isto preko coins

Merge boss

Prilozi

• Screenshot_2023-11-04-12-28-00-790_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2023-11-04-12-28-00-790_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    109.8 KB · Pregleda: 121
Cini mi se da cena nikad niza nije bila koliko sam pratio,ali da ne bude seca knezova na carini.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $67.20 46%OFF | Anker Soundcore Motion Boom Outdoor bluetooth Speaker with Titanium Drivers, BassUp Technology, IPX7 Waterproof, 24H Playtime

@nidzesi

Cini mi se da je Merge boss veliko gubljenje vremena.

Videcemo da li ce poceti da dele kupone i da li ce biti
stvarnih akcijskih cena.

@owim

Mozda vredi ako je na nekoj akciji za 10$

Kod nas je A4 Tech FG1120 set oko 1.500 dinara

Kod nas je A4 Tech FG1120 set oko 1.500 dinara
Svakako hvala na predlogu! Ta je bzvz, mala, nema num pad, vidi se da je krš. Ova kineska ima aluminijum i plastiku, kao kopija Mac tast, ima ih dosta istih na AE, ali svuda po par smislenih komentara, kao da niko ne kupuje. Video i na YT, izgleda dobro, ali svima je jasno da je to mačka u džaku. 🧐

Ova kineska je combo, podržava USB dongle ali i direktno BT povezivanje sa uređajem (za još dva uređaja, i tast i miš) - mnogo dobra stvar, treba mi tast za 12.4" tablet koji praktično koristim kao Chromebook. Lagan, touch, nikad bolje, oduvek sam mrzeo laptopove, jer se krive leđa, tast i ekran su previše blizu.
Kad imam tablet i tast onda tablet na stalak u visini očiju, tast ispod, kucanje na slepo i nema krivljenja leđa. I skupa lakše od prosečnog PC laptopa (<1kg).

(Izvinjavam se ako sam smorio. 😵‍💫)

Poslednja izmena:
Da li ce biti popusta 11.11 ?
Da sacekam nvme ako bude sta jeftinije neho sto je sada.

11.11. je na AE u vecini prodavnica popust 4$ na svakih 20$ porošenih. Vidim da su se mnogi prijavi za akciju (gledam svoju korpu), ali neki (još) nisu.

Takođe je AE rekao da će 8.11. objaviti neke kupone i jeste, ali se ne snalazim, jer nikada nisam učestvovao u 11.11. 👍🏼😉

Ima, ali za $100 i $200.

Bitno je da velika većina prodavnica nudi $4 off na svakih $20.

Nisam baš dugo kupovao sa alija. Pa ne znam propozicije.
Da li će ovaj DAC uređaj biti na popustu baš kao što je na slici? od 11-17 novembra? Znači, po povoljnijoj ceni a ne RSD 7,994.93?
da uštedim i ne poručujem odmah već kroz par dana.

SMSL SU-1
hvala

Hm, ne znam zasto ne bi bilo. Sami su napravili sliku, niko ih nije terao, a i uklapa se.

Kazu da ce osnovna cena 11.11. biti $70, i na svakih $20 dobijas po $4 popust, sto je ukupno $12.

70-12=58. Uklapa se.

Inace, pred samu rasprodaju gledaj da ti to bude poslednji predmet koji si stavio u wish listu, i da ti to bude poslednja pretraga u search polju. Mozda ti na super deals stranici daju najbolju cenu.

• Like
Reagovanja: pmb
Nisam baš dugo kupovao sa alija. Pa ne znam propozicije.
Da li će ovaj DAC uređaj biti na popustu baš kao što je na slici? od 11-17 novembra? Znači, po povoljnijoj ceni a ne RSD 7,994.93?
da uštedim i ne poručujem odmah već kroz par dana.

SMSL SU-1
hvala
Ako prodavnica ima logo 11.11 to znači da učestvuje u promociji gde dobijaš četiri dolara popusta na svakih 20 dolara popusta odnosno maksimalno 16 dolara popusta. Ne računajući novčiće i druge kupone koje možeš imati od prodavca.

Ne učestvuje svako u programu 11.11.

@Rio
"pred samu rasprodaju gledaj da ti to bude poslednji predmet koji si stavio u wish listu, i da ti to bude poslednja pretraga u search polju. Mozda ti na super deals stranici daju najbolju cenu."

Ovo nisam razumeo zašto?

Proizvod i kategorija koju cesto razgledas ti cesto i izlazi u SuperDeals ponudi.

Sta pogledas poslednje, to isto ili nesto iz te kategorije ti iskace u SuperDeals.

Kineski algoritam ti efikasno vreba novcanik ukratko.

• Like
Reagovanja: Rio
Ja merkam neki BT receiver + DAC, sada imam neki koji korektno radi ali nema bluetooth. Pikirao sam ovaj na osnovu cene (7e :oops:), broj prodatih, pozitivnih reviews. Ako neko ima preporuku neku drugu...

Bluetooth 5.0 Receiver U Disk Digital to Analog Audio Converter Spdif Optical Fiber to 3.5MM AUX 2 RCA

S1437233b00f14e47ab6295427c3adfb6o.jpg

Vidim da su cene za neke proizvode koje sam skoro kupio skočile i da su onda sa novim popustom iste kolike su bile pre skoka. Sasvim očekivano! 😁

Cene u pretrazi su uglavnom uvek nenormalne, uvek cekas da ti nalete u Coins ili SuperDeals.

Tu i tamo bice nesto jeftinije sa kuponom ali UVEK poredi sa cenama u druga dva.

Kinezi su jako premazani i koriste raznorazne fore i taktike da iscupaju jos neki dolar, dinar, evric, jen.

Nema nista od popusta
Nvme ne bio dosta povoljniji,sad ne znam ni sa superdeal da li ce biti ista cena kao pre.
Ne da su premazani nego su obojeni skroz od glave do pete.

Bice popusta ali mora da se prati, ja sam tako uzeo danas neku kutijicu za HDD koja mi generalno nije trebala, ali spala je sa 300 sa novcicima na 200 sa novcicima i uzeh je.

Inace, NVMe vam je standardno oko 3500-3700 dinara za 1TB.

Obavezno pogledajte grafove u komentarima jer gomila ih drasticno uspori sa upisom posle odredjenog popunjenog kapaciteta. Tu i tamo poneki bude dobar ali kad se nameste cipovi i kontroler.

Bice popusta ali mora da se prati, ja sam tako uzeo danas neku kutijicu za HDD koja mi generalno nije trebala, ali spala je sa 300 sa novcicima na 200 sa novcicima i uzeh je.

Inace, NVMe vam je standardno oko 3500-3700 dinara za 1TB.

Obavezno pogledajte grafove u komentarima jer gomila ih drasticno uspori sa upisom posle odredjenog popunjenog kapaciteta. Tu i tamo poneki bude dobar ali kad se nameste cipovi i kontroler.
Koju kutijicu,za 2.5" ?
Ja sam merkao ali je znam kako radi.
Ja gledam 512gb,i vise nego dosta!
Cena js bila oko 16$ sad sve iznad 20-25

Krene se sa standardnom pretragom pa ti Alija izbaci njihove predloge ali kad se otvori neki od predloga juri se posle recenzija u rubrici možda će ti se svideti. Nema prikazanog shippinga ali se uz malo utrošenog vremena ubode i bez coina jeftinije i sa mizernim shippingom ili kupon prodavnice koji pokrije bar shipping.
Nisu samo Kinezi namazani, to su sve trgovački fazoni koji se koriste svuda u svetu.
Da dopunim:
Kod alije su u najvećem broju trgovci a proizvodjači se pojavljuju sa nazivom zvanična prodavnica. Svi se snabdevaju sa 2-3 mesta gde se pojavljuje razlika da li je kopija kopije ili pak kopija kopije kopije pa šta se ubode.

Poslednja izmena:
Možeš li mi dati link za neki od 1TB. Poželjno Kingston KC3000 koji je proglašen najboljim u rubrici u SSD-ovima. Hvala! 😉
Po trenutnim cenama kod nas,konkretno za taj KC3000,ne znam koliko se uopste isplati uzimati kod brace Kineza?
Nije neka usteda a nemas nikakvu garanciju.

Ne znam da li i kako uvazavaju garanciju ali to nisu sve kopije nvme
Dosta su i gigabyte modeli,ima u ocenama dosta gde ljudi pokazuju ispod nalepnice sta se krije.

Garancija nije problem, racunas da garancije nema :)

Ako dodje neispravan gledas da dokumentujes sto bolje i pomolis se da ce "friend" sa Alija da uvazi dispute. Ove velike valjaonice uglavnom uvaze kad je sve lepo argumentovano.

6800 kod njih a kod nas crvenu vise.Da li se to isplati?Plus ako te potkaci i carinu da platis e onda si napravio posao veka.

Nazad
Vrh Dno