Šta je novo?

(FAQ u 1. postu) - POPUSTI - AliExpress, Temu, eBay... (samo linkovi i kratak opis)

Prr neki dan naručio nvme 128gb Kingfast kod nas za iste pare kao na aliju, 1500 din sa dostavom.

Ja sam kupio dva od 500 GB. Kingfast je uvek u deklarisam brzinama. Nisam uspeo da provalim koji kontroler koriste.

Ne gledam njihove cene, kod nas traze preko 5k na KP.

@nidzesi da nisi uzimao vec ranije slucajno? Probao si crni?

Pa zar je ovaj model jos aktuelan?
Ima ga par godina, za 2700 bi uzeo jos nek se nadje, ali za 3800 se vec dvoumim, bar da su type-c ubacili.

Za 3800 ga verovatno ne bih ni ja uzeo jer imam vec Flip 3 i Xiaomi kojima su oslabile baterije pa ih drzim na powerbanku sto je ujedno i razlog sto sam uzeo Anker.

Uzeh usput i slusalice, ok je cena, pa kome treba...

Link:

Anker Life P2 Mini True Wireless Earbuds

1683209392794.png

Bice opet, verovatno nekad u jutarnjim satima puste novu turu

@acarinho

NE.Moras pratiti SuperDeals oko 9h ujutru...

Prati AE teme - sve je objasnjeno

-

Ponovo ima i C-C 60W 0,5m kablova
Kuulaa - oko 0,35$ , Baseus oko 0,85$

Poslednja izmena:
US $8.81 54%OFF | KingFast SSD Hard Disk 1TB 240 GB 256GB 120 GB 128GB 480GB 512GB Sata 3 HD SSD Internal Solid State Drive for Laptop Desktop

Evo link ali u suštini mora ujutru kao što je rekao Saša da se uđe u Super deals, ako samo otvoriš link prikazivaće veću cenu. Ja sam slučajno primetio i kupio.

Pratite i Goldenfir SSD-ove - bile su iste cene kao za Kingfast.

Goldenfir Ali

Narucih 500GB SSD i Kinez promeni cenu dok sam bio u checkoutu - morao sam da ponistim i sad cekam opet.

"This deal is already sold out!"
Verovatno tako i pecaju ,prodaju par po niskoj ceni
Meni su drasticno smanjili broj artikala na Super Deal ni 10 komada

Juce i prekjuce sam mogao da skrolujem stotine artikala , i kupio sam dosta toga ...

Jel super deal preko app ili i preko browsera?

I app i browser

Ali kasnite :( ( sada najpovoljnije ponude mozete uhvatiti samo u prvih par minuta posle 9 ujutru )
- sve traje vec 20-ak dana

Nazad
Vrh Dno