Skini "speed fan" pa sa njim probaj...
Ej aj i ja da se nadovezem sa pitanjem, dodushe nije fan za matichnu vec na grafichkoj...
Sa kojim programom bih mogao da probam da regulishem brzinu fana samo da nije rivatuner i speedfan??
Poshto na 9800gtx izgleda rivatuner brljavi.. Ne mogu da ga ukljuchim da radi na 100%, kako ga upalim tako se zauka i onda opet stane... :/
Ej aj i ja da se nadovezem sa pitanjem, dodushe nije fan za matichnu vec na grafichkoj...
Sa kojim programom bih mogao da probam da regulishem brzinu fana samo da nije rivatuner i speedfan??
Poshto na 9800gtx izgleda rivatuner brljavi.. Ne mogu da ga ukljuchim da radi na 100%, kako ga upalim tako se zauka i onda opet stane... :/
Nevalja,Prime 95 je single thread aplikacija tj. vidi samo jedno jezgro.Da bi potpuno opteretio CPU potreban ti je Orthos.Mada mozes i dva Prime-a pa onda na "set affinity" desnim klikom na proces u task menageru.Aha ok, fala!
Svi nesto hvalili ovaj program, pa reko ako mi se u njemu ne poklapaju vcore-ovi onda da se brinem. Sve je ipak u redu, mucen je par sati prime95-icom i sve je passed..
Na task manageru mi je opterecenje bilo pod 100% i oba jezgra su iscrtavala grafik.
Mada bi to sto pricas objasnilo zasto je jedno jezgro bilo znatno toplije od drugog kada se zavrsio test.
Probacemo 🙂 Tanx!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari