Skini "speed fan" pa sa njim probaj...
Ej aj i ja da se nadovezem sa pitanjem, dodushe nije fan za matichnu vec na grafichkoj...
Sa kojim programom bih mogao da probam da regulishem brzinu fana samo da nije rivatuner i speedfan??
Poshto na 9800gtx izgleda rivatuner brljavi.. Ne mogu da ga ukljuchim da radi na 100%, kako ga upalim tako se zauka i onda opet stane... :/
Ej aj i ja da se nadovezem sa pitanjem, dodushe nije fan za matichnu vec na grafichkoj...
Sa kojim programom bih mogao da probam da regulishem brzinu fana samo da nije rivatuner i speedfan??
Poshto na 9800gtx izgleda rivatuner brljavi.. Ne mogu da ga ukljuchim da radi na 100%, kako ga upalim tako se zauka i onda opet stane... :/
Nevalja,Prime 95 je single thread aplikacija tj. vidi samo jedno jezgro.Da bi potpuno opteretio CPU potreban ti je Orthos.Mada mozes i dva Prime-a pa onda na "set affinity" desnim klikom na proces u task menageru.Aha ok, fala!
Svi nesto hvalili ovaj program, pa reko ako mi se u njemu ne poklapaju vcore-ovi onda da se brinem. Sve je ipak u redu, mucen je par sati prime95-icom i sve je passed..
Na task manageru mi je opterecenje bilo pod 100% i oba jezgra su iscrtavala grafik.
Mada bi to sto pricas objasnilo zasto je jedno jezgro bilo znatno toplije od drugog kada se zavrsio test.
ProbacemoTanx!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari