Šta je novo?

Fallout: New Vegas

Nije valjda level cap 30!!!???

Sad sam lvl 30, negde sam video da je to TO! Ali od MAIN quest-a nisam nista dirao od kad sam doshao u Vegas Stripp, tj. sad me svi cimaju da radim za njih al josh nisam odlucio kome sta kako. Pa sam radio sve moguce sporedne questove na koje sam naleteo, u i van stripp-a, i sad kao ostaje mi (kolko se bar nadam) pola main quest-a a nemam vishe sta da budzim osim opreme :((( bezveze

status mi je nesto kao Humanity's last hope a hours played oko 60h

nisam pratio da se promenilo u Saviour of the Damned (mada mi je prosli zvucao bolje), hours played 60 :)

lose su izbalansirali dobijanje XP-a... previse se dobija pukim ubijanjem i borbom

lose su izbalansirali dobijanje XP-a... previse se dobija pukim ubijanjem i borbom

Definitivno.To je i mozda i jedan indirektni razlog zasto vec nekoliko dana ne igram...Elem,24. sam level,a jos uvek nisam usao u strip i nisam otisao da psoetim Benija,vec se setkam unaokolo,ubijam i radim po neki side quest..Oko 40 sati igre za sada..Zavrsicu ovih dana,al opet,voelo bih da se leveli malo teze nabijaju..

Igra je na neki nacin prelaka zbog Iron Sighta. Sa guns 9 mozes da zavrsis igru bez problema i to na very hard.

Igra je na neki nacin prelaka zbog Iron Sighta. Sa guns 9 mozes da zavrsis igru bez problema i to na very hard.

iron sights je tu kao kozmetika nema znacaja na preciznost, jer ne utice tvoj skill sa misem na preciznost vec statistika... vec su pricali o tome developeri pre izlaska igre

i ono opet svi se zale na mehaniku, koja je ista kao u fo3. mehanika borbe je promasaj i tamo i ovde ...

Znam, ali meni u odnosu na FO3 je lakse. Kako - nemam pojma.

Sad bas igram FO3 i Speech baziran na sansi ubija :S

Ja malopre presao igru. 56h igranja. Smrc.. Sta sad? Opet ucenje??:)

Inace, meni je bas pucao, cini mi se bas od patcha 2. Nekad na 1 sat pukne, nekad na 2h-3h... Pre toga sam igrao 10h recimo, sa patch 1, i ne secam se da je pucao.

Igram na Win XP SP3, drajveri 260.99, ako je bitno.

Sta sad? Opet je obrni i nacitaj se Fallout Wikije = potpuno drugaciji playthrough. :)

Vault 22, overseer terminal

bug?

Cim pokusam da ga upotrebim prikaz zumira, zamuti se, i zaglavi. Meni i dalje radi.

Jel jos nekom izbagovan Caravan? Zasto protivnici nikada ne uloze ni 1 jedini cap? Patchovan sam onim Sk*drow updatovima, ali bug je i dalje tu. Jel ima neki nezvanicni hotfix ili tako nesto?

Ja malopre presao igru. 56h igranja. Smrc.. Sta sad? Opet ucenje??:)

Inace, meni je bas pucao, cini mi se bas od patcha 2. Nekad na 1 sat pukne, nekad na 2h-3h... Pre toga sam igrao 10h recimo, sa patch 1, i ne secam se da je pucao.

Igram na Win XP SP3, drajveri 260.99, ako je bitno.

Bedak :(
Ali, pocni ponovo i promeni lika, igraj drugacije ;)

Meni uopste ne puca, igram sa prvim patch-om vec 30-tak sati, win 7 32bit

pozz

Znam da ne pomazem,ali odigrao sam igru,bez ijednog jedinog bug-a,nikad mi nije zapucala igra ,nista ... to me i iznenadilo :?
Ali kontam da ljudi sa Nvidia imaju prob...znam moj drug ima 260 i buni se ko lud...

Update.3 je izashao. ;)

Companions now show up as waypoints on the map
Companions will always fast travel with you, unless told to wait or sent away
Fix: DLC error/save corruption
Fix: Stuttering with water effects
Fix: Severe performance issues with DirectX.
Fix: Controls temporarily disabled after reloading Cowboy Repeater while crouched
Fixed crash using the Euclid C-Finder while having the Heave Ho perk
Fix: Entering the strip after Debt Collector causes crash and autosave corruption
Fix: Using Mojave Express dropbox can cause DLC warnings
Fixed crash when buying duplicate caravan cards from a vendor in a single transaction
Crafting menu should filter valid (bright) recipes to the top of the list
Fix: Sitting down while looking down a weapon's ironsights leaves player control locked
Fix: If a companion is knocked unconscious with broken limbs they stay broken on respawn
Fix for varmint night scope effect persisting in kill cam
Fix for giving companions armor that adds STR does not increase their carry weight
Fix NPC Repair menu displays DAM as DPS
Having NPC repair service rifle with forged receiver decreases CND

Evo ja sa Nvidia kartom igram vec 34 sata, level 18, bez problema!

Jeste mi se ED-E bio izgubio, ali eto opet se sam vratio. Vjerovatno se ne bi vratio da nije u pitanju Nvidia karta? Kako su pametne te karte!

:)

Update.3 je izashao. ;)

Companions now show up as waypoints on the map
Companions will always fast travel with you, unless told to wait or sent away
Fix: DLC error/save corruption
Fix: Stuttering with water effects
Fix: Severe performance issues with DirectX.
Fix: Controls temporarily disabled after reloading Cowboy Repeater while crouched
Fixed crash using the Euclid C-Finder while having the Heave Ho perk
Fix: Entering the strip after Debt Collector causes crash and autosave corruption
Fix: Using Mojave Express dropbox can cause DLC warnings
Fixed crash when buying duplicate caravan cards from a vendor in a single transaction
Crafting menu should filter valid (bright) recipes to the top of the list
Fix: Sitting down while looking down a weapon's ironsights leaves player control locked
Fix: If a companion is knocked unconscious with broken limbs they stay broken on respawn
Fix for varmint night scope effect persisting in kill cam
Fix for giving companions armor that adds STR does not increase their carry weight
Fix NPC Repair menu displays DAM as DPS
Having NPC repair service rifle with forged receiver decreases CND

KONACNO!

ja nikakvih problema nisam imao posle drugog patcha, a necu ni stavljati ovaj patch jer sam procitao da ima dota problema sa njim :) naime neki neprijatelje na mapi nije moguce ubiti, nakon ubacivanja ovog patcha. obratite paznju

Hajdemo malo o igri. Koje perkove birate (lista)? Kako ste rasporedili poene za S.P.E.C.I.A.L.? Šta budžite od veština?

Intense Training Lvl 10
Educated
Comprehension
Jury Rigging
Strong Back
Tag!

Ostali perkovi su mi manje vise dosadni, ja sam vise isao na varijantu da nabudzim lika skoro do kraja. Barter, Guns, Lockpick, Repair, Speech su mi 100, Medicine, Science i Energy Weapons 80.

Strength 10+
Perception 8
Endurance 6
Charisma 7- (NCR Power Armor)
Intelligence 10
Agility 7
Luck 4

Pogresio sam kod Strength-a, trebalo je da ga nabudzim do 8. levela, jer power armor daje +1 i implant jos jedan (ukupno 10).

Pitanje- sta se desava kad "otkacim" kompanjona? Samnom su Boone i ED-E, pa bi hteo da "prosetam" Veroniku:p
Mogu li ponovo da angazujem stare pratioce? Ako da, gde se nalaze na mapi? :)

Mozes. Nalaze se tamo gde si ih i nashao. Kad udjes u Lucky 38 kazino moci ces sve kompanjone da poshaljesh tu.
Inache, fina je Veronika lezibejka, natovario sam je gvozhdjurijom da mi pravi repair kit-ove. :d

Poslednja izmena:
Mozes. Nalaze se tamo gde si ih i nashao. Kad udjes u Lucky 38 kazino moci ces sve kompanjone da poshaljesh tu.
Inache, fina je Veronika lezibejka, natovario sam je gvozhdjurijom da mi pravi repair kit-ove. :d

Ovo sam procitao jako pogresno. :d

Btw ja stekam sve stvari u Goodspringsu, u kontejneru. :p

Има ли каквих нових модова за графику и боље текстуре?

едит: Био сам радознао па сам штиклирао све ДЛЦ које сам имао у понуди - Caravan pack, Mercenary pack, Tribal... Пошто сам буквално тек изашао из куће оног доце, не желим да играм од старта са ОП стварима. Међутим не могу да обришем ДЛЦ, кад га једном инсталирам. Покушао сам да га одштиликрам из дата филес (кад покренем ауторун) али и даље су и игри. Зна ли ко како да их обришем (а да то не захтева комплетан реинстал)?

Poslednja izmena:
Ma već da kokneš nekog s puškom kad izađeš, svejedno ti je imao ili nemao to u inventaru. Vermint Rifle je ok puška dok ne dođeš do Cowboy Repeater-a.

Nego meni BSOD-uje često sa ovim trećim patch-om, nvdisp.dll, ima još neko problema?

Nista ne patchujem, dok radi i ne zabada. Yeah baby ! :d LeveL 13 so far...

Nazad
Vrh Dno