- Učlanjen(a)
- 09.04.2001
- Poena
- 845
fakat, to nije baš neko ponašanje. meni lično najviše smeta što neki od njih sebi daju za pravo da napišu bilo šta, a posle kad im se ukaže da su napisali neistinu, koriste delete dugme, i to ne da koriguju svoju ******štinu već da ućutkaju glas istine. to nisu moderatori.
nije lepo što se ne ponašaju u skladu sa svojim dužnostima, nego podilaze svojim privilegijama. kamo lepe sreće da svi imaju odmeren pristup kao recimo ti.
sa druge strane - pravo na stav je univerzalno, i nemam problema sa tim, čak ni kada troluju temu. ipak, kao što se svakome drugome može reći - budi ljubazan da prestaneš da troluješ temu, verujem da bi trebalo da nazivamo pravim imenima takve pojave čak i kad moderatori to rade.
ovaj topic je klasičan primer trolovanja teme predvođenog od strane nekolicine moderatora.
Preteruješ, evo meni kao moderatoru ne smeta njihovo mišljenje dokle god to ne proizvodi suvišnu reakciju sa druge strane. Jer kao i svi ljubitelji Fallout serijala, imaju potpuno pravo da budu nezadovoljni 3-kom i 4-kom. Nisam ni ja zadovoljan ali meni je dosta ono što je donela 3-ka ili što će doneti 4-ka.
Smetalo bi mi svakako da neko zloupotrebljava svoj status radi nametanja svog mišljenja, to nije u redu. Ali moje je da odlučim da li je nešto za sankciju ili ne. Što bi se ostali korisnici time bavili?
da se vratimo na temu...
Real Life Fallout 4: Urban Historian Investigates