Šta je novo?
fakat, to nije baš neko ponašanje. meni lično najviše smeta što neki od njih sebi daju za pravo da napišu bilo šta, a posle kad im se ukaže da su napisali neistinu, koriste delete dugme, i to ne da koriguju svoju ******štinu već da ućutkaju glas istine. to nisu moderatori.

nije lepo što se ne ponašaju u skladu sa svojim dužnostima, nego podilaze svojim privilegijama. kamo lepe sreće da svi imaju odmeren pristup kao recimo ti.

sa druge strane - pravo na stav je univerzalno, i nemam problema sa tim, čak ni kada troluju temu. ipak, kao što se svakome drugome može reći - budi ljubazan da prestaneš da troluješ temu, verujem da bi trebalo da nazivamo pravim imenima takve pojave čak i kad moderatori to rade.
ovaj topic je klasičan primer trolovanja teme predvođenog od strane nekolicine moderatora.

Preteruješ, evo meni kao moderatoru ne smeta njihovo mišljenje dokle god to ne proizvodi suvišnu reakciju sa druge strane. Jer kao i svi ljubitelji Fallout serijala, imaju potpuno pravo da budu nezadovoljni 3-kom i 4-kom. Nisam ni ja zadovoljan ali meni je dosta ono što je donela 3-ka ili što će doneti 4-ka.

Smetalo bi mi svakako da neko zloupotrebljava svoj status radi nametanja svog mišljenja, to nije u redu. Ali moje je da odlučim da li je nešto za sankciju ili ne. Što bi se ostali korisnici time bavili?

da se vratimo na temu...

Real Life Fallout 4: Urban Historian Investigates

Smorilo, ovo ima više "procurelih" snimaka nego bilo koja novija igra. Ne pada mi na pamat da ih više gledam, uskoro će ionako svako za sebe moći da odluči da li ovo valja ili ne.

fakat, to nije baš neko ponašanje. meni lično najviše smeta što neki od njih sebi daju za pravo da napišu bilo šta, a posle kad im se ukaže da su napisali neistinu, koriste delete dugme, i to ne da koriguju svoju ******štinu već da ućutkaju glas istine. to nisu moderatori.

nije lepo što se ne ponašaju u skladu sa svojim dužnostima, nego podilaze svojim privilegijama. kamo lepe sreće da svi imaju odmeren pristup kao recimo ti.

sa druge strane - pravo na stav je univerzalno, i nemam problema sa tim, čak ni kada troluju temu. ipak, kao što se svakome drugome može reći - budi ljubazan da prestaneš da troluješ temu, verujem da bi trebalo da nazivamo pravim imenima takve pojave čak i kad moderatori to rade.
ovaj topic je klasičan primer trolovanja teme predvođenog od strane nekolicine moderatora.

Samo da citiram i ukažem na glupost i laži iz ovog posta. Moderator sam po nekoj vrsti "obaveze", pošto sam član redakcije Benchmark sajta pa sam dobio mod ovlašćenja. Moderatorska ovlašćenja nisam nikada zloupotrebljavao, niti sam ih koristio da bih stekao prednost u diskusijama, i zapravo se ne sećam kada sam uopšte obrisao nečiji post ili trenirao strogoću na bilo kom korisniku, a posebno nisam banovao nikoga. Niti se sećam da sam nešto brisao poslednjih godina a da to nisu mali oglasi gde prodavac napiše "prodato, može da se briše."

Naravno, mnogo lepše zvuči kada se izigrava žrtva, ali zbog drugih čitalaca moram da ukažem da se radi o laži.

Što se tiče trolovanja, svi mi imamo pravo da iskažemo svoj stav o igri, gejmpleju, serijalu, pravcu u kome ide franšiza pa i žanr, to što se tebi ne sviđa nečiji stav pa optužuješ ljude za trolovanje je tvoj problem.

Just Cause mi se nesto ne svidja, u pogledu gameplay-a me podseca na Saints row ako ne racunamo destrukciju, a i nisam ljubitelj takvih igara. Zasto ne znam :p Za Deus ex znam, igrao sam Human revolution i iskreno imao samo reci hvale, ali nece on jos, mislim da dajem pare na pre-order dao bih za The Division ili Overwatch pre nego na Deus ex jer je on samo SP ako se ne varam? Stare Falloute nema teorije, pogledao sam grafiku na YT i smorio se, nesto mi se ne vraca u 2005-u godinu, ovu 4-ku bar mogu da gledam, ono je strasno koliko je graficki lose... A Killing Floor je ustvari L4D sa malo modernijim puskama?
Na kraju sam uzeo Diablo 3 za 10.10eur, duze vreme je merkam, bio neki popust, pa nek ide zivot, jednom se zivi, haha :D

The Division je igra krajnje diskutabilnog ishodišta. Ne postoji ništa što bi ukazalo da će ta igra biti iole dobra. Po netu, pa i ovde, korisnici izbalave na uberkvalitetnu grafiku iz nekog trejlera i onda posle kukaju kada dobiju finalni proizvod. Plus, igru radi Ubisoft. Sve u svemu, ja bih se toga čuvao.

Overwatch može biti odlična kupovina, ali opet, ko zna kada će to doći. Sa druge strane, može biti i očajna kupovina, jer je to eksperimentalni FPS od ljudi koji nikada nisu napravili kvalitetan FPS naslov, neki hibrid Team Fortressa, MOBA podloge i FPS izvođenja. Naravno, ne sporim da će ga igrati milioni, kao i svaku Blizzardovu igru, ali to je suviše različito od ostalog.

Deu Sex je proverena (manje-više) igra i za očekivati je da će novo izdanje biti barem isto, ako ne i bolje, zato sam ga i preporučio. No, videćemo.

BTW jesu li oni na kraju uopšte objavili šta će da bude u tom famoznom season passu za Fallout 4? Ajde, bahati su dovoljno da ne kažu to po početku pretprodaje season passa, ali da li je moguće da su i sada, mesecima kasnije, u trenutku kada izlazi igra i kada je to npr. 3. najprodavanija stvar na Steamu dovoljno bahati da i dalje taje šta će season pass sadržavati? Ili jednostavno ne znaju ni sami, već će smuljati nešto?

About This Content
Winner of Best of Show E3 2015, get the Fallout 4 season pass and get all Fallout 4 DLC for one S.P.E.C.I.A.L. price.

Poslednja izmena:
Fallout 4 bio broj 1 najprodavanija igra na Steamu istog dana kada je počeo preorder, dok se o samoj igri praktično ništa nije znalo. Uopšte me ne čudi da je isto i za season pass, iako niko nema pojma ni koliko DLC-a će biti, tačno kada se očekuje, i da li će sve story ekspanzije uopšte biti uključene u season pass, a kamoli da se zna nešto čak i o prvom story DLC-u.

Ma katastrofa, meni je to 10x gore ponašanje nego da su igru napravili ne znam kakvom. ***, toliko naplaćivati, a kulirati sve živo, meni je jednostavno neshvatljivo. Oni sutra mogu reći da season pass donosi samo par kozmetičkih detalja i nikom ništa, malo bi se uzrujao net, i onda bi opet prilikom naredne igre mogli istu stvar da naprave i prodavaće se još bolje.

nisi ti jedini moderator koji se brukao na ovoj temi. priča o brisanju postova se nije odnosila na tebe, nego na starca, i u tom smislu nemoj da lažeš da sam tebe optužio jer nisam. podvuci gde sam napusao da si to ti radio.

btw, baš o ovome sam pričao - ovde se običnom korisniku sme reći o da troluje i da laže bez ikakvih argumenata a moderatoru ne ni sa argumentima.

nema tu nikakvog izigravanja žrtve, to je samo vaš nedostatak obraza.

i naravno da imaš prava na svoj stav, ali to je samo tvoj stav, meni lično manje bitan od stava recimo mog sina. zašto moraš ljudima koji iščekuju fo4 da ga namećeš iznova i iznova?
ok, shvatio sam, nije ti se dopao fo3. super, aj sad idi u kućicu i pusti ljude da se raduju novom falloutu.

8vnk58v.jpg

:S::d

Evo ne znam...

Ova prva je pobedila, hahahaha :D Pitam se sto je dosla uopste, klasicno zensko koje je zeljno paznje :p

Gikovi pobedili Holivud, pa sad socialite silikonke/modeli moraju da se crtaju na video game iventima. Na prolece, Zorahna i Karleusa na Overwatch premijeri u GameS :)

Gikovi pobedili Holivud, pa sad socialite silikonke/modeli moraju da se crtaju na video game iventima. Na prolece, Zorahna i Karleusa na Overwatch premijeri u GameS :)

Pre bih rekao u ComputerLandu jer GameS nikad ne pravi takve ivente :D

Kad prodjes gradom i vidis neku igru sto reklamiraju (do sada sam vidjao reklame za Destiny, Advanced Warfare, Unity i skoro za Fifu 16) bas se odusevim, iskreno dosadile reklame na bilbordima, sve jedno te isto se reklamira :p Ne znam koje aktivniji od dva lanca, ali svakako je lepo imati gejmerske radnje u ovoj nasoj ubogoj zemlji (jes da te oderu, al kad nema konkurencije sta da se radi). Nego sad kad neko okaci bilbord od F4 na sred kneza ili na autokomandi dok je ova euforija :D

8vnk58v.jpg

:S::d

Evo ne znam...

au ***, jad, cemer, beda... dosla na "any game launch party", a samo sam cekao da kaze da od gaming sistema ima facebook ili iphone na kome mozda pika candy crush... koji pozeraj... ko je njih zvao? cemu to? jel je sledece da ovakvi ljudi krenu sa posecivanjem lol i dota turnira??? bljuvotina na kub...

Ajde sta se palite, pa isti ovakav event je Bethesda imala pre par godina za Rage launch sa sve Karmakom na celu. :)

pa ne mogu vise protiv ovih nasih rijalitija, mnogo su jaki ***, pa mi ovo bio ventil :p

Ne nadajte se previše. Nisu gikovi pokorili Holivud, nego gikovi koji dođu do dovoljno para kreću da imitiraju Holivud. To je prosto tako. Organizuju "parti", pozivaju poznate face, ljude koji će im "pomoći da dopru tamo gde inače ne bi mogli", poput desetina i stotina hiljada njihovih pratilaca na Instagramu, Tviteru, okačiće na socijalkama (društvenim mrežama) da su bili negde uz hešteg Fallout 4...Takvi su kompanijama mnogo značajniji od kupaca/korisnika.

Uvek bilo i biće, samo je sada ogoljenije i može da se stekne jasniji uvid. U jednom trenutku kada firme postaju dovoljno velike marketinška odeljenja se veoma, veoma jasno odvajaju od ostalog dela firme i smatraju da baš oni znaju sve a da ostali trebaju da rade što im se kaže, ćute i ne bune se. I u to odeljenje se dovode ljudi iz L'Oreala, Koka Kole, Gučija, gangsta reperi i ostala bulumenta jer oni "znaju kako se prodaje". Ni u Srbiji nije mnogo bolje, kada firma pređe određeni stadijum.

U međuvremenu, vaše je da kupite season pass, niko ne zna šta će biti unutra ali opet će se moći napraviti slična žurka gde će ovakvi da dođu i da tvitnu "#Fallout4SeasonPass".

Poslednja izmena:
Najjače bi bilo ako PS verzija opet bude najgora. FO3, NV i Skyrim su imali prilično bedne PS3 verzije. Najgori je bio Skyrim, ko se seća buke koja se podigla jer PS3 verzija je em najgore radila, em je fremrejt konstanto padao što se duže igralo i što je save fajl bio veći.:D Najgore što je ovo drugo zakrpljeno tek mesecima posle izlaska, a "novinari" koji su opisivali PS3 verziju nekim "čudom" taj problem nisu primetili tokom navodnih desetina sati u igri (naravno, odjednom su ga "primetili" kada su već objavili recenzije i 90+ ocene za PS3 verziju, što je opet dokaz kako Bethesda zna dobro s parama :D).

Vrh Dno