exste
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.01.2005
- Poena
- 660
Moja oprema
- Laptop
- ASUS Rog Strix G513 QR, Ryzen 5800H, RTX 3070 8GB
Nije puko poredjenje quest za quest skyrim i tw3, bolji je tw3 ima boljih questova ali u masi od svih questova 90% je sve isto i na isti kalup u drugom pakovanju, prilicno repetativno predvidivo, osim sto je tw3 daleko bolji u svim drugim aspektima, koji su manje bitni ali to je cinjenica...grafika, detalji, dijalozi, atmosfera sve je bolje u tw3...po meni bi tw3 bio super da nije trajao vise od 40 tak sati...sto i jeste main story ali ja ne mogu da igram rpg a da protrcim kroz glavnu pricu, osim toga to i nije pravi rpg ako cemo tako...Na kraju isti je efekat...obe igre su smorile posle nekog vremena a posebno sam razocaran na tw3 jer sve je tako lepo upakovano i namesteno a opet ta finesa, kljucna, je nedostajala i tu su poklekli u nameri da zadovolje sve strane i sve ciljne grupe...nepotrebno i verujem ne namerno, jednostavno tako je ispalo a posle je bilo kasno da se menja...sto bi rekli sagoreli su u nameri...to najbolje opisuje krajnji proizvod. Skyrim je takav kakav je daleko iza tw3 i ne bih o tome mada i tamo ima sjajnih questova i oblivion ima sjajnih questova pa i falloutnv ima sjajnih questova sad ga pikam i ima interesantnih stvari...
Overall kad sve odbacis, sve detalje koje bi bolji poznavaoci uveli u diskusiju, i pridjes igri kao cist konzument tw3 i skyrim su na mene ostavili manje vise slican efekat...batalio sam posle 30 tak sati od dosade.
Kad pomenuste Gothic da Gothic je keva za tw3 po ovom overall efektu koji je nabitniji ili recimo VBTM koji ima ubdljivo najbolj rpg koncept koji sam ikada video, cisto jednostavno, autenticno i atmosfericno,muzika ludilo, ne previse napakovan gameplay ne porevise banalan, questovi kao pripovetke jednom recju genijalno a odigrao sam ga pre par godina prvi put sa "jedva hd texturama" i nekim patchom, imao sam iza sebe tone odigranih igara ali kvalitetu je upravo to osnovno merilo...ne prolazi.
Overall kad sve odbacis, sve detalje koje bi bolji poznavaoci uveli u diskusiju, i pridjes igri kao cist konzument tw3 i skyrim su na mene ostavili manje vise slican efekat...batalio sam posle 30 tak sati od dosade.
Kad pomenuste Gothic da Gothic je keva za tw3 po ovom overall efektu koji je nabitniji ili recimo VBTM koji ima ubdljivo najbolj rpg koncept koji sam ikada video, cisto jednostavno, autenticno i atmosfericno,muzika ludilo, ne previse napakovan gameplay ne porevise banalan, questovi kao pripovetke jednom recju genijalno a odigrao sam ga pre par godina prvi put sa "jedva hd texturama" i nekim patchom, imao sam iza sebe tone odigranih igara ali kvalitetu je upravo to osnovno merilo...ne prolazi.
Poslednja izmena: