Na kraju, meni je napastvovanje fallout serijala prekretnica cele te holivudsko konzolasko gejmerke price, posle toga korporativna redaljka na svim ostalim zanrovima, naslovima, serijalima je dosla kao nesto prirodno, samo sa dosta lubrikacije
Neko je prosao manje lose a neko je morao i na korektivnu hirurgiju (fallout npr)
sto u 800x600,radi kod mene u 1080p a pre neki dan pikao na 2k i izgleda i radi odlicno.
Evo prave poslastice za tebe, REMASTER verzijapod 2) je apsolutno tacno.cikam toga ko nadje zamerku grafici npr Another World-a.i to sve original verzija na 1080p.primera jos koliko hocete.
Moje prvo iskustvo sa konzolitisom:
pre toga zavrsio
Malo je reci da sam zeljno iscekivao sledecu Star Wars igru sa dzedajima.
Invisible War mi je isto tesko pao ali sam vec prosao slicno iskustvo tako da nije bilo bas toliko gadno. Jednostavno sam ga obrisao posle 15 minuta borbe sa bagovima, neoptimizacijom i konzolaskim elementima. Zapravo ugasio sam ga kada sam skontao da to nije onaj Deus Ex koji sam prethodno igrao![]()
Vidi, vidi, head bobing momenat u igri od pre 18 godina![]()
![]()
Znaci u Fallout 10 ce to mozda dodati
![]()
http://imgur.com/a/gz9oL
Te teksture. Te nepostojeće senke u enterijerima. Taj potpuno nepostojeći SSAO.
Sve preko je kao kad pojedes umesto jedne kasike meda recimo 5...bude ti muka.Tako mi se i tw3 smucio...od odusevljenja do ocajanja posle 30 sati igranja jednostavno batalio...
Sad bas porediti TW3 side Q i Skyrim side Q...
TW3 ti može biti dobar RPG jedino ako nikad pre njega nisi igrao ništa ozbiljnije.
Druze, sad si se posrao na svoj benchamark.rs/forum profil. Ostavljam prostor nesto elokventnijim clanovima da te trpaju. Poz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari