Šta je novo?
Kad smo kod grafike...volim eye candy, ali i da5e srećno igram Diablo 2 na 800x600 :)

sto u 800x600,radi kod mene u 1080p a pre neki dan pikao na 2k i izgleda i radi odlicno.

zar nije onda sve suvise sitno, u tako visokoj rezoluciji?
ja se secam kad sam pokrenuo i u 1024x768, bilo mi je sitno, kamoli nesto vise, sem ako nisu radili neki redizajn ili bolje skaliranje HUD-a...

WYxjcaI.png

Na kraju, meni je napastvovanje fallout serijala prekretnica cele te holivudsko konzolasko gejmerke price, posle toga korporativna redaljka na svim ostalim zanrovima, naslovima, serijalima je dosla kao nesto prirodno, samo sa dosta lubrikacije
Neko je prosao manje lose a neko je morao i na korektivnu hirurgiju (fallout npr)

Počelo je leta gospodnjeg 2003. sa

mDClpC8.jpg

Moje prvo iskustvo sa konzolitisom:

pre toga zavrsio

Malo je reci da sam zeljno iscekivao sledecu Star Wars igru sa dzedajima.

Invisible War mi je isto tesko pao ali sam vec prosao slicno iskustvo tako da nije bilo bas toliko gadno. Jednostavno sam ga obrisao posle 15 minuta borbe sa bagovima, neoptimizacijom i konzolaskim elementima. Zapravo ugasio sam ga kada sam skontao da to nije onaj Deus Ex koji sam prethodno igrao :)

mislim da je invisible war najpotisnutija trauma u mom zivotu.

sto u 800x600,radi kod mene u 1080p a pre neki dan pikao na 2k i izgleda i radi odlicno.

Mrzi me da se cimam s modovanjem...plus, za 1.13 ima samo jedan hi-res mod a i on je šućkav...

@restart: Da, sve je sitnije onda i možeš da vidiš daleko više oko sebe...zato ne igraj D2 sa hi-res modovima na BNetu, računa se kao cheat :)

Moje prvo iskustvo sa konzolitisom:

pre toga zavrsio

Malo je reci da sam zeljno iscekivao sledecu Star Wars igru sa dzedajima.

Invisible War mi je isto tesko pao ali sam vec prosao slicno iskustvo tako da nije bilo bas toliko gadno. Jednostavno sam ga obrisao posle 15 minuta borbe sa bagovima, neoptimizacijom i konzolaskim elementima. Zapravo ugasio sam ga kada sam skontao da to nije onaj Deus Ex koji sam prethodno igrao :)

Vidi, vidi, head bobing momenat u igri od pre 18 godina :D :D :D Znaci u Fallout 10 ce to mozda dodati :D

ultra hd texture :d

noga lebdi.jpg
lebdi noga, jeeeeeeeej.... vidi se da noga stoji tamo gde je trebalo da bude ravno, al je nalepljena tekstura rupe ili cega god... nije mi jasno kako takve stvari mogu da im promaknu......

inace, grafika mi je nista spec... kolko god oni ne stavljali akcenat na grafiku, mislim da za 2015. i tolko ocekivanu AAA igru, lestvica mora da bude podignuta na visi nivo... i da likovi mi deluju mnogo gumeno/plasticno kao i vojnici, u prevodu uzas zivi...

HVtIOXZ.jpg
Izgleda ko New Vegas bez bilo kakvih grafičkih modova i ini tweakova, sa dodatkom neke bljak Reshade konfiguracije. Ovo je smešno.

http://imgur.com/a/gz9oL
Te teksture. Te nepostojeće senke u enterijerima. Taj potpuno nepostojeći SSAO.

Stvarno počinjem da mislim da je ovo ili neki stari dev build bez detaljnih tekstura i naprednih efekata, ili da je neki trol sa previše slobodnog vremena odlučio da moduje lokacije i modele bazirane na FO4 trejlerima u FO3.:d

Poslednja izmena:
boze dragi, znam da ovde nije grafika n1 deo igre ali ovo je ocajno...

Grafika nije toliko bitna za ovu igru da bi na vecini strana raspravljali o njoj kao najvaznijoj stvari..mene brini najava od 400 sati gameplaya jer to zanci da ce biti dosadni skyrim na kvadrat i poenta na kavntitetu umsto na kvalietetu, idi tamo uradi ovo idi onamo uradi to i sl. tome...ili pesacenje po pola sata relanog vremena uz napade bandita...smaranje ako ne bude price koja ce da motivise na tako nesto. Generalno u poslednje vreme sam stava da ni jedan single player igra ne bi trebalo da bude preko 40-50 sati total gameplaya po sopstvenoj slobodnoj oceni. Sve preko je kao kad pojedes umesto jedne kasike meda recimo 5...bude ti muka.Tako mi se i tw3 smucio...od odusevljenja do ocajanja posle 30 sati igranja jednostavno batalio...

Ne brinite, gameplay ce biti next gen.:d

Poslednja izmena:
Sve preko je kao kad pojedes umesto jedne kasike meda recimo 5...bude ti muka.Tako mi se i tw3 smucio...od odusevljenja do ocajanja posle 30 sati igranja jednostavno batalio...

Sad bas porediti TW3 side Q i Skyrim side Q...

Sad bas porediti TW3 side Q i Skyrim side Q...

U čemu je razlika?

.. Donesi baki tiganj, idi i ubij 12 gulova i uništi njihovo gnezdo, oteraj utvaru pored bunara, mlina, groblja... donesi baki lek... TW3 ti može biti dobar RPG jedino ako nikad pre njega nisi igrao ništa ozbiljnije.

Poslednja izmena:
Ti si se oduševljavao i sa TW2, tako da me tvoje 'shvatanje' dobre igre ne iznenađuje. Kao što stojim iza onog što sam govorio za TW2, tako i za TW3... Video sam više kompleksnijih kvestova i dijaloga, sa više trigera i ozbiljnijim posledicama u fleš igrama za odrasle nego u TW3.

Poslednja izmena:
Druze, sad si se posrao na svoj benchamark.rs/forum profil. Ostavljam prostor nesto elokventnijim clanovima da te trpaju. Poz.

Hteo si reci forum.benchmark.rs profil.
Nije to ovo tamo neki sk forum :p

Nazad
Vrh Dno