Da, slazem se sa tobom.
Kad kupis igru imas veca ocekivanja, jer si dao pare, za razliku od nekog ko nije dao pare i zeli samo radi reda da je isproba.
Sa druge strane, onaj ko je kupio igru, pored toga sto ima veca ocekivanja od nje, vise je i ceni, jer ju je platio, njegovo je vlasnistvo, ako ju je kupio u fizickoj formi ima kutiju, manual, dodati sadrzaj itd, sto takodje, malo/suptilno dize pozitivni raspolozenje, sto bi se reklo to su neke sitnice koje zivot znace.
Dok oni koji kupuju digitalno, imaju svoju virtualnu kolekciju, pa uzivaju da je gledaju, sve se lako i odmah update-uje, nema nikakve glavobolje, u posedu ostaje zauvek i moze se konzumirati lagano i dugorocno.
Sto se tice pirata, slazem se da nemaju osnova da zameraju nesto igri i proizvodjacu, kad nisu dali pare za to, mogu to da rade, ali ispada bezveze, jer si igru dobio besplatno, ne treba imati ocekivanja od nje, ko kad dobijes na promociji nesto free, sigurno nemas ocekivanja da sad to mora da te zadovolji, to je eto tu, pa ako ti se svidi super, ako ne, nikom nista, nisi platio za to.
Ali naravno da mi je ok da mogu i ljudi koji su skinuli igru za dz, da napisu svoje misljenje o njoj... sasvim je ok dati neke svoje utiske.
Po meni je prenaglaseno flejmovati, trlovati, pljuvati po igri, kad nisi dao pare za nju, nikakav trosak ti nije napravila, dakle ok je napisati obicne utiske, ali slazem se da nema mesta da tako kazem reklamiranju necega sto nije placeno.
Takodje mislim da niko ne skida igre za free, cisto iz obesti, vec iz nemastine, ja pripadam takodje piratskoj ekipi, ali slazem se sa onim sto ljudi koji kupuju igre zameraju nama.