Šta je novo?

Fallout 3 (nastavak II) [spoiler alert]

Aj malo na temu i na megaton demo:

Lik daje quest da se digne Megaton u vazduh, iako vas prvi put u životu vidi.:wall:
Prethodnih questova koje treba odraditi za njega nema:trust: Kako da stekne poverenje u vas, nema uticaja charisme, reputacije, speechcrafta:trust: nego odma tutne eksploziv i cepaj.:trust: Onda miniranje one nuklearke i to odradi pred svim ljudima, bez sneaka:trust:, i niko se ne buni.:trust::wall:

Malo glupavo. Imaju jos vremena da ovakve gluposti isprave i bar malo osveze igru.

Ma, znas i sam da se to nece desiti. Njima je taj kvest (npr.) savrseno zabavan takav kakav jeste. Sve dodatne implikacije bi bilo suvisno komplikovanje koje bi smorilo "average consumer"-a.
A ti mozes mirne duse i bez trunke grize savesti (sa malo smanjenom karizmom) da nastavis da trazis "caleta"

Znate sta, ja cu da igram F3 i to sa uzivanjem. Kad ne moram da platim i sirce je slatko :d

A i bre brate nemam para za original, jes da radim i primam finu platu al nisam u stanju da izdvojim 120 evra za dve igre mesecno. Jos da ih odigram za par dana pa sta onda. E samo bih kupio Guild Wars, ali neznam da li to jos uvek popularno.

A volim da se igram :)

Poslednja izmena:
Pa ako su igre ze soni ili kutiju i moze da bude 60evra igra.

Mogu a i ne moraju da budu, ali za PC su kod nas igre u proseku oko 2500 din kad tek izadju, posle su tek bagatelne cene.. mada ovde i da su cene 100 dinara vece od praznog diska, opet bi ljudi skidali 5 dana sa torenta i rezali na prazne diskove :)

Pa nisu baš. Tek poneka igra je 2500 kada izađu. I to su uglavnom Ubisoft ili EA stvari za koje i izdavači znaju da je review average 90% umesto 30% samo i isključivo zbog miliona u džepovima novinara. Ilti, pre ishajpovano njesra koje niko ne bi kupio.

A ima i jedna jos gora stvar, a to su ukucani. Nabili bi me na kolac kad bi dao i 800 dinara za original. A ja ne mogu da sakrijem nikako, jer bih morao da porucim igru da mi stigne postom. A ovako mi tolerisu za net 1500 dinara. Mada 800 dinara za original uopste nije mnogo i imam multiplayer. Moram da vidim da li neko nabavlja igre pa da uzmem nesto. :)

Poslednja izmena:
na osnovu videa koji sam video na zvanicnom sajtu, igra je poprilicno drugacija od 2-ojke ali je atmosfera fantasticna! ja se sav najezio! meni to lici na pucacinu mada i dalje zadrzava skilove i perkove od ranije!

Bah, ispade stalker pet puta veci fallout od novog fallouta...

Ne kosta je nista. Ali u svakom slucaju reklame i opisi se ne stavljaju u javnost zbog publike koja ne placa ulaznice, vec ulazi iz aleje iza bine na predstavu.

kako losh pokushaj oblivion fanova da budu smeshni... chak su iskoristili i taj video koji je u stvari stvoren kao ismejavanje njihvog poimanja sta je fallout.. ali to je internet :)

tacno se vidi da su fo stranu pisali napaljeni poluretardirani klinci dok su ovu suptilnu pljuvacinu kuckali matorani sa izvrsnim smislom za hejt :)

rofl pogle' onda ff7 :p

Poslednja izmena:
LoL, jos jedna pobeda za licemere iz australije:

Bethesda has decided that the Australian Edition of Fallout 3, the now infamous edited version of Fallout 3 that was created to cater for the Australian Classifications Boards willingness to ignore the fact that discerning adults play video games, will now be shipping world wide, replacing all other versions.

http://www.gamerchip.com/fallout-3-edited-version-now-the-only-version/

No, da ne bude panike :p ovo bi samo trebalo da znaci da "droga" kojom se lik kljuka u igri nece imati naziv morfijum...mozda i oni plisani medvedici ne budu licili na koale?

realno ni u pravom falloutu droge se nisu zvale pravim imenom

^znam, jedino se plasim da tu ipak nije bilo i jos nekih "prilagodjavanja"...nije me briga za F3, samo se plasim da to ne pokrene lavinu cenzure zbog kojekakvih sitnica u drugim igrama.
U novom Far Cry2 se takodje lik bode spricevima, zivo me interesuje kako ce to da prodje.

kakve su to gluposti, šta je poenta: ako droge nazoveš pravim imenom ljudi će da postaju narkomani zbog igre, ako ne onda će sve da bude u redu? s druge strane, nije da se nismo navikli

Evo "potvrde":

http://gamesblog.ugo.com/index.php/..._on_the_fallout_3_changes_morphine_now_med_x/

UGO: Just wanted to confirm the annoucement that all versions of Fallout 3 would be indentical, with the changes being made to the names of specific drugs (changing them from real-world names to in-universe names). Can you be more specific? If I recall, all of the drugs in the builds we've played were made-up names like Buffout and Mentats.

Pete Hines:
The chems in the original Fallout used fictional names...Buffout, Jet, Rad-X, etc. Those all appear in Fallout 3 in exactly the same way as before.

We had added a new chem to Fallout 3 and had given it a real-world name, Morphine. Questions were raised about the use of that real-world drug, not only in Australia, but other territories as well. We decided there was no reason it needed to be named that and it should be a fictional name like the other chems, so we changed it to "Med-X".

That’s the change we made in response to those concerns, nothing else.

Pa ima ih koliko hoces u ovoj temi :)

Fallout 3 - Weapons Feature

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8fpVWDjDx3M&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8fpVWDjDx3M&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Sve igre koje se dugo najavljuju na kraju ispadnu njesra, po sistemu: "Tresla se gora, rodio se mis"...

kao half-life 2, ili diablo 2, ili c&c igre? ili warcraft 3... nema potrebe da nastavljam

Sve igre koje se dugo najavljuju na kraju ispadnu njesra, po sistemu: "Tresla se gora, rodio se mis"...

Ovaj Fallout 3 uopšte nije dugo najavljivan.

Da, pričalo se o mogućem nastavku još od izlaska dvojke,
da, bilo je najava da će neki timovi raditi trojku, neki timovi su i napravili nešto,
ali su finansijski propali... a ova Bethesda verzija je u najavi neke tri godine.

E, a da će biti njesra, biće :)

pa radi se od 2004.... mozda nekom 4 godine nije mnogo ..

anyway... sta je bro ovo u VATSu se koristi Fast shot :) lol kakva kontradiktornost...

stvarno steta sto je ovo fo3

Šta je 4 godine za neki visokobudžetni projekat?

Vrh Dno