Šta je novo?

Fallout 3 (nastavak II) [spoiler alert]

PC Gamer Sweden recenzirao igru, 81/100.

+VATS
+SPECIAL
+Megaton at night

-Felt like walking around a movie set
-Lifeless characters
-Too much content in too little space

Ekstra, igra je propast.

I u Oblivionu imaš udarac, napred+udarac, strana+udarac, svi deluju drugačije na različite neprijatelje i njihove armore.
Mislim nemoj da se lažemo, borba u Gothicu 1 i 2 je najslabija tačka tih igara.

kod mene je upravo suprotno, borba u kecu i dvojci mi je bila extra, dok je u trojci totalni smor i besomucno kliktanje misem

Ne kažem ni da je u trojci sjajna, ali prosto, Gothic 1 i 2 imaju solidnu priču, dobru atmosferu i "grip", sve dobro osim borbe koju su izgleda radili preko one stvari. Da ne pričam o "držiš action key pa pritiskaš smer" interfejsu u kecu.

Poslednja izmena:
Fallout 3 kazu je Gold...... sad samo jos da procuri negde ;)

PS: Gothic 1,2 su imali odlicnu borbu... 3ka je vec tu podbacila

GRRRRRRRRRRR prokleti konzulasi je opet dobili pre nas!!!!!!!!! XCRAP verzija je izasla 6.52GB

Poslednja izmena:
napred udarac i strana udarac! DVA POTEZA!!! nebitno... back on topik

koja je fora dok igrash da morash da koristish i prste na nogama na tastaturi da bi izveo special move?
dva tastera je ok za tako nesto....pa necu valjda da se zagrevam, radim vezbe oblikovanja pre nego sednem za tastaturu:d. jer inace rizikujem ozbiljnu povredu ligamenata:)
recimo cpecial move nije bilo lose odradjeno u Jedi Knight - Jedi Academy ako se neko seca...sve je bilo na F tipkama ali to je samo jedan taster, dok su specijalni udarci bili varijanta misa i tipki za kretanje....za igre koje su combat, bez obzira da li su 1 ili 3 lice vrlo je bitno da ne moras rukama da letis po gomili tastera...
AKo vec moram da izvodim special move ili special what ever onda sto jednostavnije to tecnije i lakse za upotrebu jer u igri nemam nameru da se borim sa kontrolama vec sa protivnicima ili protiv samog sebe dok skupljam hrabrosti da uletim u pecinu:d

to je ono sto me smorilo u ghoticu pored impresivnih rpg elemenata dzaba...igre su da se covek zabavi i uzivi u vrli fantasticni svet a kako cu kad non stop razmisljam gde je koja tipka u kombinaciji sa kojim pokretom dobijam to i to dok kamera trci oko mene...a kad je lock-ujem na protivnika onjda se ne borim sam protiv njega vec nekako vestacki iygleda a uz to i ne pomaze puno...

u oblivionu je sve to bilo super...mnogi su bili protiv toga da kad odes u inventory onda igra pauyzira ali mislim da bi igra bez toga bila mnogo losija kontrola je laksa a ako nesto u igri treba da bude tesko onda je to quest, borba i inaj deo koji se odnosi na pricu a ne onaj koji se odnosi na kontrole - one treba da budu sto lakse i intuitivnije

Ja popodne igram FO3, javljam uveče prve utiske!

Ujjee! Ajde Maxo bas da vidimo i to cudo od igre :)

Fallout 3, Bethesda's eagerly-awaited post-apocalyptic RPG, has been leaked onto file-sharing sites less than 24 hours after going gold. Impatient gamers have rushed to download the ripped Xbox 360 version, with one site claiming that over 800 people are now sharing a complete set of files.

It doesn't stop there. One cocky gamer has even gone so far as to post a live streaming video of their first experiences with the game. Presumably they don't have a problem with advertising the fact that they're breaking the law.

nisam stigao pogledati snimke jos uvek

ali komentari su

Killing super mutant with 2 shots to the head.From the rifle.In the very beginning...

Dude hanging around the Megaton ruins for a minute or two right after blowing it up, and only getting "minor radiation poisoning".

Talking to the person turned into a ghoul from the Megaton explosion

btw chekirao sam proverite na youtubeo najnovije dodate snimke sa leaked u nazivu... ima svega onoga sto sam ocekivao da ce da bude... dakle golo gomno...
1. http://www.youtube.com/watch?v=Lb6JJWCRbt0
2. http://www.youtube.com/watch?v=TOWURTckcwg
3. http://www.youtube.com/watch?v=uKgNamzr7-k
4. http://www.youtube.com/watch?v=_GtoimXYY54

mada znam da ce da se pojavi maxa i da vas zaseni prichom o sjajnom igrivoschu :)

Poslednja izmena:
Ajde Makso, čekamo te :smoke:

Auu, gledam ove filmice, pa sve ne verujem sta gledam, ko da je neka zezancija, neka parodija il ko zna sta.

81% ocena za konzole, znachi negde oko 60 kad dodje na PC :p

ne preteruj :p

Pa za PC nece preci 65%, jedino ako ne potplate sajtove da im napumpaju cifre, kao i sa jbenim Oblivionom sto su uradili. :mad:

Pa za PC nece preci 65%, jedino ako ne potplate sajtove da im napumpaju cifre, kao i sa jbenim Oblivionom sto su uradili. :mad:
Šta pričaš, znači Oblivion je dobio visoke ocene jer su sve žive sajtove potplatili? Pa najniža ocena Obliviona na metacriticu je 80, šta misliš da Bethesda ima para ko Microsoft? A i Oblivion je po domaćim novinama takođe dobijao preko 90, šta kao i njih je neko potplatio?
Ne može Fallout 3 da dobije ispod 80 jer nije takva igra.

Poslednja izmena:
Čim se Maxa ne javlja znači da je zauzet igranjem, mora da igra valja :)
Ipak se igra zove Fallout ;)

Poslednja izmena:
Šta pričaš, znači Oblivion je dobio visoke ocene jer su sve žive sajtove potplatili? Pa najniža ocena Obliviona na metacriticu je 80, šta misliš da Bethesda ima para ko Microsoft? A i Oblivion je po domaćim novinama takođe dobijao preko 90, šta kao i njih je neko potplatio?
Ne može Fallout 3 da dobije ispod 80 jer nije takva igra.

istina je da je vecina sajtova koja je oblivionu dala ocenu preko 90 posle toga se pokajala i priznalada su ocenili igru na osnovu prvih 45 minuta igranja (plus naravno hype i sve ostalo sto uz to ide.... a ako novac za reklamiranje pravilno plasirash tipa na najvaznije sajtove ostali manje popularno samo prate trend)... pogledash po netu pa vidish...

To sa ocenjivanjem igara je za vjek i vjekov objašnjeno sa onim skandalom
kada su ovi sa GameSpota otpustili Jeffa Gerstmanna jer je igri "Kane & Lynch" dao ocenu 6.0
http://kotaku.com/gaming/rumor/gamespot-editor-fired-over-kane--lynch-review-328244.php

Napisao je argumentovanu negativnu kritiku za igru koju su svi ostali hvalili do nebesa.
Realno, igra je očajna i nedoklepana, a mogla je da bude mnogo više, što je sada neki konsenzus
igrača i novinara, ali je u to doba reklamne kampanje jedan čovek izgubio posao zato što je napisao istinu.

DA li neko zna da li je Bethesda resila da izda constraction kit za ovu igru? Modovi bi verujem dosta toga popravili. Da li ima neki podatak o oruzju koje ce se pojaviti u igri, tacnije o broju i modelima smg-ova, assault rifle itd.? Jer ako je tacno ono sto ima na netu onda je to zalosno.

na zalost od bethesdine kite za konstrukciju nema nista, nista nije najavljeno, ne izlazi zajedno sa igrom, mozda kao tamo negde nekad... sto ce reci nista od modinga duze vreme

a da to je zanimljivo da je provaljena xbox verzija umnogome pre verzije za pc... to moze biti poprilichan problem za beth kome je xbox glavna platforma i zahvaljujuci i njoj su dobro prosli sa oblivion (i onim njihovim jadnim izgovorom za modove koji su izgledali malte ne kao patchevi a morao si i pare da dajes za to).... za pc i onako niko nece kupiti...

Poslednja izmena:
Xbox 360 Version of Fallout 3 Leaked

Tom's Games reports that a complete build of Fallout 3 has leaked early, literally with weeks to go until retail launch. Surprisingly, it was the Xbox 360 version which leaked, not PC.

Here's what we know so far. Sometime on Wednesday October 8th, an image of Fallout 3 made its way to a public torrent site via a release group called "Seed4ME," which may have only formed weeks ago and has only released Xbox 360 games. Since September, the Seed4ME group has been responsible for leaked versions of Fracture, Saints Row, NBA 2K9, Blitz: The League II, and now Fallout 3. Once the Seed4ME release was made available, two other release groups attempted to release the Seed4ME image as their own, which further increased the distribution of the game outside of the original torrent site. With three separate groups distributing the leaked version of Fallout 3, the availability of the leaked image has gone through the roof as several other more public torrent sites and newsgroups have since gained their own copy of the build.

While we were investigating the Fallout 3 leak in more depth on both forums and IRC, we found two specific users who chose to post pictures of their television screens while they were playing a leaked build of Fallout 3. One channel user in particular offered to take pictures for us as evidence that the leak was legit, despite knowing that we were investigating the matter with intent to report on it. The user offered us a picture of both the credits screen, and of a Live achievement, each of which we were more confident couldn't be faked as easily as a gameplay picture.

Bogami, pogledao sam kavo je stanje na torrentima, na većini ima i preko 2000 leechera, što su ogromne brojke čak i za PC naslove, a ne xbox360....

Poslednja izmena:
hihihihi....

Ljudi, ja u subotu imam 11 sati gejmpleja po savegameu, danas 6 sati... Nikad jednu igru nisam ovako dugo igrao u cugu. Prosto da ne poverujete kako sam se navukao!

Uf, kada sam nabavio Oblivion prva tri dana sam igrao po 12 do 14 sati dnevno. Ali sam zato posle toga bio komiran dva dana.
Vidim da ce ovde biti slicno. :D

Maxo moze jos nesto o igri, ipak nece ovo jos za PC.

Poslednja izmena:
Ljudi, ja u subotu imam 11 sati gejmpleja po savegameu, danas 6 sati... Nikad jednu igru nisam ovako dugo igrao u cugu. Prosto da ne poverujete kako sam se navukao!

Lepo sam rekao da se Maxa igra, pa se zato ne javlja :)

in your face, pesimisti! :)

Nazad
Vrh Dno