Šta je novo?

Fallout 3 (nastavak II) [spoiler alert]

Znači, ovako je moglo i u "Kuriru" da izađe bez ikakvih konkretnih podataka ko je testirao i kad. Starče, jesu ovo neki validni podaci (sa "pravih" sajtova) ili je neko nalagao da potpali masu?

Ajde ovo ostalo, ali level scaling i nekastumibilna oružja se direktno kose sa onim što je pričano na promocijama. Sa kog foruma je ovo tačno, ko je isprobao igru?

nisu najavljena modifikovanja oruzja, vec je na foru arcanuma, nadjesh shemu i onda kao napravish oruzje, ali modifikacija kao u originalima nema

lvl skaling je tu ali u manjoj meri nego u oblivionu i radi na principu kada jednom sretnesh protivnika on zauvek ostaje taj lvl... a postoje mesta u igri koja ce ima skaling u oblivion maniru....

jedna vrsta municije :S::S: teh IMERRSUN!!1

nije to niko izmislio sto je starac preneo, pogledajte tone prevjuova i sve ce vam biti jasno... dodushe od tih zilion samo par ima muda da napishe nesto kritichki (a zamisli ko bi rekao, nekada je novinarstvo podrazumevalo kritiku)

Poslednja izmena:
Ja ne kapiram zasto se drze tog lvl scalinga kao pijani plota. Jel ima neko da mu se takav sistem svidja?

24ay7ac.jpg

Definitivno u Bethesda stilu :)

ne coveche ne shvatash koliko je to sve imerzivnije nego li stolica od 4 pixela!!1

Poslednja izmena:
Jel ostao iko u Bethesdi iz tima koji je radio Morowind?

Mislim da glavni designeri nisu, verovatno ima programera i ostalog tehnickog osoblja, ali oni koji su bili kreativni, ne. Glavni lik iza Morrowinda bio je Ken Rolston i on je imao najvece zasluge za ono sto je Morrowind bio. Dok recimo na Oblivionu bilo je vise designera pa je njegov uticaj i doprinost toj igri bio veoma mali, kako on sam kaze. Inace on se penzionisao pre par godina. mislim u toku ili ubrzo posle pojavljivanja Obliviona. Mada je Todd Howard kao project leader bio u Morrowindu i sada je u Falloutu

Poslednja izmena:
Da ali ja stvarno za Todlera po svim njegovim izjavama, mislim da je covek blago retardiran :p

Ma on je iskočio u prvi plan tek kad su počeli sa radom na Oblivionu. Sećam se da me je nervirao čim sam ga ugledao u nekom gameplay traileru za tamo negde 2005. Lik je tipičan nerd koji misli da je cool. Disgusting. Inače jedina stvar koju su zaista unapredili u Oblivionu u odnosu na Morrowing je šunjanje i to samo zbog toga što su doveli onog lika što je radio Thiefa. Al slaba vajda od toga kad je Fallout u pitanju.

pa nije bas slaba vajda, kazu da sunjanje dobro funkcionise za razliku od dosta toga

ako bude kao oblivion smorucu se, osecam da ce igra po izlazenju napraviti bum ali da ce se kako vreme prolazi sve vise pricati o njenim losim stranama

Fallout 3 UK Opinion
Why we're excited about Bethesda's apocalyptic opus.

Ukratko: Ovo lici na Oblivion, ono lici na Oblivion, ovo je kao u Bioshock-u...i ovo je kao u Oblivion-u => "this could well be the game of the year".

Pa to što liči na Oblivion ima jednu dobru stranu. Moći će lako da se moduje.

Jeeee, pa cemo sami po zelji da napravimo stari, dobri, timski, izometrijski Fallout kakav je i trebao da bude! :d

Poslednja izmena:

Cini mi se da je neko rekao da nece biti mod tool-a kao za oblivion, sto, ako je tacno, mislim da je mnogo bezeveze jer modovi su bili jedna od najacih strana igre, i umnogome su poboljsali Oblivion.

bice tool-a ali nece izaci zajedno sa igrom vec kasnije... tako su bar obecali

Igra je bas ql :) bice to odlican RPG, pravi Fallout, jel tako G!!!? :D

Gluplji gameplay odavno nisam vidio.

FU you ALL :d

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=xi5k37UAsBA[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
GC 2008: Fallout 3 Dated
Bethesda's highly-anticipated RPG is coming this October.

August 20, 2008 - Fallout 3 falls out on October 28 in the US and October 31 in Europe, announced Bethesda Softworks in a statement.

The developer, most known for The Elder Scrolls series, was very enthusiastic about the announcement of the highly-anticipated RPG. "We are very excited to let gamers get their hands on Fallout 3, the latest chapter in this beloved and highly acclaimed franchise," wrote Vlatko Andonov, president of Bethesda Softworks.

Fallout 3 takes place in a post-nuclear war-torn environment, where players can create any character they want. IGN awarded Fallout 3 the best game of E3 recently, and everybody is going to be able to experience what the big deal is before Halloween ends.

Edit:
GC 2008: Fallout 3 Hands-on
We go off the beaten path on 360 and PC.

Poslednja izmena:
Fallout 3 rules! :)

Nazad
Vrh Dno