Šta je novo?

Fallout 3 (nastavak II) [spoiler alert]

Od fallout serijala sam jedino presao fallout tactics :) Jesam li nesto bitno propustio ne igrajuci fallout 1 i/ili 2?

Mnogo si propustio, tactics nije ni blizu dobra igra kao Fallout 1 i 2. Tactics ja samo akcioni spin off, Fallout je pravi RPG dok je tactics samo akcija ( sa RPG elementima :p).

Poslednja izmena:
Hvala na odgovorima, upravo kupujem igru. Better late then never ;)

Ko nije igrao Fallout 2/1 ne treba ni da zivi :D Ukoliko predjes mrave na pocetku posle neces moci da prekines.

Ovo mi se toliko svidelo da sam stavio u potpis :) .Nadam se da nemas nista protiv?

Jedino moze da te odvrati grafika, Fallout 1 i 2 imaju losiju grafiku nego tactics, a rezolucija je zakljucana na 640x480, mada na LCD monitoru i ne izgleda lose. Provereno ;)

Ma grafika nije problem. Uostalom postoji resolution patch koji otkljucava visoke rezolucije (autor je koristio program i igrao igru u 1680x1050 rez.). Click

Takodje sam nasao fallout 2 restoration project mod, cija je verzija 1.2 izasla pre 20-ak dana i po opisu deluje ok. Click

Poslednja izmena:
cisto napomena da taj resolution patch nije totalno doradjen i da postoji par bagova, koje verujem svako moze da svari, ali eto da se napomene :)

cisto napomena da taj resolution patch nije totalno doradjen i da postoji par bagova, koje verujem svako moze da svari, ali eto da se napomene :)

Da, citao sam readme. Ne centrira kamera glavnog lika na pocetku ucitane mape. Whatever, presao sam preko toga kad sam video full 1680x1050 rezoluciju :) Nego jer postoji neki mod za povecavanje UI-a, posto ostaje mali i mizeran kao da je rez. i dalje 640x480? Sry za polu-off (ipak je i ovo fallout) :)

Poslednja izmena:
nazalost za sada ui ostaje isti... meni je impresivno sto su i ovo sada uradili :) tj genijalno

Ih ala ce G!!! da se obraduje :D

Dve nove svicice
fallout-3-20080707052104587.jpg

fallout-3-20080707052106540.jpg

Prva slika jako lepo izgleda.Mada garantujem da je u pitanju skriptovana animacija kad ukljucis onaj njihov VATS ;)

ovo izgleda jadno :(

znamo svi koliko su shotke impresivnije od prave igre, kada se to uzme u obzir ovo stvarno zigleda jadno ... kao fps iz 2004 ***e... oni i njihova imerzija...

jedino ako je ovo konzolna verzija, jer postoje komentari da pc varijanta izgleda daleko bolje

ali zato ovo

"Ok, time for some, perhaps, bad news. Traits have been rolled into Perks"
je neoprostivo ... nastavljaju dalje sa unistavanjem samog rpg sistema... *****i, cisto da napomenem
http://www.bethsoft.com/bgsforums/index.php?showtopic=856489 klasichan fubar ... svaku krucialnu rpg stvarchicu koju rpg cini interesantnim su ili izbacili ili totalno zimenili ... smrc..

Poslednja izmena:
ne znam kad je grafika bila bitna u falloutu. neka izgleda kao fps iz 2000 ako atmosfera ostane ista. sa te strane druga slika mi se sviđa

ti kao da si propustio predavanje bethesde, grafika u fps izvodjenju je tako next gen!! zar mislis da postoji neko drugo reshenje za modernu igru?? ti mora da si pravi fallout zilot!!!

ne znam šta je zilot :)

uglavnom, ono što je najbitnije u ovoj igri nećemo moći da ocenimo dok sama igra ne izađe.

to, jednostavno nije tachno :) ali se ceni pokushaj samoubedjivanja ;)

Neznam kakvo samoubedjivanje , covek je lepo rekao. Ja ne mogu da ocenim kvalitet igre po ovim slikama, kad stigne videcu kakva je. Ja sad igram drugi deo iako je grafika davno prevazidjena.
Ne cini grafika igru, vec mnogo drugih stvari, a ovo je fallout o cemu pricamo ovde, jedna od najboljih igrara ikad, i od nastavka se puno ocekuje. Mada mislim da prave fallout fanove zanima kakva je igra za igranje a ne kakve su teksture i sl. Mislim grafika jeste bitna, ali to je ovde u drugom planu. Fallout se nikad nije igrao zbog grafike.

Ljudi, znate kako kaze nas narod, "mozda se izdobri"!:wall::zgran::wall:

Neznam kakvo samoubedjivanje , covek je lepo rekao. Ja ne mogu da ocenim kvalitet igre po ovim slikama, kad stigne videcu kakva je. Ja sad igram drugi deo iako je grafika davno prevazidjena.
Ne cini grafika igru, vec mnogo drugih stvari, a ovo je fallout o cemu pricamo ovde, jedna od najboljih igrara ikad, i od nastavka se puno ocekuje. Mada mislim da prave fallout fanove zanima kakva je igra za igranje a ne kakve su teksture i sl. Mislim grafika jeste bitna, ali to je ovde u drugom planu. Fallout se nikad nije igrao zbog grafike.

pa da si pratio razvoj igre znao bi da igra nece imati mnogo veze sa starim naslovima... prave fanove boli uvo za gejmplej koji je totalno izmenjen, za prichu koja ne prati prethodna dva dela, za losha dizjanerka reshenja, za pojednostavljene opcije u dijalozima, za izmenjen special sistem... da si citao bilo koji review primetio bi toliko spominjanje oblivion with gunz...

grafika naravno da mora biti na prvom mestu jer su zbog nje navodno i krenuli sa FP izvodjenjem, jer je to so next gen i jer pomaze imerziju... ako je tako, onda zasluzuju pljuvanje jer je grafika ruzna...

necu vishe ni ulaziti u objashnjavanje ovog tipa sa nekim ko i ne prati tematiku

dovidzenja :d

valjda ce da ostave onaj obojeni krug iz obliviona kada razgovaras sa npcovima, to je nextgen :))

pa da si pratio razvoj igre znao bi da igra nece imati mnogo veze sa starim naslovima... prave fanove boli uvo za gejmplej koji je totalno izmenjen, za prichu koja ne prati prethodna dva dela, za losha dizjanerka reshenja, za pojednostavljene opcije u dijalozima, za izmenjen special sistem... da si citao bilo koji review primetio bi toliko spominjanje oblivion with gunz...

grafika naravno da mora biti na prvom mestu jer su zbog nje navodno i krenuli sa FP izvodjenjem, jer je to so next gen i jer pomaze imerziju... ako je tako, onda zasluzuju pljuvanje jer je grafika ruzna...

necu vishe ni ulaziti u objashnjavanje ovog tipa sa nekim ko i ne prati tematiku

Odmah da kazem da nisam pratio razvoj fallout 3. Dvojku sam presao pre 3 dana i mogu reci da je fantasticna igra :) Prelaz u 3d i oblivion izvodjenje i nije tako losa ideja ako atmosfera ostane na nivou prethodnih. Ali citajuci ovaj tvoj post G, zakljucujem da ce 3 izgleda biti 3d verzija tacticsa :(

Ja nisam vidovit i ne znam kakva je igra koju još nisam igrao. Toliko

Ne nisam pratio razvoj F3, svoje izjave sam bazirao na osnovu prethodnih igara. Moguce da gresim.

Hteo sam da kazem da u poslednje vreme sve igre imaju dosta dobru grafiku, pa se tako ne brinem ni za F3. :smoke: Imace on dobru grafiku, bar ja mislim.

Odmah da kazem da nisam pratio razvoj fallout 3. Dvojku sam presao pre 3 dana i mogu reci da je fantasticna igra :) Prelaz u 3d i oblivion izvodjenje i nije tako losa ideja ako atmosfera ostane na nivou prethodnih. Ali citajuci ovaj tvoj post G, zakljucujem da ce 3 izgleda biti 3d verzija tacticsa :(

Kako atmosfera moze ostati ista ako je prebace u prvo lice? Mislim radi se o dva potpuno razlicita zanra. Od RPG-a stigli su do FPS-a. Meni, do sada sto sam vidio, izgleda kao potpuno nova igra, koja bukvalno nema nikakve veze sa fallout-om. NE kazem ja da je losa, samo ne mogu prihvatiti da je nasljednik legendarnog fallouta. Vjerovatno ce mi se svidjeti i ovakva kakva je i vjerovatno cu je igrati (jer sam u zadnje vrijeme igrao dosta shita) ali mi je zao sto se zove fallout3, a nekako drugacije.

Poslednja izmena:
Kako atmosfera moze ostati ista ako je prebace u prvo lice? Mislim radi se o dva potpuno razlicita zanra. Od RPG-a stigli su do FPS-a. Meni, do sada sto sam vidio, izgleda kao potpuno nova igra, koja bukvalno nema nikakve veze sa fallout-om. NE kazem ja da je losa, samo ne mogu prihvatiti da je nasljednik legendarnog fallouta. Vjerovatno ce mi se svidjeti i ovakva kakva je i vjerovatno cu je igrati (jer sam u zadnje vrijeme igrao dosta shita) ali mi je zao sto se zove fallout3, a nekako drugacije.

Ovo je klasicno skravljenje svetinje F1/2. Bolje da igru nazovu samo

"Nuclear Assault"

Ovo je malo *off topic* ali ne otvara mi se novi thread. Elem, interesuje me da li kod nas moze da se kupi originalni Arcanum, igrao sam to 2001. god. i negde na polovini otiso u vojsku, kad sam se vratio sve sam pozaboravio pa mi se bas i nije igralo. Ali probah je ovih dana, i igra je remek delo. Stvarno mi je cudno kako je Troika koja je napravila ovakvu igru uspela da propadne. I jos jedno pitanje da li postoji neki sajt gde ja mogu da vidim koje sve originale mogu da kupim ovde. Googlam vec neko vreme i nista ne nalazim.

Poslednja izmena:
Vrh Dno