Šta je novo?

Fallout 3 (nastavak II) [spoiler alert]

jedino smeshnije od onog oruzja sa medvedicima je kada pogodish rajdera snajperom u glavu ne samo da mu otapdaju i ushi i ochi, vec i ruke i noge uz 15 l krvi... valjda bethesdino vidjenje imerzije u next gen fazonu lol

anyway kasnije vecheras se ocekuje josh jedan prikaz u trajanju od prilike 30 min pa ce se mozda moci videti sistem dijaloga, inventori, upotreba speecha i ostale banalnosti koje sigurno nisu u roku od mesec dana duplirale vreme igrivosti sa 50 na citavih 100 sati

Nisam igrao ni keca,ni dwojku,a owo me tako podsecja na Bioshock sa owom tematikom koja mi se nikako ne swidja...Probacju je sigurno,al se bojim da cje brzo da padne uninstall... Medvedicji su glupa fora...Mislim,ko smishlja owakwe gluposti,i misli da je nekom to zanimljiwo,strawa,shta li wecj?

Poslednja izmena:
Ako nisi keca ni dvojku bolje sto pre to igraj mnooooogo je bolje nego ovo sto dolazi

ne propustash ama bash nista

najgori dan u istoriji crpg-a

Video...

Ne verujem u sudbinu 'n' stuff, ali cinjenica da mi je bas danas odobren ADSL prikljucak (koji sam narucio pre skoro pola godine), a time mi omogucio da vidim ovo, ovo, ovooo, sta god da je, definitivno tera na razmisljanje.

"Za prosutim mlekom ne valja plakati", kaze stara narodna poslovica, ali kad ti neko to mleko prospe po glavi, jos pri tom vrelo... to je druga prica. This IS presonal! Nema druge, odo ja u modere. Bethesda je za#@!al Fo3, ali kakva takava nada jos uvek postoji. Moderi sveta ujedinite se!

...ali graviti gun koji ispaljuje plishane medvedice kojima ubijash radjera???!!

Jos kad se setim da sam mislio da je junk launcher dobra ideja... u principu i jeste, samo sto bi bilo mnogo primerenije da baca lopte komresovanog djubreta, npr. To bi bilo u redu, ukombinujes recimo grinder sa vazdusnim topom i udri! Ovako da postizes critical hitove plisanim medvedicima... da, bas su shvatili Fo humor... way to go guys! :mad::wall: Ones again it's up to the moders!

...koji je njima djavo?? zar su morali toliko nisko da se spuste kako bi zadovoljili vecinski deo konzolasha ?? (koji btw aplauzom pozdravljaju ovu scenu u gorepostovanom linku)... by retards for retards...

Cemu takvi izlivi mrznje? Ne vidim sto bi prozivao ljude koji se igraju na konzolama? Jeste da licno nisam pipnuo konzolu od kako sam kupio kompjuter, ali razlozi za to su iskljucivo finansijske prirode. Mogu sa ponosom da kazem da sam proveo srecno gejmersko detinjstvo po raznim igraonicama uz raznorazne konzole i odigrao mnostvo odlicnih igara(sve do PS2, kada sam presao na PC) i jos tada uoblicio svoje stavove prema video igrama uopste. Nisu konzole krive za sve, ne trazi zrtveno jagnje u njima. Pogledaj sveukupnu industriju video igara, sve vezano za nju (ukljucujuci i cinjenicu da se moze nazvati industrijom) je pogresno.

Poslednja izmena:
ne znam, ubijte me, ali meni ovo ok izgleda. da, moglo je i bez medvedića, ali glavni deo (barem deo koji mene najviše interesuje) - dijalozi nisu prikazani. ne volim što borba nije potezna (kvazi-potezna nije isto što i potezna ), ne volim što je izvođenje iz prvog lica, uopšte mi se ne sviđa što je akcija tako naglašena, ali ako dijalozi budu ok, sve mogu da progutam.

haha, plisani medvedici, sad sam video sve :d Lik eksplodira komplet ma gde i cime ga pogodis uz poklice i aplauze publike woooooooooow a u pozadini ide frulica sa himnom US marinaca.

Ne znam sta ovde ne moz' da se svidi nekome :p

Poslednja izmena:
Cemu takvi izlivi mrznje? Ne vidim sto bi prozivao ljude koji se igraju na konzolama? Jeste da licno nisam pipnuo konzolu od kako sam kupio kompjuter, ali razlozi za to su iskljucivo finansijske prirode. Mogu sa ponosom da kazem da sam proveo srecno gejmersko detinjstvo po raznim igraonicama uz raznorazne konzole i odigrao mnostvo odlicnih igara(sve do PS2, kada sam presao na PC) i jos tada uoblicio svoje stavove prema video igrama uopste. Nisu konzole krive za sve, ne trazi zrtveno jagnje u njima. Pogledaj sveukupnu industriju video igara, sve vezano za nju (ukljucujuci i cinjenicu da se moze nazvati industrijom) je pogresno.

a sad procitaj jos jednom moj text

...koji je njima djavo?? zar su morali toliko nisko da se spuste kako bi zadovoljili vecinski deo konzolasha ?? (koji btw aplauzom pozdravljaju ovu scenu u gorepostovanom linku)... by retards for retards...

nema potrebe prenositi prichu na tu milion puta prezvakanu temu... da su bethesdini dizjaneri retardi, jesu ali nesto ne mislim da si se na to uvredio, a i da jesi boli me uvo, ovde smo da iznosimo svoja misljenja koliko god ona irelevantna bila :D:d

i btw najnoviji promo materijal za fo3 na konzolama
http://www.youtube.com/watch?v=bBXyB7niEc0

/znam znam, vec sam se prigodno namestio na ban :D/

evo neke liste perkova
* Daddy's Boy: Gains an additional 5 points in science and medicine skills.
* Gun Nut: Obsessed with guns; an additional 5 points to the small guns skills and repair skills
* Intense Training: Add a single point to any of your S.P.E.C.I.A.L. attributes
* Lady Killer: 10% damage against female opponents, plus unique dialogue with them as well
* Little Leaguer: 5 points of melee weapons and 5 points of explosives skill
* Swift Learner: 10% in total experience points
* Thief: With each rank of Thief Perk you gain an immediate 5 point bonus to sneak and lock-pick

Poslednja izmena:
jedino smeshnije od onog oruzja sa medvedicima je kada pogodish rajdera snajperom u glavu ne samo da mu otapdaju i ushi i ochi, vec i ruke i noge uz 15 l krvi... valjda bethesdino vidjenje imerzije u next gen fazonu lol

A jel ti palo na pamet da ima perk bloody mess?

brate minli, jel bladi mes moze da opravda tako retardiranu situaciju da pishljivi medvedic razvaljuje grudi jednom radjeru?? sta je sledece, napadash ga golubijom perushkom a on se pretvara u iseckanu mortadelu???

* "Melee VATS doesn’t let you target individual body parts, but it does increase your chance of scoring a critical hit and inflicting extra damage."
* An alternative outcome to the Megaton quest: "[Sheriff] Sims immediately marched into the bar and arrested Burke, but made the rookie mistake of turning his back on the prisoner; Burke calmly drew a gun, shot the sheriff in the back (but he did not shoot the deputy), sat back down, and reminded me to finish the job. That’s not exactly how I expected things to go down, but on the bright side I did end up with a snappy new duster coat, hat, and Chinese-made assault rifle that the sheriff wouldn’t need anymore." (No one contested the ownership of an assault rifle? Maybe everyone has them.)
* After defusing the bomb: "Sims’ son presented me with the deed to a vacant Megaton home as a reward. Inside my new residence I found (among other things) a robot butler who offered to give me a haircut, so I restyled my premade character’s bland hair to a bright red color and added a massive bushy handlebar mustache."
* "Melee combat works very much as it does in Oblivion: one button strikes, another blocks."
* "[V.A.T.S. dramatically changes the pace of combat from the “Oblivion with guns” scenario to something slower and more tactical. For example, I caught the raider closest to me in the act of equipping a flamethrower, so I made him a priority target."
* "My action points, which you expend when using VATS, recharged at a rate that let me use the system pretty much as often as I wanted, although not for every shot."
* One quest involves a town beleaguered by a group called the Family who bite people in the neck and drink their blood. They are a little like vampires.
* "With the quest completed, the people of Arafu had outlived their usefulness to me... so I killed everyone in town for no other reason than that I was tired of playing Mr. Nice Guy." (Everyone in town? Think carefully now...)
* "As I looted the blasted-apart remains of the raiders in the store, I found a note from my old pal Mr. Burke - it seems he wants me dead for my actions in Megaton."

vampiri i borba kao u oblivionu? poznato? ah da, ovo inace nije oblivion with gunz :)

Pa to sa medvedom jeste glupo, ali ako to bude najgora stvar u igri, onda ce ovo biti prilicno dobra igra... Meni je dosta bitnije na primer kako su uradjeni dijalozi.

pa ne realno, zar ne bi bilo dosta sto ce glava da eksplodira od bloody messa, ili da prsne tu i tamo (ponekad) socno, cime bi i bilo interesantno, ovako bre koga god pogode pukne kao dinja ...

bio je na IGNu live stream sa e3 josh jednog prikazivanja i Todd je opet samo mahnito pucao neprijatelju u glavu ne spominjuci svet i okruzenje i dijaloge i sve ostalo :|, ocigledno je samo njemu to bilo zabavno jer je smorio i voditeljam tako da je pretpostavka da je to taj jedan demo koji su pripremili i da se vise nista nece ni vidjati od rpg elemenata (kao da je nesto do sada pa i prikazano)

G!!! je napisao(la):
a sad procitaj jos jednom moj text
Procitao. I dalje pise:
G!!!" je napisao(la):
a ja i dalje tvrdim da se ovo moze odnositi na vecinski deo celokupne igracke populacije ;)
G!!! je napisao(la):
i btw najnoviji promo materijal za fo3 na konzolama
http://www.youtube.com/watch?v=bBXyB7niEc0
:-devil-: slam 'n' dunk!
G!!! je napisao(la):
evo neke liste perkova...
Prosto vrca od originalnosti, prepoznao sam nekolko horoskopskih znakova iz TES-a, verovatno ce ih sve potrpati u finalnoj vreziji. Bethesda, malo postovanja prema materiji molim!
Aryon je napisao(la):
A jel ti palo na pamet da ima perk bloody mess?
Kakav crni Bloody Mess?
G!!! je napisao(la):
zar ne bi bilo dosta sto ce glava da eksplodira od bloody messa, ili da prsne tu i tamo (ponekad) socno, cime bi i bilo interesantno, ovako bre koga god pogode pukne kao dinja ...
E, vidis @Aryon, ovo ti je poprilicno precizna definicija gore navedenog perka. Ovako ce cak i najzagrizeniji "woooooohoooo-man" (iz trailera), vec posle desetak sati da predje na kratko "yey...", a posle pedesetak poceti da razmislja o smislu zivota i na kraju odluciti i da nadje isti :d
Da ne pominjem sto su Fo 1 i 2 sa svojim modellima do 300-400 pixela imali mnogo mastovitije i smislenije manifestacije critical hitova. Nema lijepse stvari nego kad Gauss gun-om odvalis pola stomaka enclave mfc-u uz perfektan propratni zvuk (praznik za cula).

BTW, jeste li provalili kako izgleda efekat lasera? Fo3 Laser=Oblivion Fire. Nista od Looney-Toon-like sagorevanja protivnika do pepela.

Poslednja izmena:
Da ne pominjem sto su Fo 1 i 2 sa svojim modellima do 300-400 pixela imali mnogo mastovitije i smislenije manifestacije critical hitova. Nema lijepse stvari nego kad Gauss gun-om odvalis pola stomaka enclave mfc-u uz perfektan propratni zvuk (praznik za cula).

ma onaj tesla gun je bio najbolji. (jel' se bese tako zove?)

onaj kad protivnik sagori k'o sibica.

Poslednja izmena:
Stalkerica ce biti veci Fallout od "sugave 3"

To je tek crnjak svoje vrste :)
Samo treba neko da uradi neki RPG mod za STALKER-a i eto nama uzivancije.

Ja i dalje ne videh dijaloge u ovim trailerima, samo neko mambo-jumbo napucavanje.

pa bilo je rpg modova za Stalker i to ne tako losih mozda ce moci da rade iz uz ovaj

Poslednja izmena:

ne on se zove plasma rifle ili turbo plasma rifle ;)

btw josh ejdan demo na
http://www.gamespot.com/video/918428/6194162/fallout-3-e3-2008-stage-show-demo-2

moze se videti lockpick, upotreba computer skilla za hakovanje, a ostalo je manje vishe vidjeno ali ima tu ponegde nesto novo

animacije su stvarno ochajne prilikom borbe a AI nije nista bolji ...
Enclave patrole (da one iste koje ste unistili u proslom delu) sada nose armore koje je nosio BOS u Fallout Tacticsu!!??!!
Nail gun...

yay vazne su explozije, i explozije i pogodite sta, explozije? ma ne, explozije! (i to nuklearne izplozije i to iz kola koja se nisu mrdnula 200 godina)

sta im je trebao redizajn Laser Riflea od ovog
LRIFLE2.gif
do onog u vudeu?

lol, sve sto su izmenili totalno su omashili u dizajnu i ili je nelogichno za fallout univerzum ili je jednsotavno ruzno do zla boga...

Poslednja izmena:
kUdtiHaEX je napisao(la):
Doktor je napisao(la):
Stalkerica ce biti veci Fallout od "sugave 3"
To je tek crnjak svoje vrste
Samo treba neko da uradi neki RPG mod za STALKER-a i eto nama uzivancije.
Sto crnjak? STALKER je neo klasik koji prave ljudi neiskvareni ogromnim budzetima i astronomskim tirazima, i sto je najvaznije za iste ih ocigledno zabole. Ljudi imaju dobro sredjene prioritete kada je u pitanju kreiranje video igara.
kUdtiHaEX je napisao(la):
Ja i dalje ne videh dijaloge u ovim trailerima, samo neko mambo-jumbo napucavanje.
Pa zar ti to ne govori nesto? Ljudi jednostavno nisu mogli da nadju nacin da uglave eksplozije u dijaloge :d (Not yet...) Po onome sto sam citao, skroz je Oblivion-like uprosceno. Nista se ne pominje ni o uticaju skillova na razgovore.
G!!! je napisao(la):

ne on se zove plasma rifle ili turbo plasma rifle

Ne, zulu misli na ovo:
PULSERIF.gif

YK42B pulse rifle (na nju sam i ja mislio kad sam pricao o sagorevanju k'o u crtacima ;) ). Inace, Tesla gun je iz Arcanuma i ima slicu fatality animaciju.
G!!! je napisao(la):
lol, sve sto su izmenili totalno su omashili u dizajnu i ili je nelogichno za fallout univerzum ili je jednsotavno ruzno do zla boga...
Amin :wave: FUBAR jako lepo i detaljno opisuje Fo3

Akonto toga, zanima me da li neko zna kako ce se skillovi ponasati u real time napucavanju? Todd Howard ovde igra u god mode-u pa ne moze nista da se zakljuci. Prosto mi deluje nemoguce da je Bethesda smela da dozvoli potencijani revolt "wooohooo" igraca koji bi nastao u situacijama kada sa 5% sanse za pogodak jedino sto uspeju da potrefe bude nebo, ili eventualno sopstvena ruka. Verovatno ce opet biti Oblivion sistem gde je svaki pogodak precizan, ali skida mizerno malo healta (ovo mi je bio ubedljivo najgori momenat Obliviona).

Briga njih za FO. Oni su samo gledali da ga što pre završe da bi mogli full da se posvete TES5 (koji su inače obećali da će izdati do početka 2010).

Kakav crni Bloody Mess?

E, vidis @Aryon, ovo ti je poprilicno precizna definicija gore navedenog perka. Ovako ce cak i najzagrizeniji "woooooohoooo-man" (iz trailera), vec posle desetak sati da predje na kratko "yey...", a posle pedesetak poceti da razmislja o smislu zivota i na kraju odluciti i da nadje isti :d

E ono sto ja hocu da kazem da je to jedna od meni manje bitnih stvari. Arcanum je recimo imao uvek istu animaciju kad ubijes nekog, pa je opet jedan od najboljih, ako ne i najbolji rpg koji sam igrao.

kao sto reche gx-x ovo je cista parodija na fallout, samo sto eto nekima nije smeshna

todd uporedjuje upotrebu skilla kao u deux ex-u recimo, te da ce skill uticati na preciznost i rasipanje municije, to bi bilo fino ako tako bude radilo jer je todd svashta naprichao tokom razvoja igre da se ne vracamo sada na tu prichu

nego znachi imamo i rail gun u igri i gravity gun, sta je sledece BFG? ah da imamo i to samo se zove FatBoy :d

inache, da igra ce imati sheme za konstrukciju oruzja, sistem slichan onom u arcanumu, mada josh nishte nije vidjeno

E ono sto ja hocu da kazem da je to jedna od meni manje bitnih stvari. Arcanum je recimo imao uvek istu animaciju kad ubijes nekog, pa je opet jedan od najboljih, ako ne i najbolji rpg koji sam igrao.
Djavo je u detaljima ;) Mnogo se da zakljuciti o igri na osnovu ovakvih sitnica. Iz banalnog Bloody Mess primera(kao i iz mnogih drugih) moze se videti da su se iz petnih zila trudili da im igra izgleda COOL i to je stvarno pateticno. Da pomenem jos jednom neke Fo3 momente koji nemaju blage veze s mozgom i Falloutom:Super Duper Mart-ov postapokalipticni marketing, pa tu imamo jos i vampire, Ghoul-ove koji su sada ocigledno postali pandan zombijima(da, da, to su u stvari FERAL Ghoul-ovi, OH COME ON!), FEV i mutanti koji su na krilima neoriginalnosti doleteli na istocnu obalu zajedno sa Dogmeat-om(ne, nije nostalgicno, glupo je) i Encave-om i njihovim ratnicima u BOS armorima, a koji su u stvari ostaci US vlade?! Znas, meni je Arcanum takodje jedan od noajboljih RPG-a, sto je i razumljivo, obzirom da su ga pravili manje-vise isti ljudi kao i najblolji RPG ikada - Fallout. Imao je on repetitivne sadrzaje, ali su i oni bili uradjeni sa ukusom pa to nije smetalo u tolikoj meri. Vazno, igra je bila fokusirana na bitno: pricu, questove, likove, dobar gameplay. Ukoliko uzmes u obzir sve gorenavedeno kao i cinjenicu da ce sistem dijaloga po svemu sudeci biti uproscen, ostaje samo da te pitam, GDE ti u ovome vidis nadu za literarni kvalitet?

Djavo je u detaljima ;) Mnogo se da zakljuciti o igri na osnovu ovakvih sitnica. Iz banalnog Bloody Mess primera(kao i iz mnogih drugih) moze se videti da su se iz petnih zila trudili da im igra izgleda COOL i to je stvarno pateticno. Da pomenem jos jednom neke Fo3 momente koji nemaju blage veze s mozgom i Falloutom:Super Duper Mart-ov postapokalipticni marketing, pa tu imamo jos i vampire, Ghoul-ove koji su sada ocigledno postali pandan zombijima(da, da, to su u stvari FERAL Ghoul-ovi, OH COME ON!), FEV i mutanti koji su na krilima neoriginalnosti doleteli na istocnu obalu zajedno sa Dogmeat-om(ne, nije nostalgicno, glupo je) i Encave-om i njihovim ratnicima u BOS armorima, a koji su u stvari ostaci US vlade?! Znas, meni je Arcanum takodje jedan od noajboljih RPG-a, sto je i razumljivo, obzirom da su ga pravili manje-vise isti ljudi kao i najblolji RPG ikada - Fallout. Imao je on repetitivne sadrzaje, ali su i oni bili uradjeni sa ukusom pa to nije smetalo u tolikoj meri. Vazno, igra je bila fokusirana na bitno: pricu, questove, likove, dobar gameplay. Ukoliko uzmes u obzir sve gorenavedeno kao i cinjenicu da ce sistem dijaloga po svemu sudeci biti uproscen, ostaje samo da te pitam, GDE ti u ovome vidis nadu za literarni kvalitet?

Kakva igra. Eee...kakve je Arcanum sve imao likove. Genijalno. A tek oruzja. Pa uklete stvari u inventaru. jaooooo. kakva prica, ideje... Ovi majmuni u Beth. mogu samo da sanjaju da naprave tako nesto.

Pa ludi Virgil, pa ludilo od oruzja, sklapanja (Arcane greatsword u Bog-u koji sam dao Virgilu i on ga je izgubio - ******).:wall: Plakao sam tri dana posle toga. Samo ne znam gde je mogao da ga izgubi, nesretnik.:trust:

Poslednja izmena:
... Vazno, igra je bila fokusirana na bitno: pricu, questove, likove, dobar gameplay. Ukoliko uzmes u obzir sve gorenavedeno kao i cinjenicu da ce sistem dijaloga po svemu sudeci biti uproscen, ostaje samo da te pitam, GDE ti u ovome vidis nadu za literarni kvalitet?

Pa mozda si ti video nesto sto ja nisam, al po onome sto sam ja video ne moze se zakljuciti da su prica, questovi, likovi i dobar gameplay (za koje se slazem da su najbitniji elementi) losi. Ne kazem da ce biti dobri, samo da ne treba unapred odbacivati mogucnost da ce biti.

Ne razumem zašto za ovu katastrofu zvanu Fallout3 prozivate konzolaše...
nema to veze sa konzolama, već sa prilagođavanjem trenutnim ukusima američke publike.

1997-1998 je možda i postojala neka publika tamo koja je kapirala kompleksni RPG
sa suptilnim crnim humorom, ali sada je to post-9/11/2001 amerika, ukusi su se totalno promenili,
igre su sada big business sa ogromnim ulaganjima, izdavači i developeri igraju isključivo na sigurno,
zato je sve prilagođeno svima... kontrole, kompleksnost, pa, eto i humor... big budget igra
ne sme da ima ni jedan štos koji neće shvatiti ama baš svaki tinejdžer.

Ali zamisli taj krah...lik prezentuje Fallout3 igrajuci dzojpedom :D ej...Fallout...hehehe nisam ja od onih zakletih fanova igre (kao Dzi) ali ovo malko bode ochi :d

Poslednja izmena:
Ne znam da li ste primetili, ali on koje god koristi oruzje i koji god da je procenat da ce pogoditi deo tela, on pogadja, ( gledao sam snajper, glava 14% ) , isto to je i za taj raketlancer sto baca medvedice , to je sala jer on sam pravi pusku i moze da koristi bilo sta kao municiju, tj u ovom slucaju plisane igracke koje je nasao, da bi pokazao da mozes da radis sta hoces kad hoces, pa opet iako mu je bio mali procenat da ce pogoditi, opet pogadja i cela meta se raspada u param parcad ... verovatno da mu nebi propala prezentacija, sta god da pise on pogadja metu 100% !

Ne izgleda ovo lose, iako nema veze sa Fallout-om , bolje nego tactics ! pozZ

Mozda je koristio auto-aim

:D

Pa mozda si ti video nesto sto ja nisam, al po onome sto sam ja video ne moze se zakljuciti da su prica, questovi, likovi i dobar gameplay (za koje se slazem da su najbitniji elementi) losi. Ne kazem da ce biti dobri, samo da ne treba unapred odbacivati mogucnost da ce biti.

Veruj mi, kad sam po prvi put poceo da trazim informacije o Fo3 bio sam potpuno optimistican. U to vreme sam bas bio zavrsio The Shivering Isles, koji je u sebi imao zdravu dozu humora i iznenadjujuce jak fokus na pricu (i dizajn koji je bio vise nalik Morrowindu koji, inace, stvarno volim - ali to sad nije bitno). Verovao sam da je Bethesda zrelo pristupila izradi igre i da ce od svega ispasti nesto dobro (ne bolje od Fo 1 i 2, ali ipak jako dobro). Ipak, kroz prethodnih godinu dana intezivnog pracenja apsolutno svega sto ima veze sa Fo3, nalazio sam samo na razocarenja. Ne zelim da ovo sto cu reci shvatis kao govor Fallout fanatika(sto u principu jesam, ali to sad nije bitno), vec samo kao konkretan primer, cija poenta nije ogranicena na Fallout:

- Dakle, svako ko je igrao Fo zna da su ghoul-ovi pre svega(pre rata) bili ljudska bica i kao takvi podlozni svim iskusenjima kao i bilo koji covek. Bilo ih je i dobrih i losih, ali su ih i na dobro i na zlo navodile ISKLJUCIVO ljudske osobine, osobine inteligentih i samosvesnih bica. Kada je to receno, pogledaj sledeci screenshot:
176388-3-1.jpg

Jel' tebi ovo izgleda kao inteligentno bice?
Za ime svega, pa i super mutanti, kao najvece zlo u Fo su bili gonjeni LJUDSKIM nagonima. Uopste gledano, Fo je bio igra koja je snazno kritikovala pre svega ljudsku prirodu! Pa cemu onda ovakva predstava ghoul-ova? Otkud ideja da ghoulovi treba da budu post-nuklearni zombiji? Jedino logicno objasnjenje je da je ova odluka posledica istrazivanje sirokog javnog mnjenja. Sta to dalje znaci? Znaci da Bethesdu vrlo zabole za misljenje Fallout zajednice, jer ma koliko ona bila velika, masa klinaca opcinjenih najbanalnijom stereotipijom je mnogo VECA. Eto zasto ne verujem u Fo3, zato sto ga pravi firma kojoj je godisnji target bitniji od umetnosti. Stari Black Isle-ov Fallout tim je, uprkos ogromnoj gluposti Interplay-a (odluci da raspusti doticni tim) opstao kao Troika i da li su podlegli uticaju trzista i poceli da stancaju poluproizvode za polusvet? Ne, napravili su Arcanum! Da ne pominjem sto je Troika bankrotirala posto je na trziste lansirala jos jednu vanserijsku igru - VTM: Bloodlines. Koji su bili razlozi bankrota? Finanisjski neuspeh igre! Niko nije kupovao Bloodlines... Pa i da je imao duplo vise bugova i mana nego sto jeste, bio bi vredniji od 98% posto igara koje su od tada do danas napravljene. I'm not a religious man, ali ovo vec poprima proporcije biblijske tragedije. Samo se nadam da ce ovaj timi kreativnih genijalaca u nekoj blizoj buducnosti ipak pruziti jos koju sansu igracima.

Videh video, tuga, tuga :(:(:(

Poslednja izmena:
Vrh Dno