Šta je novo?

Fallout 3 (nastavak II) [spoiler alert]

G!!!

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
780
Moja oprema  
Laptop
HP Spectre x360
Mobilni telefon
s24u
Steam
mocnijogurt
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
merdzujte sa starom temom i OTKLJUCAJTE JE

nove shotke

breakdance
fallout332.jpg
crippled head ???
fallout331.jpg
LOST? :d
fallout330.jpg

ce_items05-small1.jpg

Poslednja izmena:
Uh... biće biće, amiga!

jedva čekam!

Fino ovo pakovanje, ali mehanika same igre:S:
F3 = Mass Effect.

nesto prepricanih utiska iz raznoraznih prevjuova

-moze se imati samo jedan NPC koji ce te pratiti
-kao u prethodnim delovima nemash direktnu kontrolu nad njim
-borba kazu mnogi da je najintrigantniji deo igre i da je na ivici da bude njesra
-Sa oruzjem na Burst i dalje se moze odraditi Aimed shot (ovo je smeshno stvarno), uzmesh minigun i nishanish lol... sta je sledece stavljash optiku na minigun :)
-trece lice smara, opet
-kompas je tu, opet (lol)
-nema vozila u igri (amin)
-dog meat moze traziti skrivenu municijiu i oruzje ako mu se to naredi
-level autoscaling ne postoji
-vecha charisma i speech utichu na opcije u dijalozima (ne zna se da li ces moci imati INT 1 kao u ranije i igrati kao *****)
-upucavanje kola stvara mini nuklearnu exploziju
-moguce je izvesti lanchane explozija kola (lol)
-mini-nuke luncher ima "aim" opciju, dakle 24% chance of hitting the left leg with a nuke (lol) ili ce biti nesto kao u starim ""You missed the target with the Fatman but hit the ground nearby, both you and the target were hit for 988 points and vaporised by the nuclear blast. At least you left your shadow permanently burned in nearby walls."

sve u svemu "mirishe" na mass effect wannabe

Hihihi, e to se zove idolopoklonstvo. Pa posle kazu mi smo geek-ovi sto volimo Fallout.
Doduse, meni bas i ne dodje da napravim fallout od komsiluka.

drzte se teme....

"Probably a year or so ago, I was sitting in my office working on some things, and had an idea to build an actual Pip-Boy 3000. Well, a replica of one anyway. A big thing that looked just like the one in the game. I went downstairs and talked to Todd about it and he liked it and we started talking about how we might do it. We talked to some different companies about how we might pull it off. We looked at a lot of different approaches.

At one point we seriously looked into the idea of building one that would actually work and interface with the game on some level. That turned out to be a huge problem technically - getting it to work on three different platforms, and 10,000 issues here and there. So we bagged that and just went back to the original idea of “something that looks just like the one in the game, and it sits on my desk.” We liked the idea of having it function as a watch so it did something as well…not just an inanimate object that sat there.

We spent a tremendous amount of time going back and forth designing this thing. Mike Wagner worked on helping them figure out the scale of it, Istvan – well, Istvan pretty much did everything to make it look exactly like it was supposed to. Eventually we settled on a look for the thing in general. We’re still finalizing the screen, but it’ll have a pretty basic watch/clock interface. As I’m typing this I have the only one currently in existence sitting on my desk. Just a form test to make sure the proportions are right and knobs and buttons are in the right place. But even though it’s just black with nothing on the screen, it’s still really cool. So I can’t wait to see what one looks like when it’s finished."

fallout3-se.jpg

priznajem, svidja mi se sat :)

da da u koferchetu se nalazi

250px-GECK.png
:p

Eh, Fallout kao zrtva konzumerizma. Ovo cudo ce uskoro da stoji na stolu svakog napaljenog klinca. Verovatno ce i sladoled da naprave na kraju (uz reklamu: feel the real nuclear winer, ili nesto slicno). Tuga...

Eh, Fallout kao zrtva konzumerizma. Ovo cudo ce uskoro da stoji na stolu svakog napaljenog klinca. Verovatno ce i sladoled da naprave na kraju (uz reklamu: feel the real nuclear winer, ili nesto slicno). Tuga...

mmmm...fallout ice cream. I hope they'll put some shiny green chocolate with radioactive nuclear waste in it?!:p

Poslednja izmena:
mmm....njak....samo dobar scenario i nista vise. Lepo sam ja rek'o miliJon puta...mumbo-jumbo zahebncije sa grafikom i ostalim tehnickim novotarijama su u 99% slucajeva upropastile igre zadnjih 7-8 godina.

cekaj polako, ja nisam igrao (jesam, 20 minuta) fallout pa mi ovo mozda bude zanimljivo iako ne znam franshizu, kapiram da nisam jedini koji nije hteo da igra poteznu pucacinu (ne da kapiram nego od ovih mojih niko to nije igrao niti bi igrao )

gx-x, malo zekis. Niko ne trazi poteznu pucacinu. Nego potezni RPG.

cekaj polako, ja nisam igrao (jesam, 20 minuta) fallout pa mi ovo mozda bude zanimljivo iako ne znam franshizu, kapiram da nisam jedini koji nije hteo da igra poteznu pucacinu (ne da kapiram nego od ovih mojih niko to nije igrao niti bi igrao )

Jel se zezas ili ozbiljno nisi igrao F? :trust:

kakva bre potezna pucachina? fo je punokrivni rpg u svoj svojoj velicini i gordosti :d

ovakav fo3 i moze samo da se svidi fps frikovima, nije da ih ja ne volim (fpsove ne frikove :D) ali fo-u jednostavno to nije sudjeno da bude (kao ni onaj ushlji akcioni fobos sa konzola)

Ovakav F3 moze se igrati samo pod jednim uslovom: da ga prihvatim kao potpuno novu igru, koja nema nikakve veze sa F1i2.

Nazovimo ga onda Foblivion :)

... old

Ako se u F3 bude forsirala komercijala, bice gore s**** nego Fallout Tactics.

I da, fallout nije pucaljka, nego RPG koji je po kompleksnoti na nivou D&D naslova.

Ako budu zeznuli F3, da naprave neku rablazenu igricu, kupujem PS3 i igram japanske RPG-e :p

Poslednja izmena:
[ironija] Fallout 3 ce biti super igra. Pravi naslednik cuvenog Fallouta 2 :) [/ironija]
Mislim oduvek sam zeleo igru u kojoj ce mutant da me juri hidrantom i gde cu moci da cirkam vodu iz klonje kako bih povratio health :) Bas inspirise.

Poslednja izmena:
Ma da ce to biti najveci nedostaci, ne bi ni bilo lose... nego sto cela igra vec smrdi na klonju, to je problem... :p

od trenutka kada developeri prikazu screenove i gameplay, jako se malo promeni, jer to sto je uradjeno je uradjeno... do izbacivanja igre sve sto rade jesu promocije i peglanja i to je sve.

Od fallout serijala sam jedino presao fallout tactics :) Jesam li nesto bitno propustio ne igrajuci fallout 1 i/ili 2?

ako pogledash danas i vidish da je fallout referenca za dobar rpg valjda ti je sve jasno ;)

u glavnom propustio su mnogo toga ako kapiras oldskul rpgove... u svakom slucaju probaj i ne daj da te pacovi na pocetku smore :)

nego onosto je interesantno igra puca na oktobar ove godine (ili tako nesto) a hype mashina se josh uvek ne zahuktava (pogotovo kada se setimo oblivion mashinerije) ... ili planiraju da je pomere za pocetak 09. ili su se ufonjali da ce igra da smrdi ...

Poslednja izmena:
Ko nije igrao Fallout 2/1 ne treba ni da zivi :D Ukoliko predjes mrave na pocetku posle neces moci da prekines.

Nazad
Vrh Dno