Eh, Fallout kao zrtva konzumerizma. Ovo cudo ce uskoro da stoji na stolu svakog napaljenog klinca. Verovatno ce i sladoled da naprave na kraju (uz reklamu: feel the real nuclear winer, ili nesto slicno). Tuga...
cekaj polako, ja nisam igrao (jesam, 20 minuta) fallout pa mi ovo mozda bude zanimljivo iako ne znam franshizu, kapiram da nisam jedini koji nije hteo da igra poteznu pucacinu (ne da kapiram nego od ovih mojih niko to nije igrao niti bi igrao )
cekaj polako, ja nisam igrao (jesam, 20 minuta) fallout pa mi ovo mozda bude zanimljivo iako ne znam franshizu, kapiram da nisam jedini koji nije hteo da igra poteznu pucacinu (ne da kapiram nego od ovih mojih niko to nije igrao niti bi igrao )
Od fallout serijala sam jedino presao fallout tacticsJesam li nesto bitno propustio ne igrajuci fallout 1 i/ili 2?
Od fallout serijala sam jedino presao fallout tacticsJesam li nesto bitno propustio ne igrajuci fallout 1 i/ili 2?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari