Šta je novo?

F1TV Premium

Нико није рекао да неће, него је неко споменуо "како би лепо било да Срле & Пајче раде коментаре за Ф1 ТВ".

ПС - Ја написах ово Срле & Пајче алудирајући на истоимени цртани филм, а тек сад скапирах да се они буквално тако и зову.

Nabeđeni smarači. Kad se samo setim pre 10-15 godina kad su počinjali nisu znali ništa više od nekoga ko je jednom pogledao trku. Sad ispadoše eksperti! Šta ti je marketing i zaglupljivanje.
Njih može da voli samo ko nije čuo prave profesionalne komentatore
Ja sam zato pre 4 godine i presao na F1TV pretplatu jer vise nisam mogao da slusam logoreicnog Ercega i uspavanog Paju.

Jel vazi jos uvijek ovaj fazon ako da se f1 tv premium racun moze dijeliti na 6x korisnika?

Koliko znam, da. Klinac je serovao sa drugarima nalog i nema problema.

1772526171387.png

Ovaj deo uglavnom buni ljude jer nije precizirano: unutar jednog domacinstva ili sa vise lokacija(IP adresa).

Znaci 6x ljudi istovremeno mogu pratit sa balkana moguce ili unutar 1x zemlje?

Znate da ako imate apple tv pretplatu na us, f1tv vam je free? Otvarate f1tv app sa us vpn-om i odmah nudi povezivanje sa apple tv nalogom.
Radi besprekorno, a na apple tv ni sa Nordvpn ne radi f1 streaming.

Prilozi

• IMG_8477.jpeg
    IMG_8477.jpeg
    87 KB · Pregleda: 64
Ма све супер, него нека омогуће на већем броју андроид/гугл ТВ сертификованих уређаја да ради 4К.
Овако - само на пар уређаја што може је смешно.

F1 ,zainteresovan neko da podelimo pretplanu na god dana?

4К квалитет је и даље ограничен на мали број уређаја

Gledanje u 4K kvalitetu trenutno je ograničeno na specifične striming uređaje i zavisi od tehničkih mogućnosti samog hardvera.

Podržani uređaji za 4K striming:

• Apple TV: Potreban je Apple TV 4K (2. ili 3. generacija) za striming u 4K HDR pri 50 sličica u sekundi (fps). Prva generacija Apple TV 4K je ograničena na 30 fps.
  • Roku: Podržani su 4K kompatibilni Roku uređaji.
  • Android TV / Google TV: 4K je zvanično podržan na novijim uređajima kao što su Google TV Streamer i Chromecast sa Google TV (4K). Na pametnim televizorima sa Android operativnim sistemom (npr. Sony Bravia), 4K često zahteva verziju sistema Android 14.
  • Amazon Fire TV: Podržani su Fire TV Stick 4K (2. gen), Fire TV Stick 4K Max (2. gen) i Fire TV Cube (3. gen)

Што се тиче ROKU Streaming Stick-a 4K - ја искрено нисам могао да проверим овај навод (што сам и навео у рецензији уређаја), али да је слика одлична, то јесте. Додуше, видео сам снимио пре почетка сезоне, тако да нисам ни био у прилици да проверим све могућности премијум пакета. Стик сам вратио на фабричка подешавања и чека купца.
Амазонова коцка треће генерације ми стиже за најдаље месец дана, тако да ћу на њој сигурно проверити како ради. А до тада се надамо да ће се повећати број подржаних уређаја.

Poslednja izmena:
Коментар пре твог буквално све пише. 🙄
На рачунару не може.

Napomene o ostalim platformama
  • Web pretraživači (Windows/Mac): Iako podržavaju F1 TV Premium, rezolucija je trenutno ograničena na 1080p (Full HD) zbog DRM zaštite sadržaja.
  • Mobilni uređaji (iOS/Android): Strimovanje je moguće u HDR-u, ali je maksimalna rezolucija obično HD (1080p), a ne 4K.
  • Casting (AirPlay/Chromecast): Često je ograničen na HD kvalitet čak i kada se emituje sa Premium naloga.

Zar ne bi trebalo da može 4K na Google TV os-u koji je na TCL televizorima? Koristi li neko F1 TV na TCL?

Zar ne bi trebalo da može 4K na Google TV os-u koji je na TCL televizorima? Koristi li neko F1 TV na TCL?
Ja sam kupio Google TV Streamer 4K baš zbog F1TV i radi bez problema, inače imam TCL sa Androidom 14 i tu mi ne daje 4K.

Prilozi

• TV app.jpg
    TV app.jpg
    256.9 KB · Pregleda: 37
  • Google Streamer app.jpg
    Google Streamer app.jpg
    277.2 KB · Pregleda: 37
Ja sam isprobao onih 7 dana sad kad je bila gp Kine i na android TV os (xiaomi box) nema nista od naprednih opcija kao na telefonu ili na računaru (timing, pip itd)

Nazad
Vrh Dno